"Inkas / Ink"
(kai kur verčiama "Rašalas", nors šiaip pavadinimo nereikėtų versti, nes Ink yra vardas...)
Režisierius: Jamin Winans
Žanras: Action / Fantasy / Sci-Fi
Trukmė: 107 min.
Metai: 2009
Aktoriai: Christopher Soren Kelly, Quinn Hunchar, Jessica Duffy, Jennifer Batter, Jeremy Make, Eme Ikwuakor, Shelby Malone...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY&feature=player_embedded[/youtube]
Kai tamsa apgaubia ir visas miestas užmiega, pasirodo dvi jėgos. Jos nematomos išskyrus galias, kurios apgaubia mus, kai mes miegame, kovodami už savo sielas. Viena jėga suteikia vilties ir stiprybės per mūsų gerus sapnus, tuo tarpu kita sužadina pasąmonę ir kelia neviltį per košmarus. Džonas ir Ema, tėvas ir duktė įtraukti į šią fantastinę dviejų jėgų kovą, jie priversti kovoti už Džono sielą ir saugoti – Emą nuo amžinų košmarų. Atsiskyrę savo kelionėse jie sutinka neįprastus veikėjus kurie gyvena jų pasąmonėje.
„Rašalas“ – tai aukštos koncepcijos trileris, kuris raizgosi tarp sąmonės ir pasąmonės.
Inkas / Ink
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Man irgi labai įsiminė. Toks, hmm... kitoks [?]
Filmas mane įtraukė jau po pirmų dviejų minučių ir nepaleido iki pat pabaigos. Šiaip filmas nėra lengvas: maišoma praeitis ir dabartis, realybė liejasi su sapnais, sąmonę keičia pasąmonė, gyvybę – mirtis... Bet būtent tuo jis ir yra kitoks, būtent tas ir traukia. Kaip jau kažkada rašiau, šis filmas yra apie pasaulio ritmą, apie nepaliaujamą laiko tėkmę, priežastis ir pasekmes, apie kaltę, atgailą ir atleidimą, bei klaidas - kurių dar ne vėlu ištaisyti... Nemačiusiems tikrai siūlau pažiūrėti! Nors buvo ir minusų, na bent to, kas man nelabai patiko. Tarkim gan banali blogio ir gėrio kova. Bet visa kita buvo nerealu;o
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |