Įvairūs Studijos, mokykla

Šimtadieniai

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 17:41

Sveiki, būtų labai įdomu sužinoti kaip sekėsi su šimtadieniais, ar labai daug vargote,kokią temą pasirinkote, kaip ji jums pavyko, ar dvyliktokai ir mokytojai buvo sužavėti? Ir šiaip siūlykite savo mintis kokia būtų įdomi tema šimtadieniui. :lol: :up: :clap: :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 19:38

Na jei niekas nepradeda pradėsiu aš, šiaip ne pas mus čia vyko o perskaičiau. Kitais metais mano klasė rengs šimtadienį tad noriu pažiūrėti įdomių idėjų, nes mes visada paruošiame renginį likus nedaug laiko, tad sumąstėm galvoti nuo dabar.
Va mano rasta šimtadienio tema :D atsiprašau už klaida,bet ne aš rašiau:

Na, mes šimtadienį organizavom laaabai seniai :wub: Tačiau galiu pasiūlyti idėją, kurią mes išpildėme būdami vienuoliktokais (dvyliktokai ir jų auklėtojos buvo sužavėti).
Parašysių pagrindinę mintį, nes smulkmenų nepamenu (buvo prieš 11 metų.. :blink: ) Mūsų scenarijus vadinosi "9 pragaro ratai, skaistykla ir rojus". Mokykla buvo 3 aukštų, kurių kiekviename buvo po 3 "tipo" atskirus koridorius, viso - 9. Taigi mes pasiėmę dvyliktokus vedžiojome po koridorius, kuriuose laukė po "velnią". Turėjom 2 velnio kostiumus (lyg iš teatro buvom gavę), tai kol iš pirmo koridoriaus ėjo į antrą, tas pirmasis nešė kostiumą rengtis į trečią koridorių ir t.t. Tie velniukai turėjo užduočių: galvosukių, kažkokių klausimų (bernams apie klasės panas ir atvirkščiai, apie mokytojus ir t.t.), dvyliktokes gundė ir pan., tiksliai jau nepamenu :) , tačiau užduotys buvo kultūringos, jokiu būdu ne tokios, kaip per krikštynas. Paskutinis ratas iš 9-ių buvo prie aktų salės, langus buvom uždengę juodomis užuolaidomis iš kažkokios klasės, paėmėm skeletą iš biologijos kab., pridegiojom žvakių, dar kažkaip papuošėm, tas buvo "baisiausias" 9-asis pragaro ratas su kažkokia užduotimi. Po šio koridoriaus jau ėjom į salę, o ji antrame aukšte, tai ant laiptų "skaistykloje" stovėjo mūsų vienuoliktokės apsirengusios baltai, su baltais angelo sparnais (darėm iš "vatmano" popieriaus lapų) ir su rykštelėm, kad "griekus" išvaryt :) Tada, jau ėjom į salę, buvom padarę užrašą "rojus", visas takas buvo padarytas iš baltų gėlių šonuose (lankstėm pagal "origami" technologiją. kai nereikėdavo per pamokas rašyti, o tik klausyti, tai visa klasė ir lankstydavom :oh ), suolai papuošti, skaičius 100 buvo sulipintas irgi iš tokių gėlių (ten jų keli šimtai turbūt buvo) ir pakabintas ant scenos. Darėm vaišes dvyliktokams (dabar nežinau kaip būna), tai prie vaišių stalo buvom pakabinę iš balto popieriaus (irgi vatmano) iškirptus angelus ir užrašą "Angelų svetainė". Salėje įsegėm ženkliukus kažkokius su "100 dienų", buvo oficialios kalbos, direktorės, mokytojų, auklėtojų, mes vedėm renginį, sakėm palinkėjimus, įteikėm pažymėjimus "beveik baigusiems", tada buvom sukūrę įvairių situacijų, kurias reikėjo suvaidinti ir taip parodyti savo sumanumą, greitumą, humorą ir t.t. Pabaigoje dvyliktokai perskaitė mums testamentą, kuriuo paliko mums mokytojus (vienaip ar kitaip įvardintus), bufetininkę Zitą :D ir t.t. O paskui vaišės ir šokiai :)
Žinoma, čia neatrodo įspūdingai 100-dienio apibūdinimas, nes daug jau ko nepamenu, tačiau suorganizuota buvo tikrai gerai B)
Laukiu ir kitų idėjų ;) arba praeitų šimtadienių.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 19:43

Sesė 11-okė, tai ruošė 12-okam šimtadienį. Vakar (tiksliau šiandien) grįžo 2 valandą ryto, kėlėsi 5 ir vėl 6h varė ruošt. O dabar renginys vyksta, nežinau kaip jiem ten sekėsi.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 16:40

Mūsų šimtadienis buvo šokolado tema, tik deja viskas, kas susiję su tema pasibaigė po 15min. Po to nominacijos ir jų įrodymai. Gan linksmai, bet kai kam tikrai įžeidžiančiai padarė. Mokytojai buvo labai pakraupę, nes 11okai paleido skaidres su tokiom foto, kur rankose buteliai mums arba esame girti. Kitokių fotkių nedėjo ;x Šimtadienis buvo išties geras, tik trūko jo išpildymo. Nežinau net... Dirbo jie daug, bet pritrūko vistiek laiko, kad padarytų kaip buvo suplanavę : )

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 22:01

Kai mes rengėme tai buvo: TV laidos.

Pasidalinom ten po kelis žmones ir vedėme laidas. Bet grynai viskas su dvyliktokais susiję. Žinios apie dvyliktokus, šokių dešimtukas - įtraukti dvyliktokai ir pan. Aš vedžiau PAPARACIUS su dviem klasiokėmis. Tai viską traukėm irgi apie dvyliktokus. Aišku ir pagrąžinom ir t.t. Buvo dar kitokių laidų, net tikrai nepamenu tiksliai. Berods: sveikatos ABC, kažkokia virtuvė, šokių dešimtukas, Paparaciai, žinios, kažkoks turnyras, kur reikėjo į visokius klausimus atsakinėt ir dar kažkokia.
Tai išties buvo labai smagu. truko apie 2valandas, bet visi liko sužavėti, nes niekas iki šiol mūsų mokykloje nieko gero neparodė. Visi labai juokėsi ir dėkojo. Nu buvo aišku visi šimtadieniai įsimintini, bet mūsų net mokytojams labai patiko ir gyrė paskui.

Iš pirmo žvilgsnio, gal nuobodu, TV laidos. Bet kai pasirengi viską puikiai ir turi ne sausą informaciją, o tokią vos ne juoko dozę tai tikrai smagu.

Mums rengė apie horoskopus. :cry: Nu mes tikėjomės kažko wow, nes buvom paskutiniai dvyliktokai mūsų mokykloje, bet gavome belekaip ištęstą renginį. Buvo neblogai, bet per daug informacijos ir tokia sausai pateikta.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 14:55

Dabar Eglės perskaičiau ir sumąsčiau pridėt ką mes darėm : ) Tema "Kelionė po šimtą salų". 12okai buvo keleiviai be bilieto, tad mes, piratai, juos turėjom nukankint. Virtuvėj liepėm žirnius nuo pupelių atskirt, viliot vienišą jūreivį, traukėm skrynią, kurioj daiktai buvo ir 12okai gavo papasakot su kuom tai susiję (pvz vantos priminė, kad jie nuogi fotosesijas pirty darė), aš su keliom merginom buvau laivo paprastute tai keletas vaikinų gavo atsilygint ir mus viliot ir dar daug visokių tokių užduočių. Filmą buvom nufilmavę, kur mokytojai ir jų draugai pasakoja apie abiturientus. Ta karta labai patenkinta šimtadieniu buvo, na bent jau mums taip sakė ;D

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 20:25

Pati simtadienio kurime, kai buvau 11-toke nedalyvavau, turejau tuo metu kitu rupesciu ir siaip tokiais organizaciniais dalykais neuzsiemu, kadangi mano nuomone su kitu retai kada sutampa ir mano ideju nelabai kas klauso :lol:.
Bet maniskis, tai visai nebuvo isimintinas. Nors ir dedasi beveik visi mano mokyklos mokiniai didziausiais menininkais, su idejomis zmonemis, taciau... tik dedasi, bet tokie nera.
Tema buvo Woodstock'as. Kitaip tariant - hipiai. Nuvalkiota tema ir labai megstama tu kurie vadina save menininkais siais laikais.
Tiesiog visi turejom ateiti apsirenge kaip nors taip, tai ir atejo zmones, vieni net peruku nepagailejo isigyti, dauguma su juostelem ant galvos, placios kelnes, geleti marskiniai ir t.t.
Oficialiai daliai tai susirinkom i aktu sale, ten pridemdyta sviesa, truputuka papuosta sia tematika, bet nieko kazko tokio idomesnio.
Kokia valanda vienuoliktokai su kai kuriais dvyliktokais tiesiog kazka pakalbejo, paskelbe nominacijas, gal kiek idomesnes vietos buvo vienuoliktoku vaidinimai ir baigesi ir keliu vanaldu petrauka, o tada dvyliktokai varem i viena Vilniaus kluba/bara... ten leido bent jau man tai baisoka muzika (na, as nesu klubu megeja ir man ta visa klubine, techno muzika tikraaai ne prie sirdies), keltas geresniu gabalu buvo.
Na, bet man ta diena nebuvo is geruju. Proseneles sermenys ta diena buvo. Buvau ziauriai isvargusi ir apie 3 patraukiau namo, bet kiek teko po to girdeti is kitu, tai veliau ir mustynes sugebejo ten kilti, ant tiek buvo prisigere visi.
Na, nieko ispudingo tikrai nebuvo ta vakara, jau net baigiu pamirsti kas vyko toje aktu saleje, na, bet ... ai, vistiek siek tiek pasilinksminau.
Bet mano nuomone tikrai kazka idomesnio galima sugalvoti, tema ne tokia nuvalkiota ar dar ka...

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 21:46

Su TV laidomis manau tikrai nebloga tema ;) mūsų klasė kažką panašaus galvoja ;) gal kiną, gal holivudą ;) mum bus labai sunku padaryti gerą šimtadienį nes prieš tai šimtadieniai netgi du iš eilės metus buvo labai įdomų,geri ir prajuokinantys temos tai : Šalys kurią rengė mano brolio klasė tai visi mokytojai ir dvyliktokai sakė dar tokio gero šimtadienio mūsų mokykla neturėjo, o šiemet tai buvo laiko mašina, keliavo per laikotarpius pvz: pernykščiai žmonės ir ant galų galo robotai. ;) va. Sakė šiek tiek nukopijuota nuo dar praitų, o praiti buvo geresni, bet vistiek labai puikiai. Na mum tikrai bus sunku. ;)

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 21:59

nk nedariau, nkur neėjau : :)
o šiaip ten mergos kabaretą šoko, bx ten tokį šokį ir tiek.

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 22:16

Kokią nesąmonė neit į šimtadienį? :D Aš taip jau laukiu!!!

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 22:48

aš ir laukiu. :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 22:51

pašoka ant scenos pašneka ir tiek, po to visi gert varo, aš prisigert ir taip galiu X D

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 23:16

Tai padaryk taip, kad ne tik pašoktų, paplepėtų ir prisigertų ; DD.

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 05, 18:17

Na aš taip pat nemanau,kad tik pašoka,pakalba ir varo prisigerti ;) daug darbo reikia įdėti vien norint ant scenos užlipti ;) o šiaip rimtai neiti į šimtadienį tai ką žinau tikrai prarandi daug. ;) va... :D na o aš taip pat labai laukiu šimtadienio. :clap:

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 15:28

Taigi ne jo šimtadienis, nieko neprarado : )

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias