Kaip sužinoti ar jam patinki?O, tikrai juodo supratimo neturiu. Visi vaikinai skirtingi, visi jie tai išreiškia skirtingai. Bet vienas bendras bruožas dažniausiai tikrai yra - jis žiūri į tave. Toks jausmas, kad niekada akių nenuleidžia. Arba tiesiog žvelgia labai paslapčiom, ir tik kartais galima sugauti tą žvilgsnį.
-------------------------------------- Elgesys. Pasikeitęs benravimas arba mėginimas dažniau užmegsti pokalbį. Jo bandymas dažniau prisiliesti, tarkim paima kokį daiktą ir tu nori jį atimti, o jis kuo ilgiau tai užgaišina, vien tik dėl to kad tu jį ilgiau lieti ir susigalvoji vis imantresnių judesių atsiimti savo daiktą. Žvilgsnis, akys kurios dažniau bando kontaktuoti su tavosiomis. Tep va. Tai čia tik elgesys ir pats bendravimo tipas. Bet manau visada gali susibendrauti su juo, visgi internetas ir mobilieji geras tarpininkas, tuo pačiu sužinoti tiesą paklausus tiesiai šviesiai.
Nu aš nežinodama paklausiau ir visai neapsikvailinau. Tiesiog pasiteiravau ir paaiškinau kokiomis aplinkybėmis buvau priversta to paklausti. Maždaug - jo elgesys, tai kad žiūri į mane ar pan..... Žinoma pradeda aiškintis kol galiausiai neiškenčia ir pasako - šiek tiek.. na taip. Patinki
visada geriausiai tai pasakyti netyčiom esant dviese.wtf?ką žn, jei patinka tai ir pasakai pft, nes būna tokių kurios nesupranta iš kitų dalykų to : D
tik man absurdiškai atrodo, kad tipo visad vaikinas turi pasakyti jog mergina jam patinka, o tai būna tokių situacijų kai mergina laukia laukia kol taip pasakys nes iš tikro ir jai patinka tas vaikinas, bet ji per daug to neparodo, o vaikinas pamano "blem, nesakysiu, matau jau, kad jai nepatinku" ir taip viskas baigias, pasikartosiu absurdas. as tai nebezinau nei ka daryti
nei iš šio, nei iš to ?
Nu nemanau ar mes čia kuom nors padėsim. Bet nemanau, kad myli. Gal buvo susilažinęs su draugai.. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

visada geriausiai tai pasakyti netyčiom esant dviese.