Ką manot apie anime?miisu ir kam gi turi dėkot dėl to
![]() DN šedevras yra, nesuprantu kaip jis gali būt nuobodus jei viską supranti.Aišku nebent anglų nelb kerti. Citrinute, sakai lengviausias piešt?LOL, anatomiją žmogaus panagrinėk dar ![]() kai pieši kažką panašaus ![]() tada paplosiu (taip čia fan made picture, lietuvio) Tu manai, kad anime studijuoja zmogaus anatomija? Tu labai klysti nes tai pat kaip ir kitu piesiniai anime yra tik stilius kuris tik atitinka zmogaus formas sektiek, bet visa kita yra fantazija siiap jau kaip perdideles akys V formos nosis, neuzbaikti lupu konturai. Taip sutinku tai nera lengva, o as ir nesakiau, kad yra, as tik sakiau, kad tai lengviau nei nupiesti zmogu (bent jau tokia mano mintis buvo) pvz nepyk, bet mano nuomone tavo parodytas paveiksliukas nera toks sunkus kaip sis:
http://imaginee.deviantart.com/art/Ador ... a-52500109 Cia yra visu seseliai, konturai cia grynai turejo viskas atitikti i o vaikucio bruozus. Jai as mokeciau taip piesti tikrai man nebutu sunku nupiesti sudetingesnio laipsnio anime. Bet, kad as nelabai moku tai apsiribojau ir tokiu. ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |