Įvairūs Studijos, mokykla

Gimnazija

Vartotojo avataras

ani

Lankytojas

kaunas

35.62 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 19:21

o stai as db devintai ruosiuos kur nors kaune pereit nes mano siaubingai prastoj mokykloj zada padaryt 10-mete ir visai noreciau i gimnazija. gal turit patarimu kur eit noreciau eit ten kur sustiprintos buto uzsienio kalbos arba ten kur skiria daug demesio teatrui?

:roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 19:38

Perėjau tik šiais metais, bet į labai puikią gimnaziją.
Jau nekalbant apie tai, kad gerai moko (na, vidurkis nukrito, bet ne jame juk esmė), tai būna daugybė renginių: krikštynos, žiemos šventė (šitas pas visus būna, bet vistiek renginys), kino vakarai (žiūrint vieną lietuvišką filmą net režisierius atvažiavęs buvo), diskonai gan dažnai, bent lyginant su mano buvusia mokykla ir įv. kitų įdomių.
Dar labai patiko, kad kai buvo tas nacionalinis diktantas, visa mokykla nuo 1okų iki 4okų rašė jį per pirmą pamoką. Šiandien kiek žinau ir antras turas buvo.
Tose gimnazijose, kur yra atranka ir ne visi patenka, retai kada susirenka moksliukai, nes tokie visi nueina į licėjų ir KTU, o gimnazijai lieka iš prigimties nekvaili ir įdomūs žmonės.
Taip pat mes visą laiką sėdim savo klasėje, po kabinetus beveik nevaikštom tik į pavienes pamokas (muziką, anglų, rusų). Turim savo klasėj arbatinuką, 2 komplektus kolonėlių (nors šiaip elektros prietaisai klasėse draudžiami : D ), galim nusirašinėt savop užslėptoj klasėj į valias. Tik aišku, čia ne gimnazijos bruožas, tiesiog labai puiki mano mokykla. : ]
Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazija.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 20:59

And_me rašė:(nors šiaip elektros prietaisai klasėse draudžiami : D )

Čia tipo aplamai visose mokyklose draudžiama?

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 21:07

Daugumoj, bet man rodos ne visose. Maždaug nesaugu. : D

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 19:47

ani rašė:o stai as db devintai ruosiuos kur nors kaune pereit nes mano siaubingai prastoj mokykloj zada padaryt 10-mete ir visai noreciau i gimnazija. gal turit patarimu kur eit noreciau eit ten kur sustiprintos buto uzsienio kalbos arba ten kur skiria daug demesio teatrui?

:roll:

Jablonsky sustiprinta anglų k.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 20:23

And_me rašė:Vilniaus Mykolo Biržiškos gimnazija

bet į ją kokio vidurkio reik...;o

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 20:52

Magly rašė:bet į ją kokio vidurkio reik...;o

Nu aš tai su 9.6 įstojau, bet buvusią klasiokę su 8.4 priėmė, tik ji dar nešė kažkokią pažymą, kad lanko muzikos mokyklą, tai taškų truputį pridėjo (o aš nenešiau, nors ir lankau).

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 20:56

šiaip norėčiau į biržišką, ten girdėjau mokiniai draugiški, ne taip kaip pas mus, bet vidurkis pas amne per mažas.;s

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 05, 16:28

Šiandien mums pasakojo plačiau apie Biržiškos sąskrydį. :] 3 dienų kelionė birželį po kažkokį nacionalinį parką, gal Aukštaitijos, daugiausia valtimis (po 5 žmones). Klasiokė, kurios sesė jau antrokė, pasakojo apie praitų metų sąskrydį - kad žmonių buvo apie 500 (100 valtelių : O ), kad keliavo irgi kažkaip panašiai ir aišku, kad buvo labai smagu. Dar trečiadienį giešos mokytojas žadėjo parodyt fotkių. : ))
Dabar labai labai noriu. : ))

Visos 8-os klasės pastangos atsipirko. :]

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 05, 17:20

Man gali tekti eiti į Žemynos gimnaziją. Gal kas nors turi apie ją ką nors pasakyti? :D Nes visiškai neįsivaizduoju kokia ten gimnazija.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 22:52

Jei tai butu Klaipedoj, pasakyciau. :D

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 18:43

And_me rašė:Tose gimnazijose, kur yra atranka ir ne visi patenka, retai kada susirenka moksliukai, nes tokie visi nueina į licėjų ir KTU, o gimnazijai lieka iš prigimties nekvaili ir įdomūs žmonės.

Keistai parašei... Tose gimnazijose, kur yra atranka, retai kada susirenka moksliukai. Tai tiesa, bet KTUG irgi yra atranka :) Todėl ten taip pat nėra per daug moksliukų(na žinoma, juk jų visada ten patenka...)... Aišku dar priklauso nuo to, ką vadiname moksliuku. Aš moksliuku vadinu tokį mokinį, kuris rūpinasi dėl kiekvieno pažymio, kuris siekia būti geriausiu, kuris suvokia tik dviženklį įvertinimą ir bet koks kitas jo netenkina. Jei kam nors iki šiol atrodė, kad KTUG susirenka tik akiniuočiai, kurie nepalieka sau jokio laisvo laiko, kad viską mokėtų ir rinktų dešimtukus, taip nėra. Dėl pažymių rūpinasi labai maža dalis... Dar visai neseniai ir man atrodė, kad ten taip yra, bet pasirodo... Daugelis moksliukų išsigąsta KTUG, nes bijo, kad nesugebės išlaikyti savų dešimtukų arba yra vadinami "kalikai" ar "knygų žiurkės", kurie visko prisiskaitę nepatenka į KTUG, nes neišlaiko matematikos stojamajame egzamine ir būna priversti ieškotis kitos gimnazijos. Na bet nenoriu pasakyt, kad kitose gimnazijose jų daug būna. Aš tiesiog nežinau, tik žinau, kad yra nedidelė dalis tokių moksliukų, kurie pasiskirsto po daugelį mokyklų bei gimnazijų.

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 00:55

Pas mus pasirinkimo labai didelio nėra, po 8 klasių arba į gimnaziją, arba į profkę ;D

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 23:31

Pas mane tai gimnazija viena yra. Kita mokykla iki 10 klasės. Ir yra viena 12-metė mokykla. Taip pat Birštonas visai netoli, o ten gi taip pat yra 12-metė mokykla. Na, šioks toks pasirinkimas yra. Bet aš renkuosi gimnaziją ; )

Vartotojo avataras

kristiana

Įsijaučiantis

Kaunas

1,486.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 10:34

1 KTU gimnazija
2 ,,Saules''gimnazija
2 J.Jablonskio gimnazija
3 Kauno Jėzuitų gimnazija
4 Kauno „Aušros“ gimnazija
:clap: :boogie: :love:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių