Įvairūs Gyvūnai

Šunų maudynės ežeruose ir kt.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Lap 10, 14:15

Mane tai nervin,vasara i soda atvarai aini isimaudyt ziuri, kazkoki blusina pulgosa maudo nevykelis...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

K.

Dalyvis

6,858.58 Lt

Standartinė » 2009 Lap 14, 19:57

Aš tai nieko blogo nematau. Kitiems gal ir bjauru. BEt aš tikrai nieko nematau tokio blogo.. Taip ar taip tas vanduo nėra gėlas.. Jis yra ne toks jau švarus.. Nemanau, kad keletą šunų kurie maudysis drauge išpurvins vandenį.. Nesamonė.. Anksčiau tokios minties, kad šunim uždrausti maudytis kartu su žmonėm.. Tikrai to nepriėmu.. Ir aš savo šuni vedu maudytis į ežerą ir man neįdomu kas ką sako.. Man nusispjaut..

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 20:22

O jei pagrasina policiją iškviesti labai piktas dėdė? Tada gal ne tas pats? Bet ir pikti žmonės šiais laikais :( Gyvenimas trumpas, reikia džiaugtis, gyventi. O ne policijom visokiom grasinti ir pykti.

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 00:15

Man asmeniškai tame pačiame vadens telkinyje besimaudantis, ar toje pačioje pakrantėje esantis šuo visiškai netrukdo, nemaišo... Žmonės tikrai daug daugiau teršia nei gyvuliai. Jau kalbant vien apie ilgą laiką neyrančias atliekas, tokias kaip plastmasiniai ar stikliniai buteliai, skardbonkės ir pan... Jų pilnas paplūdimys primėtytas. O aš jau nešneku apie tai, kas eina iš savęs. Bijok kur kopoj neįminti. :roll:

Mes savo šunę, kad jokių baudų negautume, vasarą maudytis vedam labai anksti ryte, kol dar policija nevaikšto...

Šiaip, geriausia išeitis būtų įrengti legalius gyvūnų pliažus. Tada abi šalys - tiek šunininkai, tiek poilsiautojai būtų patenkinti.

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 13:40

Jetau nematau tragedijos kad jei besimaudant ezere dar ir sunys kartu butu, svarbu kad netrugdytu plaukioti, nes buna tokiu suniuku kurie megsta priplaukti prie zmoniu ir kerioblintis ant ju kai pavargsta, tada tai jau tikrai buciau nepatenkinta....

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 14:29

Man tai smagu pažiūrėt kai tie šunys žaidžia it t.t.

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 20:05

Pff, reikėjo tai bobai sakyt 'smaukyk papą', veikia. :up:

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 19:16

Nu jei vanduo tekantis pvz. upė tai dar nieko, bet jau kai tvenkiny kokiam tai geriau nereikia...

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 11:18

Tai va, žiūrint dar koks ats vandens telkinys yra.
Dėl to purvinumo gal nelabai, juk net žmonės beveik visi myža į vandenį, o gal ir šika :whata: bet va nepatiktų jei tas šuo į mane įsikibtų ar pradėtų žaist tipo

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 16:06

Galėtų ir karves susivesti.
Nieko blogo tame nematau. Kai burba kokios motriškos tai paklausi ko trugdo joms tai ir tos "tu dar man akis plėšyt drįsti" ir panašiai.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 17:05. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Kleckutis

Įsijaučiantis

Marijampolė

1,605.36 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 12:09

Nematau tame nieko blogo...
Jai jau jie toki švaruoliai tai tegu nesimaudo tuose tvenkiniuse ar upės juk visgi juose tiek žemių ir purvo, o ir neretame rasti galim ir šiukšlių...
Neduok dieve prie manęs kas prikibtų...
Oj kiltų skandalas;DD
o ant galo dar pradėčiau verkt, kad kabinėjasi prie nepilnametės;DD
Dėde jis mane gazdina, aš bijau :prašau: :D
Šitas veikia, netgi labai;DD

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 12:12

Kas čia tokio? Pfff kas prieš tai tai gal jumis pačius nereikią leist išsimaudyt, nes jei šuo normalus tai tegu ir maudosi. Nes nelabai matęs šunų benamių kurie maudosi tokiose vietose kur žmonės maudosi. O jei šuo su šeimininkais ar šeimininku atvažiuoju, tai man atrodo jis bus prižiūrėtas :>

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 25, 21:07

Nieko gi čia blogo. Vandens telkiniai nėra labai jau švarūs, o ir nepasidarys blogiau jeigu įlips purvinas šuniukas. Jeigu jau norite maudytis be jokių šunų ir be jokių nešvarumų, tai yra toks dalykas kaip vonia. Reikia ir gyvūnams atsigaivinti ir tikrai nieko blogo čia nematau. Man netgi smagu pažiūrėti į žaismingus šuniukus. :D
Paskutinį kartą redagavo Blond. 2010 Spa 25, 21:17. Iš viso redaguota 3 kartus.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 03:19

Hm, aš šiaip irgi būčiau nieko prieš, bet tik tada jei jie neagresyvūs. ; DD Nu jie vandens tikrai neužterš, bet vistiek, kai jis per visą pležą bėgioja ir urzgia, tai ne taip jau ir linksma.. Nei pats pabėgiosi, nei tinklinį pažaisi, nes kamuolį prakąs. Tai vat konkrečiai prieš jų maudynes nieko neturiu, bet pleže geriau jų nebūtų.
Tai va, kai vasarą prie ežero pamatau šunėką tai truputį papykstu, nes yra tą draudžiantis ženklas.

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 15:11

tegul maudosi bet ne ten kur maudosi ir žmonės.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių