Na ir ką tokiu atveju darote?
Kaip bandote nuslėpti arba prisipažinti?
[sry jei jau yra tokia tema, bet aš neradau]
Slaptas susižavėjimasBendrauju-flirtuoju.
Pradžioje apsimetu truputį vištele, tokia pasimetusia naivuole , o vėliau parodau visą save tvirtą. ;}} Nors rimtam dalykui man tai to jau nebereikia, nes turiu savo žmogų šalia. Bet jeigu noriu patikrinti save, kad ar moku sužavėti, tai elgiuosi būtent taip kaip aprašiau ;} Ir jokio fizinio kontakto. ;} Jeigu neturėčiau draugo, tai vistiek ilgai laukčiau iki fizinio kontakto. kžn, neteko, ai ne, kai buvau kokių 10 kieme kabinėdavaus prie jų, o po to romantiškai vaikščiojom aplink mūsų namą, tuo ir baigės, ji db po 6 metų bx turi ; D bet nebloga išaugus. šiaip tai neturiu ir neturėjau slaptų simpatijų, net nededu vilčių jei matau, kad ir į mane nereaguoja ar pan. dėjau vnž jei norės prieis ; :)
Čia apie fizinį kontaktą : DD Kažkada man buvo taip nutikę, kad ilgai slėpiau visą tiesą. Žinoma su tuo vaikinu kuo puikiausiai sutariau, bet kuo toliau tuo labiau prie jo prisirišau. Dar pamenu, kai apkabino per meetą, ir kaip tada alpau : DD galop praėjo visą tai. Pasakojau jam viską : DD sėdėjom ir raitėmės juokais iš to kokios situacijos buvo.O žiauriausia buvo kai, pasakė kad gailisi, kad mano tie slapti jausmai jam išblėso : DD ech. Ko tik mes, vaikai nepridarom? o dabar iš dalies negalim nesusitikti kelias dienas iš eilės. Kitaip sakant negalim vienas be kito (:‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |