Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Citatos iš knygų

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 03, 18:41

Iš nesenai skaitytos 'Sesučių Dašvud meilės paslaptys' vieną labai gerai pamenu : 'Jei mergina svarsto ar sutiktasis vaikinas tikrai vienintelis jai skirtasis ji be abejonės turi jo atsisakyti.Jei nepaaiškinama jėga neleidžia jei ištarti taip,ji turi pasakyti ne.'

Arba iš knygos 'Pažadėk,kad nepakraupsi' : 'Mokykla tai ne vien pamokos ir mokymasis,daugumai tai visai kas kita,pirmiausia bendravimas.

;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 17:20

Saulėlydis:
"Jo auksinės akys iš po blakstienų degino mane, žvilgsnis buvo hipnotizuojantis ir mirtinas".
Kieta man ta citata :lol:

Jaunatis:
"Tūkstančius kartų tau kartojau, kad myliu tave, tad kaip vienas žodis galėjo sunaikinti tikėjimą manimi?"

Meilė yra, tipo, žiauri:
"Esu blaškoma gyvenimo jūroje.
Kaip š*das po eketę.
Nei irklo.
Nei luoto." šitą dar ir dabar perskaitydama nusišypsau :D

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 19:26

Žinote, ministre, aš daugeliu atžvilgių nesutinku su Dumbldoru, bet nepaneigsite, kad stilingumo jam nestinga... - Haris Poteris ir Fenikso Brolija :D

Vartotojo avataras

Šelė

Forumo gyventojas

Panevėžys

12,419.75 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 17:33

Kai gyvenimas pasiūlo tau citriną sakyk:
- O taip, mėgstu citrinas. Ką dar man turi?

Ann Brashares
Keliaujančių kelnių seserija

Vartotojo avataras

Apocalypsia

Dalyvis

4,769.13 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 20:20

"Da Vinčio kodas":

-Šios knygos tikriausiai negali konkuruoti su per amžių amžius įsitvirtinusia istorija, ypač turint omeny, kad tą istoriją patvirtina perkamiausia visų laikų knyga.
Faukmanas išplėtė akis.
-Tik jau nepasakok, kad "Hario Poterio" knygose iš tikrųjų rašoma apie Šventąjį Gralį.
-Aš turiu galvoje Bibliją.
Faukmanas susigūžė.
-Pats žinau.

Pralinksmino mane šita vieta :lol:

Vartotojo avataras

BauGA

Dalyvis

Utena

8,737.98 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 14:30

Šelė rašė:Kai gyvenimas pasiūlo tau citriną sakyk:
- O taip, mėgstu citrinas. Ką dar man turi?

Ann Brashares
Keliaujančių kelnių seserija

Šita man irgi įstrigo.

Jushtis

Lankytojas

202.44 Lt

Standartinė » 2010 Kov 01, 22:23

Balzakas "Tėvas Gorijo":
"Argi man išeiti į žmones, jeigu tenai, norint manevruoti kaip pridera, reikia tiek ir tiek kabrioletų, lakuotų batų, auksinių grandinėlių, baltų odinių pirštinaičių, po šešis frankus rytais, o geltonų - vakarais!"

"Mes nenutraukiame santykių su žmonėmis, kurie užgaulioja sąmoningai, ir gal dar jų pribijome, o tas, kuris sužeidžia kitą, nežinodamas net padarytos žaizdos gilumo, yra laikomas kvailiu, neišmanėliu, nesugebančiu naudotis aplinkybėmis, ir visi jį niekina."

"Juo šalčiau jūs apskaičiuosite, tuo toliau nueisite. Kirskite be pasigailėjimo, ir jūsų bijos. Žiūrėkite į vyrus ir į moteris tik taip, kaip į pašto arklius: nuvarytus palikite juos dvėsti bet kurioje perkinkymo stotyje, - taip jūs pasieksite savo troškimų viršūnę."

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 18:22

Džiaugiuosi, kad kambaryje yra žodžių. Jie gyvi, aš gali jais kalbėti. "Kodėl mane nužudei?" - negirdimai paklausiu. Tyla. Joje galima išgirsti nuostabiausius garsus, ji daug iškalbingesnė nei žodžiai - jais mes niekada nepasakome to, ką galvojame, juo labiau - jaučiame. "Ačiū, bent jau žinosiu, kad gyvenau", - padėkoju.
Vilis Normanas
Iš romano "Šventumas"

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 13:45

Giliukė rašė:Jaunatis:
"Tūkstančius kartų tau kartojau, kad myliu tave, tad kaip vienas žodis galėjo sunaikinti tikėjimą manimi?"

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 16:20

"Jūs žinote, kas yra talentas? Prakeikimas viltimi. Tai reiškia, kad nuo mažumės gyveni didžiuliai lūkesčiais."

Stephen King "Rūkas"

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 21:11

Labiausiai įstrigusi ir manyčiau puikiai knygos esmę atspindinti citata:
"Atėjo dar vienas pirmosios dienos vakaras..." D.Terakowska „Lėliukė“

Vartotojo avataras

Tgirl

Įsijaučiantis

SKD-IRL

2,537.07 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 16:27

"Kiekvienas žmogus įžengia į tavo pasaulį, ir visi įvykiai tavo gyvenime vyksta todėl, kad pats juos prisišaukei. Tik tu pats apsisprendi, ką su jais daryti" Ričardas Bachas "Iliuzijos"

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 16:23

"Nė viena meilė negali visą laiką degti karštomis aukštomis liepsnomis. Vėliau silpsta, gęsta ir paskui virsta žarijomis." (Romualdas Granauskas "Rūkas virš slėnių")
Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2010 Bir 23, 16:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 20:09

(Apie reklamos įtaką)
"Jei vieno puslapio dydžio skelbimas gali įpiršti vieną šampūno butelį, ar tau neatrodo, kad filmas, žurnalas ar kompaktinis diskas gali įpiršti gyvenimo stilių?"

(Apie bendradarbiavimą)
"Gera muzikos grupė yra tikras bendradarbiavimo pavyzdys. Tai ne būgnai, gitara, saksofonas ar vokalistas. Muziką kuria visi kartu. Kiekvienas grupės narys įdeda savo pastangų ir sukuria bendrą kūrinį, gražesnį, nei kiekvienas sukurtų atskirai. Ir nė vienas instrumentas nėra svarbesnis už kitą, tik kitoks."

"Niekas, niekas kitas taip neužgniaužia kūrybiškumo kaip kritika."

"Neišsipasakoti jausmai niekada nenumiršta. Jie palaidojami gyvi ir iškyla į paviršių vėliau visokiomis išsigimusiomis formomis."

Sean Covey "7 efektyvių paauglių įpročiai".
Paskutinį kartą redagavo Politik 2010 Bir 23, 20:12. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 25, 16:38

Louis Sachar ,,Maži žingsneliai" - ,,Gyvenimas panašus į sraunią upę. Jei pamėgini žengti per didelį žingsnį, srovė pargriaus tave ir nusineš su savim."
Kevin Brooks ,,Būtybė" - ,,Nuo savęs pabėgti neįmanoma."
Norah McClintock ,,Klaidinanti tapatybė" - ,, Melas - tai tik persirengusi tiesa."

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių