Įvykiai iš mokyklos gyvenimoGeografija. Mokytoja: Danija, Gyventojų skaičius, penki keturi aštuoni penki penki trys aštuoni bet koks skaičius
![]() Biologija. (Darėm projektinį), kai jau visi parašo, neša sąsv. Vika nunešė jų grupės sąsv., Milda: -Jūs ne tokias išvadas parašėt, reikėjo parašyti kad krakmolo nėra saldžiuose ir yra nesaldžiuose produktuose. Vika parneša sąsv. Ir 4 klasiokės taip pastovėj Mildos ir klausia, kaip reikia, pakartok, kaip sakėj, kur krakmolo nėra... ![]() ![]() Rusų k. Mokytoja belenkiek pastabų pridalino Klasiokams, o tie toliau belenką darė, tai Mildai 2 parašė į dienyną. Mokytoja: -Kam dar dvoiką įrašyt? Monika: -Gerdui. Mokytoja: -Gerdai, atnešk sąsv., žinoma taip nieko ten gero ir nepamatė, nors jis ten iš tų 4 buvo nekalčiausias, gavo ''dvoiką'' ![]() ![]() Živilė: -HA HA. Mokytoja: -Živile, atnešk sąsv. Tada visi HA HA ![]() ![]() ![]() Kaip prisižvengėm su itwasnotme ir maggie šiandien..
![]() Nueinam į skaityklą nusikopijuot pratybų kelių puslapių.. Ji mum prikopijavo visko net per daug. Reikėjo sumokėt 1,05 Lt. Daviau jai 2Lt o ji man atidavė 1Lt+1Lt. Bet net nepastebėjom. Po to valgykloj sėdim ir žvengiam ![]() Buvo renginys, vasario 16.
Muzika ~> kas išėjo repetuot, ką dainuos, kiti sėdėjo klasėj, pareina panos dainuot, mes su klasioke sėdim ir prikolinam, viena stovi kojas sukinėja, o turi pati linguoti ![]() ![]() Fizika ~> rašau ir kažką ten ne taip parašiau fak pasakiau, mokytoja sako, tai dabar viskas, kas pasakys koki keiksmažodį, duos man 5lt, nesijaudinkit sau nepirksiu nei vaisių nei šokoladų, pirksiu sąsv. jums, liniuotes, pieštukus, kuriu niekad neturit, vat termometrus galėsit daužyt, aš naujų nupirksiu. Nuėjo prie lentos, atsisuko į mane ir sako, o tai visai nebloga mintis ![]() Rusų ~> kai visada klasiokai vėluoja, tai kuriam istorijas, kad su auklėtoja buvom dar ką nors, mokytoja sako kur Domas, Gerdas: jis tuolete, jam spuogas sukraujavo, mokytoja sako kaip? Nu spaudė spuogą ir kraujas pradėjo bėgt. Visi žvengia, mokytoja irgi pradėjo ![]()
![]() ![]() Prieš surenkant pratybas klasiokas nusirašė nuo manęs kelias užduotis. Žo, ir vietoj didikų parašė - ridikų. ; D
Mokytojas skaito, kelis juokingiausius atsakymus ir tas klasiokas kur nusirašė nuo manęs, parašė taip: "Lietuva buvo labai galinga valstybė, nes tuo metu buvo labai daug ridikų"... Kažkaip taip panašiai, bet kiek žvengėm tai, oj oj... ![]() Chemija:
Pakvietė Vaidą prie lentos ir liepė formulę kažkokią rašyt, kur reikėjo jonus parašyt. Ir jis prie jų laipsnių neparašė. Ir mokytoja klausia: -Nieko netrūksta? -Nu ne, lyg ir. -O jeigu tu kai ko neturėtum, ar būtum Vaidas?.. Ne, juk būtum Vaida.. : DD Rusų: Skaitėm apie orą kažkokį tekstą. Ir radom žodį "maroz". : D
Čia tai geras. ![]() Šiandien einam iš klasės link rubinės. Klasiokas džentelmenas elegantiškai šlubuoja pasportavęs ir neša ne tik savo kuprinę bei aprangos maišelį, bet ir mano bei mano draugės kuprines ; DD Pradėjau žvengt laiptais lipant, jie abu ir klausia kas buvo:
- Šiandien netyčia pasiruošiau kūno kultūrai (supraskit, apranga įkišta į kuprinę) ir rusų. Sėkmės tempiant ; DDD
Kuris reiškia "šaltis" . ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |