Diskusijos Gyvenimas

Pseudo

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 14:21

noras atkreipt dėmesį ir tiek visos tos aprangos t.t.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Seya

Įsijaučiantis

3,024.82 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 17:17

Andrukas rašė:Cia ir yra visa esme, kad jie patys nori tai parodyti per isore (apranga, sukuosena ir dar belekas) :lol:

Sutinku. Bet netgi tikras neformalas nuo to, kuris tik vaikosi mados skiriasi ta pačia apranga.

O šiaip, mane anksčiau stebino vienas dalykas. Pati jau seniai nešiojau ir nešioju kerzus, daugiausiai žiemą, o kartais ir vasarą. Tiesiog mieli batai, o dar kai išmokau vaikščiot su jais, tai išvis prilipo prie kojos ir tiek. Bet nesu nė jokia neformalė. Iš visų pasiimu po truputi (ideologiniu atžvilgiu), o rengiuosi labai paprastai. Bet, kai pirmą kartą (gal prieš 3metus) užsimoviau kerzus patikėkit kokie žvilgsniai buvo. Ir juokėsi, ir tyčiojosi, ir nesveika vadino (aišku, pasitaikė ir tokių, kurie sakė, kad gražūs batai). Atėjo ta vadinamoji "neformalų" mada. Aš kaip vaikščiojau su kerzias taip ir vaikščioju. Bet staiga labai madinga palikau, nebeišgirsi jokio prisikabinimo dėl batų, nieko. Nes visi su tokiais vaikščiojo. Kažkada dar pribėgo mergaitė (ką aš žinau, kokių 14metų), sako labas. Pasisveikinau. Pasakė, kad gražūs mano batai, pati dėl tokių alpsta ir paklausė ar aš pankė. Sakau nu ne. Tai mtokia nustebus "kaip? tu ne panką? BEt juk tu su kerzais." Pradėjau žvengt ir nieko nebepasakiau. :lol:

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 18:36

man nesvarbu - kas kaip nori, tas taip ir rengiasi. tegul ir tuos kerzus nešioja. man asmeniškai negražu, bet čia jau jų reikalas.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 18:44

Man tai stiliaus detalė atrodo. Bet ką pats nešiotojas masto jau ne mano bėdos : ]

Vartotojo avataras

Ieva.!

Įsijaučiantis

Kaunas

2,417.16 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 19:32

Stiliaus detalė.
Kas kam patinka, tas tą ir renkasi. Vieni galbūt nori išsiskirti, kitiems tiesiog šiaip gražu...

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2012 Sau 03, 18:24

Vykst rašė:noras atkreipt dėmesį ir tiek visos tos aprangos t.t.

Visiskai nesutinku su tavimi. Niekada nenesiojau rubu su tikslu kazka sokiruoti ar atkreipti demesi, nors tokiu komentaru isgirsti teko. Mano rubai visu pirma yra grazus man, o jei kiti i tai labai kreipia demesi - tai jau ju problemos

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bir 02, 20:44

Aš nešioju kerzus, man asmeniškai labai gražūs ir patogūs batai. O šiaip kvaila jeigu vien užsidėjus kerzus žmonės galvoja, jog tu pankas ar kas nors panašaus.
Ir aš pati kažkiek išsiskiriu iš minios, daug kuom, ne tik išvaizda, bet ir savo požiūriu, klausoma muzika. Nesigiriu, tiesiog sakau kaip yra, ir visai man nereikia jokio dėmesio iš kitų, man apskritai nepatinka dėmesys, nes be pašaipų kitokio dėmesio ir nebūna dažniausiai. Mano grožio suvokimas kitoks negu daugelio žmonių, aš darau tai kas man patinka, rengiuosi taip kaip man atrodo gražu, aš nesiekiu bet kokia kaina išsiskirti, man tiesiog taip išeina, ir tai jau nusikaltimas? Visi juk turime rengtis taip kaip rengiasi normalūs žmonės, mąstyti taip pat kaip ir kiti mąsto, klausyti tos pačios muzikos kaip ir daugelis klauso, argi ne?
Ir jei jau daugumai atrodo, kad išsiskyrimas iš minios yra savęs darkymas, tai aš net neturiu ką pasakyt, ir visai nesistebiu, ko galima daugiau tikėtis iš mūsų labai tolerantiškų žmonių.

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 03, 15:00

Prisimine kazkada labai pistpankavau : D. Tuo metu man tai buvo paprasciausiai grazu ir labai zavejausi ekscentriskumu ir ideologija (is kur atsirado mano interesas politologijai). galbut dar ir labai daug itakos draugai padare. Dabar irgi zaviuosi ivariom subkulturomis ir skirtingais mastymais, bet mano pacios stilius pasikeitia, tapo savitas (kaip ir visu kitu : D). Svarbiausiai yra atrasti save.

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2012 Bir 03, 18:44

Kas ką nori, tas tą nešioja, jeigu jiems gražu, tai ko ne? Aplinkiniams tai neturėtų trukdyti, čia ne koks veido susipjaustymas, į kurį skauda žiūrėti. Drabužiai tėra drabužiai, jei jiems gražu, tai ką gi. Kas jums asmeniškai nemaloniau būtų: matyti žmogų su "neformalo" apranga ar pusnuogę paauglę mergaitę, paslėpusią veidą po tona nekokybiško špakliaus ir žirgliojančią linkstančiomis aukštakulniais apautomis kojomis? :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias