Kokį gyvūną laikote?Kačius , vardu Melagis:
![]() O čia kitas kačius, vadinamas Tigru, kartais įgaunantis Garfildėlio pravardę: ![]() ____________________ Nuotraukos tik dėl bendro vaizdo, jų charakterio juk neperteiks. Melagis amžinai rėkia, o Tigras amžinai drybso kaip patiesaliukas. Su puikiu charakteriu abudu. Tiesa, auginu dar ir šunį, bet jo asmenybė prieš katinus nublanksta. Mano namuose vienas iš šeimos narių yra žiurkėnas - Gyzius. ^-^
Jis trečiasis mano žiurkėnas, išvydęs mano namus 2010-ų metų, sausio mėnesį. Veislė: Sirijos žiurkėnas. Išvaizda: Juodai ir baltai dėmėtas. Tox karvutė. x dd
Jam dabar maždaug septyni mėnesiai. ^-^ Nelabai dar prie jo pripratau, kadangi jis mano namuose neilgą laiką ir prieš tai buvusio žiurkėniuko labai gaila.
Nepozavo, tai teko prigauti valgantį T.T Papūgiukas Nanukas (mam sugalvojo :roll: ). Pamaiva (pamatęs fotoparatą puola staipytis ir visaip kitaip pozuot) , padlaižūnas ir meilūnas tiek, kiek tik įmanoma. Už semkes parsiduotų nedraugavęs. :D Bet šiaip, kaip šuo - pamato svetimą žmogų pradeda klykt nesavu balsu, kerta, kanda, nebent sudrausminu. Pamato savą - pradeda niūniuot kažkokią melodiją. (:
Šuo Faustas, kiek žinom tai pudelis... Baisiausiai meilus, svetimiem nekanda, nebent mato, kad jis puola kurį nors iš šeimos narių. Įsitikinom, kad drąsesnio ir ištikimesnio už jį nėra. (:
Ryžius Garikas (Garfildas). Neseniai dar mūsų šeimoje, bet jau savas. Naglas kaip reta. :D Fausto bestas. (:
Tokia mūsų šeimyna. :D Aš tai šiaip esu nemažai auginus gyvunu, pats pirmas buwo šuo aviganio mišrunas jo wardas buwo maksas,weliau katina murkis, weliau labaratorine žiurke mikis, ir šuo metu tebe auginu juru kiaulyte wardu trikse, ji ira labai miela,draugiška,jei jau 3 metai,.. Tai viskas...
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

Tox karvutė. x dd