Diskusijos Gyvenimas

Kaip sužinoti ar jam patinki?

Vartotojo avataras

Rain girl

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

16,652.38 Lt

Standartinė » 2009 Lie 02, 19:32

O, tikrai juodo supratimo neturiu. Visi vaikinai skirtingi, visi jie tai išreiškia skirtingai. Bet vienas bendras bruožas dažniausiai tikrai yra - jis žiūri į tave. Toks jausmas, kad niekada akių nenuleidžia. Arba tiesiog žvelgia labai paslapčiom, ir tik kartais galima sugauti tą žvilgsnį.

--------------------------------------

mode35

Lankytojas

telsiai

31.90 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 18:21

cia klausimas waikinam. kodel kai waikinui patinka panele jis rodo wisaip jei demesi ir t.t. o kai pamato , kad ir jai jis patinka deda i krumus. nustoja rases, rodes demesi ir t.t. kodel taip pasikeicia ju elgesys?

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 19:22

Elgesys. Pasikeitęs benravimas arba mėginimas dažniau užmegsti pokalbį. Jo bandymas dažniau prisiliesti, tarkim paima kokį daiktą ir tu nori jį atimti, o jis kuo ilgiau tai užgaišina, vien tik dėl to kad tu jį ilgiau lieti ir susigalvoji vis imantresnių judesių atsiimti savo daiktą. Žvilgsnis, akys kurios dažniau bando kontaktuoti su tavosiomis. Tep va. Tai čia tik elgesys ir pats bendravimo tipas. Bet manau visada gali susibendrauti su juo, visgi internetas ir mobilieji geras tarpininkas, tuo pačiu sužinoti tiesą paklausus tiesiai šviesiai.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 19:29

Bet jei tiesiai šviesiai klausi, tai tada reikia jau tiksliai tą žinot. Nes įsivaizduoju kaip įmanoma apsikvailint jei nei iš šio nei iš to prieisi ir paklausi '' ar tu mane myli? '' : :) ir tada atsakys ne, ir tada dar ir kokioj durniaus vietoj lieki. : DDD

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 19:44

Nu aš nežinodama paklausiau ir visai neapsikvailinau. Tiesiog pasiteiravau ir paaiškinau kokiomis aplinkybėmis buvau priversta to paklausti. Maždaug - jo elgesys, tai kad žiūri į mane ar pan..... Žinoma pradeda aiškintis kol galiausiai neiškenčia ir pasako - šiek tiek.. na taip. Patinki :D visada geriausiai tai pasakyti netyčiom esant dviese.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 20:31

Tai paklausi ar as tau patinku. :DDD

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 06, 12:24

šiaip dažnai akivaizdžiai matomi dalykai būna kai patinka.
o dar vienas būdas, tai paklausti : DDD

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 15:16

Pas mane naglumo netrūksta, tai ir paklausiu ar patinku... :D Bet dažniausiai ir be to pastebėt galima- dėmesio rodymas ir t.t.

Vartotojo avataras

auustėja

Apšilinėjantis

1,392.12 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 15:20

niekada neklausiu. jei labai nori tai pats pasako. nesikariu vaikinam ant kaklo. patinku - valio. nepatinku - nu ir nereikia. :P

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 13, 15:57

wtf?ką žn, jei patinka tai ir pasakai pft, nes būna tokių kurios nesupranta iš kitų dalykų to : D
tik man absurdiškai atrodo, kad tipo visad vaikinas turi pasakyti jog mergina jam patinka, o tai būna tokių situacijų kai mergina laukia laukia kol taip pasakys nes iš tikro ir jai patinka tas vaikinas, bet ji per daug to neparodo, o vaikinas pamano "blem, nesakysiu, matau jau, kad jai nepatinku" ir taip viskas baigias, pasikartosiu absurdas.

Vartotojo avataras

gabijixxx

Lankytojas

Vilnius

425.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 18:37

as tai nebezinau nei ka daryti :oops: :as mokykloj laukiau kol prasides pamoka ir staiga priejo jis ir pasake:as tave myliu.po keliu dienu per pertrauka isgirdau kad jis siunte sms kitai mergaitei, ten buvo parasyta;as tave myliu.gal nori susitikt? :( gal kas patarsit ar pasakysit,ar jis mane myli? :love:

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 19:29

gabijixxx rašė:as tai nebezinau nei ka daryti :oops: :as mokykloj laukiau kol prasides pamoka ir staiga priejo jis ir pasake:as tave myliu.po keliu dienu per pertrauka isgirdau kad jis siunte sms kitai mergaitei, ten buvo parasyta;as tave myliu.gal nori susitikt? :( gal kas patarsit ar pasakysit,ar jis mane myli? :love:

nei iš šio, nei iš to ?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 21:14

gabijixxx rašė:as tai nebezinau nei ka daryti :oops: :as mokykloj laukiau kol prasides pamoka ir staiga priejo jis ir pasake:as tave myliu.po keliu dienu per pertrauka isgirdau kad jis siunte sms kitai mergaitei, ten buvo parasyta;as tave myliu.gal nori susitikt? :( gal kas patarsit ar pasakysit,ar jis mane myli? :love:

Nu nemanau ar mes čia kuom nors padėsim. Bet nemanau, kad myli. Gal buvo susilažinęs su draugai..

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 21:20

kai kuriems tas aš tave myliu tas pats pasakyt kas labas xDDD
geriau jau sakyt tada aš tave myliu ir noriu sexo.praktiškiau manau nereik visų lia lia ; D

Vartotojo avataras

saibon

Dalyvis

Kretinga

164.68 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 21:20

ei cia tik ant bajerio taip pasake manio klasiokas kas dien vis kitai klasiokei sako kad myli o po to zvengia is ju

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių