Diskusijos Gyvenimas

Mėgstamiausias metų laikas

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2009 Gru 11, 18:39

Vasara.Kai šilta ir galiu daug ką nuveikti.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 18:01

vasara, ba vasarą aš atrodau gražiausiai :D

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 18:54

Vasara dėl daugelio dalykų. Visu pirma vasarą yra mano gimtadienis , antra vasarą nereikia eiti į mokyklą (būna atostogos) , trečia būna karšta , ketvirta važiuojame atostogauti......... Manau jei pagalvočiau ilgiau rasčiau ir daugiau privalumų , o minusų kaip ir nėra. Kituose metų laikuose yra bent po vieną minusą neskaitant to , kad reikia eiti į mokyklą.

Vartotojo avataras

Fluffi Bunni

Aktyvus dalyvis

N.Akmene

11,555.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 12:56

Vasara, nes šilta ir galima maudytis :)

Vartotojo avataras

Miglute_20

Lankytojas

Kaunas

544.54 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 12:09

Mano megiamiausias metų laikas turbut kaip ir daugumos yra vasara
:hoorey:
Vasara man patinka tuo,kad būna silta;]
kad aplink gražu,saulė,gelytes,drugeliai;] ivairios išvykos ir keliones;]
galima pliuškentis ežeruose,jūroj
:)
ir dar todel,kad vasara mano gimtadienis :love: :)

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 14:48

Vasara.

Ankščiau gal ir būdavo todėl, kad atostogos, jokios mokyklos ir t.t. Bet nors ir jau praėjo tas laikotarpis, kai ištisus tris mėnesius atostogaudavau, tačiau vistiek vasara geriausia. Myliu šilumą, myliu kai pasaulis nusidaži visomis spalvomis, kai galima išeiti valgyti į lauką ir klausytis varlių kvarksėjimo ar paukščiukų čiulbesio, kai nereikia daug prisirengti :lol: ir t.t.

Kiti metų laikai turi irgi savų pliusų. Pavasaris gražu, kai viskas pradeda tik žydėti ir toks lengvas, vėsesnis vėjelis būna, tada taip malonu. Rudėnį patinka pati pati pradžia, kai dar būna sausa ir medžiai nusidažo įvairiom spalvom. Žiemą visada laukiu Kalėdų, tai mano mėgstamiausia šventė metuose ir nors kartu ir greitai pabosta tą ankstyva tamsa, bet kai esu namuose žiemos metu, tai patinka tą namuose tvyranti ramuma, kai visi užsiema savo kambariuose kas kam patinka, nes vasara paprastai vienas pabūsi sunkiai, nes traukia į lauką, kai šilta, o ten ir visi kiti būriuojasi.

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 15:41

Vasara 8)

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 08:18

Vasara, juk vasarą šilta, nereikia eiti į mokykla, ir šiaip labai teigiamai nuteikia

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 10:46

Šiaip mėgstu visus metų laikus, gal ne vienodai, bet mėgstu.

*Vasara man patinka, nes važiuoju maudytis, galima mautis maikutes, sijonus, suknes, šortus. Nereikia jokių striukių. Taip pat patinka, nes būna šilta.
*Ruduo šiaip galbūt mažiausiai patinka, nes (dabar tiksliai nežinau, bet man atrodo) dažnai lyja, o aš to nemėgstu.
*Žiema. Patinka, nes mano gimtadienis ketvirtą kalendorinės žiemos dieną. Patinka, nes yra kalėdos, naujieji metai. Bet žiemą mėgstu kai yra šaltoka, bet ten nepučia žiauriai šalta vėjas, į veidą nepučia stipriai sniego, ant žemės daug sniego, bet geriausiai, kad būtų takeliai visi nuvalyti normaliai.
*Pavasaris. Viskas atbunda, gražu visur žiūrėti. Bet ne pradžia pavasario, o jau įpusėjusi kai būna.

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 10:58

Pritarsiu saulei.pasaulio. ;d
Kiekvienas metų laikas man kažkuo patinka.

Vasara, nes mano gimtadienis, atostogos, smagus oras, stovyklos, kelionės ir t.t. :}
Ruduo, patinka, nes mėgstu pasivaikščioti po kokį parkelį, nukritę spalvoti lapai labai gražu :} Taip pat rudenį 4 artimųjų gimtadieniai. :}
Žiema, juk kalėdos, nauji metai, turbūt smagiausios šventės neskaitant mano gimtadienio :} Sniegas, apšerkšnyje medžiai, rogės, kalnai... mm. :}
Pavasaris, nekenčiu pavasario pirmo mėnesio, balos, šlapia, brr. Bet pagalvojus kad gamta vėl ''atbunda'', ir nuotaika pakyla ir smagiau, nes žinai, kad greit baigsis mokslo metai : D

Na bet vistiek labiausiai patinka Vasara. Nors ir kiti mėnesiai kažkuo būna įpatingi :}

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 12:00

vasara/pavasaris ant kitu poh man.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 12:01

rudens kaip noriu .. zodziu meniškėju aš :|
kas be ko vasara ir patink.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 13:05

labiausiai patinka laikotarpiai iš pavasario į vasarą (ne tik, kad atostogos, bet šiaip oras toks nėra karštas, sausas, po dežmperiu gali kokiu, vakarai vėsesni tik), ir iš vasaros į rudenį (saulėtos nekarštos dienos, vakarai.ech, alus rankoj : D ir dar visus draugus susitinki)

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 13:59

(saulėtos nekarštos dienos, vakarai.ech, alus rankoj : D ir dar visus draugus susitinki)

Ech.
O taip. Tas sedėjimas lauke vakarais. (mm)

Vasara. Vakaras. BeerShake. Cizai. Juokas.
AAAAAAAAAAAAA!

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 16:18

Vykst rašė:labiausiai patinka laikotarpiai iš pavasario į vasarą (ne tik, kad atostogos, bet šiaip oras toks nėra karštas, sausas, po dežmperiu gali kokiu, vakarai vėsesni tik), ir iš vasaros į rudenį (saulėtos nekarštos dienos, vakarai.ech, alus rankoj : D ir dar visus draugus susitinki)

Sutinku, tik gal alaus man nereikia.:DD

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (738) buvo 2025 Lap 22, 09:39

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių