sutariu gerai su visa šeima :)
o dėl močiučių, tai pasakau sau - gal aš dar 15 kartų durnesnis tokiam amžiui būsiu :D
ir dar yra patarlė - senas iš jauno gali juoktis, nes tokiu jau nebebus, o jaunas iš seno... :)
ŠeimaSu mama-labai blogai.
Su tėčiu- neblogai. Su sese-normaliai (na kaip kada,jai tik 8 -eri) Kasdien iškyla pykčių,dėl mažesnėsės sesers. Ji pastoviai,ištrina kompiuteryje mano puoštas nuotraukas,mėgstamas dainas. O tėvai- Brigita,ji juk mažesnė. Bet juk reikia turėti ribas. Visa tai- kažkokia nesamonė. Haha, kai jau daugiau nei keturis mėnesius kitoj šaly be šeimos gyvenu, tai prisiminimai pro rožinius akinukus
Su mama visada pasipykdavau, bet čia daugiausiai mano paauglystė, nepriklausomybės troškimas, užsispyrimas ir panašiai. Su tėčiu labai gerai visada sutariau - kašį kartu palošdavom, istorinius filmus žėdavom, kortom sumesdavom, net alaus išgerdavom
Su broliuku aišku pykčių būdavo labai daug (dviem metais vyresnis), vis nepasidalindavom ko - tai jo kompą sugadindavau (ha ha, ), tai man laptopo savo nepaskolindavo (rėkdavo kad sugadinsiu, o aš baisiai įsižeisdavau), dar kažkada pasiėmė sau net neatsiklausęs kalonkes nuo bendro kompo, arba kokį nyd for speed'a lošdavo, kad visas namas drebėdavo kai aš anglų tekstą mintinai kaldavau, arba jis pykdavo, kad dėl manęs amžinai į mokyklą vėluoja (jis su mašina veždavo, tai turėdavo manes laukt kol susiruošiu) ir t.t. Bet pykčių pertraukose ir bazarą sumesdavom, hausą trečiadieniais visada jo kambary žiūrėdavom, draugiškai pasimušdavom, apie tūsus, draugus, mokyklą pasipasakodavom.Tėtis- nuostabu, 10/10
Mama- įdomu mes kada nors buvom taikiai? vertinu 4/10 Brolis- myliu ''brolis"- mačiau 5 kartus, žmogus, kaip žmogus tai ir vertint negaliu
"Sesė"-Abi sužinojom, kad ji mano sesė neseniai. Geriausios draugės ; D Sesės brolis- nu va šitas tai kietas Net neįšeina jis man giminė, bet kai būnu pas sesę tai jis mus ir nuo sesės patėvio gina ir pnš. Toks kietas Prisidirbu kas dien, truputį paskriaudžia, bet nieko Dar filmų žiūrėt neleidžia, bet su sese pamainom saugom jį ir žiūrim filmus
Sesės sesė- Mačiau vieną kartą ir tą vienintelį ji mane aprekė kiek tik jos balsas leido... Žodžiu visos šitos makalinės vertinimas 7-8/10 ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |