Dainų žodžių pageidavimasRihanna - Russian Roulette
Take a breath, take it deep Calm yourself, he says to me If you play, you play for keeps Take a gun, and count to three I’m sweating now, moving slow No time to think, my turn to go [Chorus -- JustJared.com] And you can see my heart beating You can see it through my chest And I’m terrified but I’m not leaving Know that I must must pass this test So just pull the trigger Say a prayer to yourself He says close your eyes Sometimes it helps And then I get a scary thought That he’s here means he’s never lost (Chorus) As my life flashes before my eyes I’m wondering will I ever see another sunrise? So many won’t get the chance to say goodbye But it’s too late too pick up the value of my life (Chorus) KITOKIE MC SENTIMENTAI LYRICS
Pamastymai su ja apie save Ramus pasnekesys ivykes tamsoje Pamastymai su ja apie save Ziurint i jos nuotrauka fotoalbume [2x] Sunku iseit kai jauties labai laimingas Taip nesinori nieko keisti, norisi paleist Balandi balta su rasteliu ant kojos Uzrasysiu nemazai ir rysiu savo norus Jie nuskris i toli nezinoma kryptim Jauciu kazkas pasikeite, Gal tu jau su manim, ne! Kaip gaila, vadinas nesipildo Fortuna nusisuko, o liudesys nesisldo Keistai jauciuos, tarsi per gilu miega Kuriame be proto snigo o buvo liepa Turbut cia kaltas serksnas kuriuo pasidengiau Galbut kalta ta su kuria kitas lyginau Net nezinau o gal nenoriu suzinoti Sena istorija, ir kam gi ja kartoti Nezinau, bet neiseina mesti is galvos Kas butu jeigu butu taip Buriuosi kortomis, iskrito vynu tuzas Turbut nereiskia nieko gero, pareina gruzas Skaudu, cigarete ima siekti lupas Tenoriu issakyt o tu klausyk Nebandydama isspresti nekomentuoki nesuprasi Klampu zinau tamsi naktis kurioj degsi Arba kurioj mane pamesi ir neberasi Pamastymai su ja apie save Ramus pasnekesys ivykes tamsoje Pamastymai su ja apie save Ziurint i jos nuotrauka fotoalbume [2x] Tyloje girdisi geriau todel isjungiu muzika Melancholiskas romantikas many sukuzda: Giliai slepei mane, kodel issizadejai? Atsiminei tik tada kai apie ja galvot pradejai. Kaltas! Prisipazistu taciau ne su tavim kalbuos Todel atstok, leisk ziuret i ja, grozetis ja Juk svaigina net jos nebuvimas salia Keliu vyno taure i tave mergaite Kad tu matytum mane kaip as pasikeiciau Kad tu matytum, kad as matyciau tave Juk isliko tik nuotrauka mano albume Sentimentai nebudingi man, turbut tai pameni Kodel gi nenusijuoki tada, kodel nekalbini? Nejau nebeatsimeni manes, nejau neliko nieko nieko? Is to kas buvo kas praejo, o foto nebyli isliko Tiesiog neliko dulkiu, nubraukiau ranka ir svelniai suemiau... Pamastymai su ja apie save Ramus pasnekesys ivykes tamsoje Pamastymai su ja apie save Ziurint i jos nuotrauka fotoalbume [4x] (Pamastymai su ja, pamastymai pamastymai su ja Ramus pasnekesys ivykes tamsoje Pamastymai su ja fotoalbume) Marionetei.
InCulto - Eastern European Funk You’ve seen it all before We ain’t got no taste we’re all a bore But you should give us chance Cause we’re just victims of circumstance We’ve had it pretty tough But that’s ok, we like it rough We’ll settle the score Survived the reds and 2 world wars Get up and dance to our Eastern European kinda funk! Yes Sir we are legal we are, though we are not as legal as you No Sir we’re not equal no, though we are both from the EU We build your homes and wash your dishes, Keep you your hands all soft and clean But one of these days you’ll realize Eastern Europe is in your genes Get up and dance to our Eastern European kinda funk! Tokius radau :}} ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |