|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Sau 15, 17:23
-spychka- rašė:Mano antra tattoo bus drugelis. Va sita grazi labai, bet tokios aisku nesidarysiu :}} 
wow nice kaip;o
--------------------------------------
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2010 Sau 15, 17:41
Nu jau man drugeliai kažkokie ar gėlės tai banalybės viršūnė. Žinoma, jei su idėja, gražiai įkomponuota tai kodėl gi ne, bet jei tokie paprasti ir dar spalvoti, tai baisu žiūrėt.
-

Jey.
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 7,173.66 Lt
» 2010 Sau 15, 17:55
Na, aš drugelių ar rožių tikrai nesidarysiu, maža kur gyvenime teks keliaut - Tailande prostitučių simbolis. Aišku čia Lietuvoj, nk nereiškia.
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Sau 15, 17:59
Ashtray Heart rašė:Nu jau man drugeliai kažkokie ar gėlės tai banalybės viršūnė. Žinoma, jei su idėja, gražiai įkomponuota tai kodėl gi ne, bet jei tokie paprasti ir dar spalvoti, tai baisu žiūrėt.
man irgi šiaip drugeliai, gėlės nepatinka, bet tas drugelis labai gražiai įkomponuotas, su tom linijom visom..taip gražiai
-

džerise
- Apšilinėjantis
-
- Kauno raj.
- 1,100.32 Lt
» 2010 Sau 16, 18:00
Norėčiau tatuiruotės. Man gražu 
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Sau 16, 19:57
graži, tik nekokioj vietoj..;d
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2010 Sau 16, 23:34
nu zinot, visu pirma as negyvenu tailande ir man tikrai dzin ka reiskia ten. nes as gyvenu lietuvoj, europoj ir esu visai kitas zmogus. visu antra, kiekvieno skirtingos vertybes. man drugeliai trapumo, grozio simbolis. jeigu jus iforminat kaip banalybe, jeigu jums tik lengva kalbeti tai sekmes ir toliau. ir man tai visiskai nusispjaut jums tai atrodo banalu ar ne, nes man tai yra grozis, mano gyvenimas, mano stipriosios vertybes.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Sau 16, 23:39
Tai kaip aš supratau kiti tik išsakė savo nuomonę apie drugelius, o ne norėjo kažką įrodyti ar pasakyti tau nesidaryt ar dar kažką..
O dėl tos plunksnelės tai sutinku su Magly.
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2010 Sau 16, 23:42
-spychka- rašė:nu zinot, visu pirma as negyvenu tailande ir man tikrai dzin ka reiskia ten. nes as gyvenu lietuvoj, europoj ir esu visai kitas zmogus. visu antra, kiekvieno skirtingos vertybes. man drugeliai trapumo, grozio simbolis. jeigu jus iforminat kaip banalybe, jeigu jums tik lengva kalbeti tai sekmes ir toliau. ir man tai visiskai nusispjaut jums tai atrodo banalu ar ne, nes man tai yra grozis, mano gyvenimas, mano stipriosios vertybes.
Reikšmę tattoo, mes galim išsirinkt kiekvienas, jei vienam tai kekšės simbolis, tai pvz. spychkai trapumo ir grožio.
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2010 Sau 17, 00:50
aha, nes pvz as net nezinojau tokios reiksmes ir tikrai nezadu jos keist kad kazkur yra kitokia reiksme :]
aciu uz palaikyma kara.
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Sau 17, 03:08
-spychka- > nesinervink. Jaunimas maištauja. Juk dabar madoje "nekęsti banalybių".  ) Ir labai nerealu būti neebesveikai išskirtiniu. Galiu pasakyt drugelis drugeliui nelygus. ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif) Tas pats drugelis gali būti ir labai banalus, ir labai originalus, su gražiais raštais, gražiai įkomponuotas.  so. Lygiai kaip bet kuris kitas piešinys. 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 17, 03:21
aš tai pagalvojau kietai būtų koks drakonas per nugarą, petį ir ranką  DD bet ai po to kai atsibos ne kas bus...arba mačiau čia pas vieną bx iš kačialkės per nugarą nuo kaklo iki kryžkaulio eina japoniškos raidės, nice atrodė.
o beje ties kryžkauliu tai kiek žn nelb mergom gerai darytis, nes per gimdymą ten yra leidžiami kažkokie vaistai ar dar kažkas daroma, o kai yra tattoo tai nedaroma...gal kokie nuskausminamieji trbt.
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2010 Sau 17, 14:21
Aivarai, mano sesuo turi toj vietoj tatoo ir jai per gimdymą leido vaistus. Nežinau kur tokį gandą girdėjai : )
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 17, 14:23
ne gandą, draugės mama akušerė, gal kur auksčiau ar pan, nes tipo beleidžiant adatą ten gali tų visų rašalų prieit trbt
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|