Įvairūs Studijos, mokykla

Gimnazija

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 12, 13:32

rausvas_katinėlis rašė:aš su savo atgyvenusia teorija - manau, kad nesvarbu, kur besimokytum. Jeigu mokinys gabus, jis tiek pat gerai pasirodys ir mokykloje, ir giminazijoje.
Nors, visgi jeigu pasitaiko galimybė pereiti į giminaziją, reiktų ja pasinaudoti. Jeigu tik joje mokymosi sistema tvirtesnė.

gabus tai gabus, bet mokytojai irgi labai daug ką duoda, o mokytojai gimnazijose neretai kvalifikuotesni būna ir iškart geriau paruošia, sugeba mokinį sudomint. Bet čia, aišku, ir gimnazija gimnazijai nelygu. Yra Lietuvoj tikrai daug "lievų" mokyklų turinčių gimnazijos vardą. :piktas: :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gretinukas

Įsijaučiantis

Kaunas

3,031.30 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 12, 15:22

Jo, apie Aušros Gimn, nekokie atsiliepimai,nors pažįstamas mokos sake gadyca.
Kaip kam.
Kas nori mokintis tam wisur gerai, bet manau tikrai verta pereit i gimnazija ;]

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 13, 20:06

kavamanija rašė:gabus tai gabus, bet mokytojai irgi labai daug ką duoda, o mokytojai gimnazijose neretai kvalifikuotesni būna ir iškart geriau paruošia, sugeba mokinį sudomint. Bet čia, aišku, ir gimnazija gimnazijai nelygu. Yra Lietuvoj tikrai daug "lievų" mokyklų turinčių gimnazijos vardą. :piktas: :roll:

tai, vat, aš irgi manau, kad prieš tai reiktų pasidomėti giminazijos mokymo tendencijomis, atsiliepimais. Gali būti ir taip, kad pereini - bet jokio skirtumo kaip ir nėra. Tik pavadinimas.

Kažkodėl man ima atrodyti, kad giminazija patampa viena iš mados išraiškų, kadangi, jeigu tu joje nesimokai, mokaisi vidurinėje, reiškia, nieko neišmanai. Gal ir perdedu. Tikiuosi, kad taip ir yra.
O gabiam mokiniui sudominimo nereikia. Jeigu pats norės - mokysis. Ir dar gerai mokysis, net jeigu ir giminazijoje geriau pasiruošę mokytojai. Viskas kertasi per darbą, kiek mokinys įdeda pastangų. Gali būti ir geras mokytojas, bet jeigu nenorėsi - nieko ir nepeši :D

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 13, 20:53

Na, visgi aš išėjusi iš vidurinės į gimnaziją didelį skirtumą pajaučiau. :)

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 13, 22:26

šaunu ;}

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 22, 00:36

Gimnazija, taip, nes ten jau eina tikrai tie zmones kurie eina ten mokytis o ne miegot per pamokas, nors ir taip ten tokiu pasitaiko... :lol: bet nebebuna tokiu forsiuku kurie šŠš mala per pam :D

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 22, 14:22

Roxytea rašė:Gimnazija, taip, nes ten jau eina tikrai tie zmones kurie eina ten mokytis o ne miegot per pamokas, nors ir taip ten tokiu pasitaiko... :lol: bet nebebuna tokiu forsiuku kurie šŠš mala per pam :D

Kad ir kur beeitum atsiras visokių.
Maniau, kad gimnazijoj bus vien tik tokie, kuriems mokslai tikrai rūpi. Maniau, kad nebebus visokių vaikiškų dalykų, kaip lapelių mėtymosi, maniau, kad nebebus nusirašinėjimo.
O labai klydau. Dabar mano klasėj yra ir kas pamiega, ir iš lektuvėlių pasimėto ir penalus nuknisa ir nusirašinėja amžinai ;D
Bet supratau, kad dėl to tik linksmiau klasėj ir džiaugiuosi kad ne vien moksliukai klasėj. Tik dauguma vienija bendras motyvas - mokytis dabar, kad po to kažko pasiekti. O ne mokytis, todėl, kad patinka mokytis ;D

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 22, 14:22

gimnazijoj būna malančių tą š, o vat klasę prieš gimnaziją - bent jau pas mus, kai pas mus 1-12 klasė, tai niekas š nebemala, o mokosi, mokosi ir dar kartą mokosi, kad tik patektų į gimnaziją, nes konkurencija yra nereali.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 23, 20:42

"Bet supratau, kad dėl to tik linksmiau klasėj ir džiaugiuosi kad ne vien moksliukai klasėj. Tik dauguma vienija bendras motyvas - mokytis dabar, kad po to kažko pasiekti. O ne mokytis, todėl, kad patinka mokytis "

na manau tame esme ir yra kad zmones jau eina tokie kurie nori pasiekti kazko daugiau nei profkes ; ]]

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 21:42

Planuoju kitais metais eit į Kauno Rasos gimnaziją arba Jono Jablonskio. Tik nieekaip nesumastau į kuriąą.

Nes vnž.
Į Rasą verta eiti,nes:
*Iškart į VDU klasę priimtu
*Yra biiiginis choras
*Netoli namų

Į Jablonskį verta eit,nes:
*Turiu nemažai pažįstamų
*Kiek žinau fainesni žmonės
*Normalesnė apranga
ir pnš.

Ech.. ir ką man daryt.;s

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 23:23

Omg jei šule renkies pagal pažįstamus, tai to nedaryk.
Aj db sau pačiai paprieštarausiu, gimnazijoj kaip jau pastebėjau, yra daug tokių pasikėlusių, bet čia taip pat priklauso nuo pačios gimnazijos ir pačių mokinių.
Yra daugiau tokių žmonių, kurie mano jei jau pakliuvau į gimnaziją tai aš geresnis už kitus ir man mokytojai vos ne paklūst turi.
Tai iš tiesų knisa. Nes visi ten lygūs ir pan.

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 19:43

Pats einu į Varpo gimnaziją, nėr ten visi tokie turtuoliai ar labai pasikėle. Tik dyrikė visiška ... Manau kai išeis į pensija tikrai turėtų pasikeist į gerąją puse. Ir aišku pakeist kelis mokytojus :D

Vartotojo avataras

ShagoNas

Lankytojas

Kaunas

150.04 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 15:54

Mane ir nori 9-klasiai į gimnazija siųst tik nežinau ką daryt :/

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 17:41

Eik.. ; DD arba ne... ; DDD

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 21:38

Antrus metus mokaus vidurinėj, bet kadangi buvau atgrūsta per prievartą, tai labai noriu į gimnaziją išeit kitais.
Aišku visi, kas tik gali mėgina atkalbėti, kad neišeičiau. Ir tikrai nežinau ką daryti. Labai noriu išeiti, bet ir bijau. : ))

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių