Įvairūs Studijos, mokykla

Pagalba su namų darbais

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 18:00

Pukuse --> labai gera tavo mintis, dėl esamojo laiko. Pavyzdžiui jį pakeitus įžangoje, labai lengvai pasinaikina tas įvardis "aš" :) labai labai ačiū ;)
Rūt. --> žodžių pasikartojimų išvengt, tai jau ne mano jėgoms ; DD. Dėl stiliaus klaidų, tai nežinau, kur čia jos yra (o kur? : ) ). O ten tos nuvalkiotos frazelės tai mano mokytojai neužkliūna, jei rašyčiau nenuvalkiotas, brauktų ir rašytų, kad nesupranta sakinio (ne man vienai taip būna) : D. O kad filmas yra šedevras, manau paaiškinau pačioj recenzijoj. Ačiū už nuomonę ; ]. Bent nenustebsiu, jei vėl gausiu lievą pažymį :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 19:22

Nėr už ką. :)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 20:08

Gal kas galit parašyt anglų rašinį apie detektyvą?~150 žodžių (ar bent kažką) būtuoju laiku.
Laaabai reikia. Net neįsivaizduoju ką rašyt : ///
duočiau 5 karmas ; DD
Nereikia. ačiū labai už "pagalbą"
Paskutinį kartą redagavo *AgnyČy 2010 Vas 22, 20:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

deivizzz

Lankytojas

Utena

115.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 21:30

Pukuse rašo:
Nu va, turiu klausimą geografijai. Nežinau, vadovėlio neturiu dar, tai žiūrėt reiktų nebent internete, bet, duosiu jum pagalvot, nes pati tai nė velnio nenuraukiu.
Tai vietoj ....... reikia įrašyt kažkokį žodį.

Kiekvienas ežeras turi savitą pažemėjimą - ................. . Žemės plutos sprūdžiuose susidarę ežerai ilgi ir ............ [gilūs gal?]. Nurimusio ugnikalnio krateryje gali susidaryti ......... ežeras. Dauguma Lietuvos ežerų yra ledyninės kilmės . Kai kuriose vietose jie susitelkę į ............... ir jungiasi upėmis ir upeliais. Žmogaus sukurti ežerai vadinami karjerais, tvenkinys .
Jei ką čia 7 klasės kursas.
So... help!

GEras bet as pats katik padariau sita nd tai jei kam reik atsakimai VA: Kiekvienas ežeras turi savitą pažemėjimą - iduba . Žemės plutos sprūdžiuose susidarę ežerai ilgi ir gilūs . Nurimusio ugnikalnio krateryje gali susidaryti vulkaninis ežeras. Dauguma Lietuvos ežerų yra ledyninės kilmės . Kai kuriose vietose jie susitelkę į ............... ir jungiasi upėmis ir upeliais. Žmogaus sukurti ežerai vadinami tvenkinys .

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 21:49

Ištrinta
Paskutinį kartą redagavo kristixe 2010 Kov 09, 15:17. Iš viso redaguota 1 kartą.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 22:23

---
Paskutinį kartą redagavo Smy. 2010 Kov 09, 15:22. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 23:04

deivizzz rašė:Pukuse rašo:
Nu va, turiu klausimą geografijai. Nežinau, vadovėlio neturiu dar, tai žiūrėt reiktų nebent internete, bet, duosiu jum pagalvot, nes pati tai nė velnio nenuraukiu.
Tai vietoj ....... reikia įrašyt kažkokį žodį.

Kiekvienas ežeras turi savitą pažemėjimą - ................. . Žemės plutos sprūdžiuose susidarę ežerai ilgi ir ............ [gilūs gal?]. Nurimusio ugnikalnio krateryje gali susidaryti ......... ežeras. Dauguma Lietuvos ežerų yra ledyninės kilmės . Kai kuriose vietose jie susitelkę į ............... ir jungiasi upėmis ir upeliais. Žmogaus sukurti ežerai vadinami karjerais, tvenkinys .
Jei ką čia 7 klasės kursas.
So... help!

GEras bet as pats katik padariau sita nd tai jei kam reik atsakimai VA: Kiekvienas ežeras turi savitą pažemėjimą - iduba . Žemės plutos sprūdžiuose susidarę ežerai ilgi ir gilūs . Nurimusio ugnikalnio krateryje gali susidaryti vulkaninis ežeras. Dauguma Lietuvos ežerų yra ledyninės kilmės . Kai kuriose vietose jie susitelkę į ............... ir jungiasi upėmis ir upeliais. Žmogaus sukurti ežerai vadinami tvenkinys .

Jūs ką, tik dabar šitą darėt?? : Ooo Mes jau senovėj, prieš porą mėnesių netgi..

Kristixe., man tavo įžanga patinka, bet man atrodo kad įžangoje labiau turėtų būti faktai, ką daugumą ir parašei, bet ne tavo nuomonė. Nu žodžiu man patiko, tik paskutinis sakinys ''Manau ...'' man užkliuvo, manau jo nereikia. O Smy. rašinio tai neskaičiau, žiauriai užtingėjau. : DD

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 23:29

kristixe rašė:[Parašysiu dabar įžangą tik]
Ar lengva būti paaugliu?

Paauglystė- tai labai sunkus gyvenimo tarpsnis, 1 nes labai kinta nuotaika ir yra visiškai priešingas mąstymas negu suaugusio žmogaus. Paaugliai labai greitai nori tapti suaugusiais, tai yra viską išbandyti: narkotikus, 2 rūkalus, alkoholį. Būna ginčų su tėvais ir 3 nesutarimai su bendraamžiais. Kiekvienas nori būti šauniausias draugų tarpe ir 4 yra linkę tyčiotis iš kitų. Mano nuomonė, kad šiais laikais nėra lengva būti paaugliu.

Nepyk,kad įsikišiu...
1...,kai nuotaikų kaita trukdo logiškai mąstyti, daryti sprendimus, išsakyti jausmus (?)
2. Rūkymą (?)
3. Nesutarimų (?)
4...., norėdamas įgyvendinti tikslą, griebiasi patyčių, silpnesnių, ramesnių jaunuolių užgauliojimo. (?)
O pabrauktą vietą siūlau keisti į "Prieštaravimai - paaugliško gyvenimo būdo pagrindas, verčiantis elgtis spontaniškai, neapgalvotai"
tada būtų lengviau dėliotis pastraipas. Na, bet čia tik savanoriškai išsakyta mano nuomonė, į kurią galima tiesiog nereaguoti. Tai - tiesiog siūlymai, mat stilistika nėra blizganti.: ]

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Vas 22, 15:51

Ištrinta
Paskutinį kartą redagavo kristixe 2010 Kov 09, 15:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Caramellita

Aktyvus dalyvis

7,242.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 23, 20:54

*AgnyČy rašė:Gal kas galit parašyt anglų rašinį apie detektyvą?~150 žodžių (ar bent kažką) būtuoju laiku.
Laaabai reikia. Net neįsivaizduoju ką rašyt : ///
duočiau 5 karmas ; DD
Nereikia. ačiū labai už "pagalbą"

Ar tikrai nereikia? ;s
Mielai galėčiau padėti, jei dar reikėtų. :]

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Vas 23, 22:38

Gal kas yra išmanantis Excel'io diagramų darymą? ;/
Reikėtų pagalbos su B lygio 12tos klasės namų darbu.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 24, 20:04

Preitą savaitę darėm praktinį darbą iš diagramų... :D bet tikiu kad mano žinios per prastos dvyliktos klasės užduotims bus :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 19:42

Kal kas žino kokį nelabai ilgą tekstuką apie medžius, kad būtų vaizdingas, gražus ir t. t. , nu gali būti istorija, ar dar kas.? Reiktų dar šįvakar.

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 20:52

“Trijų medžių istorija”

Miške ant kalvos stovėjo trys medžiai. Jie šnekėjo apie savo viltis ir svajones. Pirmasis tarė: „kada nors aš būsiu skrynia, pilna aukso ir sidabro, pilna didžiausių brangenybių ir visi matys mano didybę. Antrasis taip pat prabilo: „Kada nors aš būsiu galingas laivas, per vandenis plukdysiu karalius ir karalienes. Visi jausis saugūs manyje.“ Trečiasis pažvelgė į juos ir tarė:“ Aš noriu augti ir tapti didžiausiu medžiu visoje girioje. Būti išskirtinis ir kad visi mane matydami galvotų, kad galiu pasiekt dangų. Noriu būt kuo arčiau Dievo.“
Praėjo keli metai. Medžiai, mąstydami apie svajones, augo ir šakojosi. Vieną dieną atėjo grupė medkirčių. Priėję prie pirmo medžio, jie tarė: „Šitas medis labai dailus. Reikės jį nugabent dailidei.“ Jie kirto medį, o medis jautėsi laimingas, žinodamas kad jo svajonė išsipildys. Priėję prie antrojo medžio, vyrai nusistebėjo jo tvirtumu. Nutarė jį atiduot į laivų statyklą. Ir medis džiaugėsi žinodamas, kad bus galingas laivas. Trečiasis medis buvo išsigandęs. Jis žinojo, kad jei jį nukirs, jis niekada neįgyvendins savo svajonės. Vienas medkirčių tarė: „Iš šio medžio mes nieko nedarysime. Taigi aš jį tiesiog pasiimsiu“. Ir trečiasis medis buvo nukirstas.
Kai pirmasis medis nukeliavo pas dailidę, iš jo buvo padarytos ėdžios gyvuliams. Į jas pridėjo šiaudų. Tai nebuvo svajonė, kurios jis siekė. Antrasis medis virto žvejų laiveliu. Jis nesaugojo nuo bangų karalių. Juo plaukiojo tik paprasti žvejai. O trečiasis buvo sukapotas didžiuliais gabalais ir paliktas tamsoje.
Bėgo metai ir medžiai pamiršo savo svajones. Vieną dieną moteris ir vyras įėjo į tvartelį, kur stovėjo ėdžios. Moteris pagimdė kūdikėlį ir paguldė į ėdžias, padarytas iš pirmojo medžio. Medis jautė šio įvykio svarbą ir jautėsi laimingas, žinodamas, kad jame laikomas didžiausias pasaulio turtas.
Praėjo nemažai laiko. Grupė žvejų plaukė valtele, padaryta iš antrojo medžio. Pakilo audra ir medis pajuto, kad jis nėra pakankamai stiprus, kad išsaugotų žvejus. Staiga vienas jų atsistojo ir nuramino savo žodžiais įsisiautėjusią jūrą. Medis pajuto, kad gabena didžiausią karalių pasaulyje.
Pagaliau kažkas prisiminė ir trečiąjį medį. Jis buvo išneštas iš tamsos ir nešamas per miestą. Žmonės išjuokė jį nešusį žmogų. Žmogus buvo prikaltas prie kryžiaus kalno viršūnėje ir paliktas mirčiai. Medis suprato, kad niekas kitas nebuvo taip arti Dievo kaip dabar yra jis. Ir pasijuto labai svarbus, žinodamas, kad būtent ant jo buvo nukryžiuotas Dievo sūnus.

Kiekvienas medis gavo ko norėjo, tik kitokiu keliu. Mes kiekvienas turime svajonių ir išsivaizdavimą - kaip jas pasieksim. Tačiau gyvenime retai viskas klostosi taip, kaip suplanavome… Svarbiausia išmokti matyti kitaip…

Man ši istorija graži,bet gal per ilga?

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 20:54

Įvertinkit mano rašinį.. :)

Ar lengva būti paaugliu?

Paauglystė – tai sudėtingiausias gyvenimo tarpsnis. Žmonės pradeda bręsti ne tik fiziškai, bet ir protiškai. Keičiasi jaunuolių mąstymas, kuris dažniausiai būna kitoks nei suaugusio žmogaus. Manau, kad sunku būti paaugliu.
Būdami visai maži, vaikai svajoja subręsti, eiti į mokyklą. Deja, ši svajonė nebeatrodo tokia graži. Vaikai svajoja apie draugiškus bendraklasius, laisvę, savarnakiškumą, o gauna tik daugiau pareigų, papildomo krūvio. Todėl jie pradeda maištauti, tampa agresyvūs.
Paaugliai sukelia sunkumų ir vieni kitiems. Jie tyčiojasi, žemina vienas kitą. Tai neretai paaugliams sukelia depresiją, aki kurie prieina net iki savižudybės.
Paauglystėje pradeda rūpėti nauji dalykai, vakarėliai, priešinga lytis. Jaunuoliai nori būti populiarūs. Jie nori išbandyti viską. Todėl pradeda rūkyti, vartoti alkoholį, ar net narkotikus.
Maištavimas sukelia nesutarimų šeimoje. Tėvai pyksta, kad paaugliai neatsakingi, neatlieka pareigų, skuba suaugti. O paaugliai mano, kad tėvai senamadiški ir nieko nesupranta.
Paauglystė – ne tik problemos ir rūpesčiai. Išmokstama svarbių dalykų, kurių reikės gyvenime vėliau. Paaugliai mokosi mokykloje, išmoksta bendravimo, išmoksta mylėti, rūpintis vieni kitais. Jie pradeda suprasti, kas gyvenime svarbiausia, pradeda atsirinkti, kas vertinga, o kas ne. Pradėdami tai suprasti, paaugliai pamažu žengia į kitą gyvenimo etapą – jie tampa jaunais suaugusiais. Todėl galime suprasti, kad paauglystė yra labai sudėtingas, bet svarbus gyvenimo tarpsnis.

197 žodžiai

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių