Diskusijos Gyvenimas

Draugai

Gabrė

Lankytojas

87.02 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 13:22

Sveiki, esu čia naujokė, nesupykit, jei ne į tą temą rašau, nežinau taisyklių dar. Turiu tokią problemą: neturiu draugų. Gal galėtumėt patarti, kaip jų susirasti? Ar patys turit daug gerų draugų? Kodėl būtent tie žmonės tapo jūsų draugais? Ko reikia, kad žmogų laikytumėt savo draugu?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 13:29

Pati draugais laikau tuos žmones, kuriais pasitikiu, kurie man yra simpatiški vidumi ir šiaip įdomūs žmonės.
O tu jeigu nerandi draugų mokykloje ar aplinkinių tarpe, gali jų pasiieškoti kitokioje aplinkoje. Tarkim pabandyk lankyti kokį būrelį, turėtų atsirasti draugų manau. ;)

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 13:37

mm, su kuriais mataus kiekvieną dieną, leidžiu laisvalaikį, randu ap-ie ką visad pašnekėt, .. ir nepyksta ; D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 15:00

Mano geriausios draugės yra iš klasės ir iš būrėlio - choro. Tiesiog ir mokykloje, ir būreliuose vistiek pasikalbi, ir tiesiog jei daug maž panašios asmenybės esat nu ir ''prilimpat'', nu ir gerais draugais tampat. ; ) O kaip susirasti draugų, tai manau jo kaip brunetė sakė lankyk kokį būrėlį, ir su savo klasiokėmis ar šiaip kokių žmonių tarpe su kuriais dažnai būni nebijok prieit, įsitraukt įpokalbį. Taip pat manau reikia reikšti savo nuomonę, bet aišku ne per aštriai. Jeigu bandant susidraugauti visiem pritarinėsi ir pasirodysi neturinti nuomonės, jie arba užlips tau ant galvos arba nedraugaus. : ))

Vartotojo avataras

Neringūūūtė

Lankytojas

730.44 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 18:16

Ta žmogų su kuriuo yra visada apie ką pasikalbėti, kuris supranta, padeda, pataria ir šiaip visada įdomu būti :)

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 19:45

Gali pradėti lankytį naują, tau patinkantį užsiėmimą. Atrastum bendrų temų su kartu lankančiais žmonėmis. Gali pradėti vaikščioti net į visokius forumų susitikimus, rasti bendraminčių.(:

Vartotojo avataras

BrazilBeat

Apšilinėjantis

Kaunas (:

1,154.12 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 21:07

Draugų ir pažįstamu turiu daug. Bet tikras drauges tiktai dvi. Kodėl? Nes jomis galiu pasitikėt, su jomis visada būna beprotiškai linksma ir t.t.t.t.t.t. :D
Pradžioj, pabandyk susidraugaut su savo klasiokėmis, vis šis tas. Tai padaryt neturėtų būti sunku, tiesiog per pamokas paklausk ar gali šalia sėdėt, jai prireiks duok nusirašyt, o jai prireiks ir padurniuot. (:
Kaip su jom sutarsi, galbūt jos tau užrodys daug artimesnias širdžiai drauges, su kuriom galėsi būt ne tik iš "reikalo". O galbūt, tavo klasiokės nuotabios draugės. Tai parodys ateitis (:

Vartotojo avataras

mafuke

Dalyvis

NY

8,610.41 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 17:23

nezinau, ka daryciu jei netureciau draugu... Draugai mano gyvenime uzima labai daug vietos.. :love:

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 17:55

Gabrė rašė:Sveiki, esu čia naujokė, nesupykit, jei ne į tą temą rašau, nežinau taisyklių dar. Turiu tokią problemą: neturiu draugų. Gal galėtumėt patarti, kaip jų susirasti? Ar patys turit daug gerų draugų? Kodėl būtent tie žmonės tapo jūsų draugais? Ko reikia, kad žmogų laikytumėt savo draugu?
Pabandyk įsiliet į kokią popamokinę veiklą : ) Galbūt tikrų draugų ten nerasi, bet bent jau praplėsi akiratį ir susitiksi bendraminčių ; )
O klaust kodėl būtent tie ir anie yra draugai... Neverta, nes tikri draugai niekad negalės atsakyt, kodėl ir kaip jie tapo draugais. : )

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 18:08

Hm.. Aš neturiu daug draugų, bet vistiek galiu pabandyt tau patart... Gali ieškotis kokio nors būrelio ar šiaip įsiliet į kokį kolektyvą ir galbūt ten susirasi draugų, kaip ir kiti tau siūlo, bet kažkaip keistai atrodo, kad dabar neturi draugų... Kad ir klasėje. Yra kelios galimybės: arba tavo klasiokai netinkami draugauti, arba tu pati per mažai bendrauji, esi per daug tyli ar pnš. Jei pirmas variantas, kuo greičiau ieškokis kokio nors draugiško kolektyvo ir susirasi tų draugų, na, o jei pirmas... Nežinau tada kuo tau padėt, pats nesu labai bendraujantis, kad galėčiau kažko pamokyt... Nu žodžiu, nekreipk čia dėmesio į tai ką parašiau ir viskas bus gerai :)

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 07, 19:09

kažkaip neturiu daug draugu,matyt todėl kad turiu toke savybe nepasitikėti žmonėmis :roll:

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 13:28

Reikia ieškoti žmonių su tais pačiais interesais.
Dabar turiu draugę, kurios gyvenime neįsivaizdavau būsiant mano drauge.
Draugėm tapom tada, kai visai atsitiktinai aš užsiminiau apie miręs iki sutemų knygas ;D
Su kita drauge labiau susibendravom kai aš pradėjau domėtis anime/manga.
Nors nedažnai su jom susitinku, bet tai draugystę dar labiau sustiprina, nes turėjau tokią vieną "draugę" su kuria kiekvieną dieną būdavom ir dėl to barnių neišvengdavom..
Su šitom draugėm planuoju nesusipykt dar ilgai ;D

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 14:51

Nemanau, kad temos autorė dar kada čia užsuks. Bet pakalbėt galim.
Kaip jų susirasti? Reikia būti aktyviu, draugišku, bendraujančiu, nesėdėti užsidarius namie ir nesigraužt dėl to, kad neturi draugų. Bet nereikia persistengti. Reikia išlikti savim, neįgrįsti, nebūti prielipai, nekišti nosies kur nereikia ir pan.
Pati draugais laikau tik kelis asmenius. Ir kartais suabejoju šio žodžio tikrumu, vadindama juo tuos žmones.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 15:49

Tiesiog jei nori turėti draugų, turi pats jų ieškotis ir būti aktyviam.
Pvz. kaip mano klasiokė jau metus mano klasėj mokosi, bet nė žodžio neišlemena.
Ir būdavo kad ji verkdavo ir mamai sakydavo kad niekas su ja nebendrauja.
O ji pati nebendrauja. Nes yra paskutinė tylenė, ir ji labai uždara.
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Rgp 08, 15:49. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Kuma

Įsijaučiantis

1,224.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 09, 11:18

Galbūt čia nuo žmogaus charakterio priklauso, ar jis turi daug draugų ar mažai.
Tiesiog reik stengtis būt aktyviai, nebijot užkalbint žmonių.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių