Įvairūs Filmai, TV, knygos

Svynis Todas: demoniškas Flyto gatvės kirpėjas

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:08

Flightless. rašė:Nu tai aš ir žiūriu, nes noriu, o tau siūlau mažiau kabinėkis prie kitų nuomonėsas.

WTF tai tu tai tu ir kiti kimbat prie manosios. Vien del to, kad man nepatinka sitas filmas. Nu tai as ir sakau, jum patinka tai ir ziurekit. Bet man asmeiskai tokie filmai nepatinka, tad nėra cia kabinetis.
Paskutinį kartą redagavo Citrinute 2010 Sau 17, 17:12. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:11

O tau Citrinute palinkėsim išmokt gražiai, su lt simboliais rašyt. Ir jei kažkas nepatinka, tai nieks neverčia lankytis tokiose temose "ir reikšti savo nuomonę"

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:16

Forumai ir yra tam, kad nuomone reiksti ir diskutuoti. O jai ji tau nepatinka cia tavo problema. O jum reiketu ismokti gerbti kito zmogaus nuomone.

P.S Mano lietuviski simboliai netavo problema. Matau neturi prie ko prisikabinti.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:19

Citrinute rašė:P.S Mano lietuviski simboliai netavo problema. Matau neturi prie ko prisikabinti.

Jei prikimbu, vadinas - turiu.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:22

Citrinute rašė:WTF tai tu tai tu ir kiti kimbat prie manosios. Vien del to, kad man nepatinka sitas filmas. Nu tai as ir sakau, jum patinka tai ir ziurekit. Bet man asmeiskai tokie filmai nepatinka, tad nėra cia kabinetis.

Džyz, aš nekimbu prie tavo tos nuomonės aš tik išsakiau savąją, kad MAN jis visiškai ne gotiškas ar emoviškas ir MAN jame yra daugiau logikos nei Pjūkle, kapyš? Ir šiaip čia ne vieta kažkokiems ginčams, čia reik filmą komentuot.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:24

Rūt. rašė:Jei prikimbu, vadinas - turiu.

O man tavo avataras nepatinka. Matai as irgi turiu. Bet cia visai jau nuotemos. Tas tavo avataras ar mano lietuviskos raides. Todel tingiu gincytis, tarsi kokie nuomoniu karai. O tu man nepaaiskinsi kada savo nuomone man reiksti ir kada ne.

Flightless. ka as zinau tada as prie tavo nuomones nekibau gi jau sakiau tau patinka tai ir ziurek man nesvarbu. Tik nereikia sakyti, kad as prie kitu nuomones prisikabineju nes taip nera.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:36

Citrinute rašė:Nu as isakiau tik savo nuomone man sis filmas visai nepatinka turejau kompe tai net pabaigos nepaziurejusi istryniau.

Man tai visą laiką juokas ima, kaip žmonės sugeba vertinti filmus jų net nepažiūrėję iki galo.
___
Beje, Citrinute, sutinku su tavim, tu reiški savo nuomonę (ir tai yra gerai), bet ją galima reikšti ir kiek kultūringiau. Ačiū už dėmesį.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:46

lengwai rašė:Man tai visą laiką juokas ima, kaip žmonės sugeba vertinti filmus jų net nepažiūrėję iki galo.
___
Beje, Citrinute, sutinku su tavim, tu reiški savo nuomonę (ir tai yra gerai), bet ją galima reikšti ir kiek kultūringiau. Ačiū už dėmesį.

Deja paskui mama parsinese daug filmu is savo drauges, o tarp ju buvo ir sis filmas todel smalsumo deliai daziurejau iki galo. Taigi galiu si filma vertint.
Kaip kulturingiau? Pvz nemegstu muziuklu, nepatinka, kad filmo nuotaika per daug niuri ir visur pilna dainavimo ir zudyniu. taip pat man epatinka, kad kai kur nera esmes. Kaip vaikinas dainuojantis, kad isgelbes mergina kurios net nepazysta ir net nezino ar ja isvis rekia gelbet. Si dalis man sukele tik juoka.
Ar taip gerai?
As esmerkiu tu kuriem sis filmas patinka, tad jie galetu nesmerkti manes.
Paskutinį kartą redagavo Citrinute 2010 Sau 17, 17:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Aushree

Aktyvus dalyvis

Vilkaviskis

33.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:52

Vien dėl J. Deppo verta žiūrėt :love: .

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 17:54

Citrinute rašė:Ar taip gerai?

Taip, labai gerai. Va dabar tikrai parašei, kas tau nepatiko būtent šiame filme.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 18:08

Nu tai gerai tada, jai tik tiek problemu tebuvo. Bet tokia nuojauta turiu, kad dar ju atsiras.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 20:42

O mane vistik labiausiai užknisa, kai tokie didžiuliai kinų žinovai ima ieškoti kine logikos ir prasmės? Kam to reikia? Jūs norite gerai praleisti laiką, ar ką? Norit logikos - įsijunkit Reality Tv, ar Discovery, meniniai kino filmai ne tam kuriami, kad juose būtų aptikta 100% logikos. Taip, jie gali būti remiami realiais faktais, gyvenimu, bet ne visi filmai turi būti tokie.

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 20:49

Ne tik gotai ir emo gyvena vien tamsiomis spalvomis.Visiems būna bloga,negera ir nelinksma.Filme taip pat buvo tokia nuotaika,nes Svynis Todas buvo neteisingai apkaltintas ir keliolika metų negalėjo matyti savo žmonos ir dukters,jo viduje vyravo tamsa.O aš ir nemanau,kad su "negotiškomis spalvomis" jis būtų geresnis.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 21:04

Mačiau. Tik nežinau, ar būtent šitą? Yra kokių kitokių pastatymų? :D Man atrodo, kad ten kitas buvo.. Nes mačiau kažkada seniai naktį per ltv.
Ir tikrai oj kaip patiko.
Vien dėl to, kad čia miuziklas, dėčiau didelį pliusą.
Prieš žiūriėjimą nebuvau skaičiusi anonso, tai gavau mažą šokelį. Ir tikrai buvau paveikta. Gerąja prasme. :]

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 17, 21:33

Jeigu neklystu yra dar trys 1982, 1936 ir dar kažkelintų metų.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (4304) buvo 2026 Geg 22, 00:32

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias