Užsienio kalbosmokausi anglų&rusų. anglų patinka ir žinoma, visada pravers. Na rusų...man ji labai nepatinka kaip kalba, bet renkantis tarp vokiečių ir rusų turbūt imčiau rusų. nes vokiečių man dar negražesnė kalba... Šiaip ar taip, pas mus mokykloje nėra vokiečių kalbos mokytojos, so reiktų eiti ten kažkur po pamokų or smth. Norėčiau išmokti prancūzų, graži man labai ta kalba ;dd bet sunku mokytis...
Normaliai be LT kalbos moku tik anglų dar, nors mokykloje ir mokinausi 5-erius rodos metus ir vokiečių kalbos, tačiau jos beveik niekada nenaudojau ir neišliko ji mano atmintyje, dabar šiek tiek gailiuosi, kad labiau nesistengiau ir t.t., bet ji velniškai sunki, ką jau kalbėti apie jos gramatiką....
Šiaip vistiek kažkiek suprantu ją ir galiu kelis žodžius pasakyti, jei reikia tai susikalbu su vokiečiu, nors tam tikrai daug pastangų reikia. Bet lygiai tiek pat galiu ir su italu ar ispanu ar prancūzu susišnekėti, nors šių kalbų niekada nesimokiau, tiesiog būnant tose šalyse kažkiek pramokau, nors ir ne tiek igali būdavau jose ar iš visokių filmų, meksikietiški serialia ![]() Bet žinoma, kai reikia rašyti CV, tai įrašau tik anglų kalbą, nors norėčiau ateityje galėti įrašyti ir ispanų ar italų, graikų kalbas... Ir nors itin smarkiai nenoriu mokintis rusų kalbos, tačiau jei grįšiu dirbti į LT, tai manau teks.... bet nepernešu tos kalbos ir šiaip stengsiuos visaip išvengti jos mokymosi,.. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |