![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
Plaukų spalvaNenukrypkim nuo temos... Bet aš vistiek šiek tiek galvoju, kad jei žmogaus plaukai į viršų 1 metrą ir akys juodos juodos, o batai skirtingi, dar ten viskas kitaip negu pas tave, tai veikliai nepavyks su juo susibendraut... Na bent jau man labiau patinka bendrauti su į save panašiais žmonėmis... Nors kartais gal ir ne...
![]() -------------------------------------- Mano plaukai šviesus su dar šviesesnėm sruogom.... Kas keisčiausia tai tos sruogos natūralios
Kažkada seniai dažiau plaukus, bet po to laiko daug kartų kirpausi taip, kad net neįsivaizduoju iš kur turiu tų sruogų....
Tačiau tos sruogelės neryškios norėčiau keliom splvom sruogas nusidažyt, bet motina neleižia... Sako, kad negadinčiau plaukų nes jie ir taip gražūs... Na man patinka mano plaukai, bet norėčiau šiek tiek pasikeist šukuosena tik dar nesugalvojau kokios noriu... Esu prisiauginus Svarowskio sruogele prie plauku... Graziai atrodo, bet reikia atsargiai su ja... Pries metus buvau nusidazius plaukus ryskiai ryskiai raudona spalva... Beje daze pati mama... Na man mama leidzia visaip dazyt.. Nes pati tokia kruciake yra... Neatsiliekanti nuo jaunimo mados....
O šiaip dabar esu daug sruogeliu naturaliom spalvom nuo sieno geltonos iki tamsiai rudos prisidarius... ![]() Am.. mano tai plaukučiai ilgi šviesus..
Šiaip labai labai norėčiau nusidažyt plaukus mėlynai, raudonai, žaliai Ryškiai ir ne taip kaip kiti negaila man savo plaukų būtų jej tik kas nors leistų
Man išvis patinka žmonės išsiskiriantys iš kitų nesvarbu šukuosena, apranga ar pan. ![]() jetus... mano naturaklus tai tamsiai rudi banguoti truputeli
bet seniai kazkada buvau raudonai nusidazius... kai bnubluko buvau nudazius is apacios juodai o virsui raudinai veliau atsiauginau.. .td juodai nusidaziau ir iki siol juodaplauke bet bandau atsiauginti naturalius... tik nlb sekas... siaip tai dbr noreciua naturaliu rudu plauku su keliom sviesiom sruogelem ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Fainai atrodė 
negaila man savo plaukų būtų jej tik kas nors leistų