Rekomenduokit filmųAhhh, senai kažką berekomendavau, tai kažkaip pamėginsiu išdėstyt sąrašą rekomenduojamų filmų, kuriuos prisimenu.
Saving Private Ryan / Gelbstint Eilinį Rajeną Fight Club / Kovos klubas American History X / Amerikos istorija X Terminator 2: Judgment Day / Terminatorius 2: Paskutiniojo teismo diena Philadelphia / Filadelfija Avatar / Įsikūnijimas Milk / Milkas Green Mile / Žalioji Mylia Red Dragon / Raudonasis Drakonas 3:10 to Yuma / Traukinys į Jumą Babel / Babelis Letters from Iwo Jima / Laiškai iš Ivo Džimos Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles / Interviu su Vampyru Juno / Džuno The Departed / Infiltruoti From Hell / Iš pragaro Cruel Intentions / Pavojingi žaidimai Forrest Gump / Forestas Gampas I am Legend / Aš esu legenda Inglourious Basterds / Negarbingi šunsnukiai Back to the Future I, II (na ir III iš dalies tiktų) / Atgal į ateitį 1,2,3 Pulp Fiction / Bulvarinis skaitalas Aišku, čia gan mažai, bet nelabai daugiau ką pamenu, dažnai užkrenta. O šiaip, man iš čia labai patink Backwards Pumpkin filmų sąrašas. Matau tiek filmų kuriuos iš ten pažūrėsiu : Godfather I, II, Chinatown, Good Will Hunting, Good Morning Vietnam, Man On The Moon, Full Metal Jacket.. Paskutinį kartą redagavo illuminated 2010 Sau 14, 22:13. Iš viso redaguota 3 kartus.
Drįsiu ir aš išreikšti savo rekomendacijas.
Forestas Gampas/Forrest Gump Keista Bendžamino Batono istorija/The Curious Case of Benjamin Button The life of David Gale/Deivido Geilo paslaptis The Pianist/Pianistas Užrašų knygelė / The Notebook Requiem svajonei/Requiem for a Dream Visas gyvenimas prieš akis / The Life Before Her Eyes Ieškantys laimės | The Pursuit of Happyness Aš esu legenda | I Am Legend Kendė | Candy Dogvilis | Dogville Linksmų Kalėdų | Joyeux Noël Berniukas dryžuota pižama | The Boy in the Striped Pyjamas Babelis / Babel Įsileisk mane / Let the Right One In Klasė / The Class Awake/Narkozė Septyni / Se7en 21 gramas Mergina, verta milijono / Million Dollar Baby Gran Torino Šokėja tamsoje / Dancer in the dark Aš esu Semas / I Am Sam Įkalinta pragare / Drag Me to Hell Kovos klubas / Fight Club Susipynę išgyvenimai / Personal Effects Aklumas / Blindness Dievo miestas / City of God ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |