Mėgstamiausias metų laikasVasara dėl daugelio dalykų. Visu pirma vasarą yra mano gimtadienis , antra vasarą nereikia eiti į mokyklą (būna atostogos) , trečia būna karšta , ketvirta važiuojame atostogauti......... Manau jei pagalvočiau ilgiau rasčiau ir daugiau privalumų , o minusų kaip ir nėra. Kituose metų laikuose yra bent po vieną minusą neskaitant to , kad reikia eiti į mokyklą.
Vasara.
Ankščiau gal ir būdavo todėl, kad atostogos, jokios mokyklos ir t.t. Bet nors ir jau praėjo tas laikotarpis, kai ištisus tris mėnesius atostogaudavau, tačiau vistiek vasara geriausia. Myliu šilumą, myliu kai pasaulis nusidaži visomis spalvomis, kai galima išeiti valgyti į lauką ir klausytis varlių kvarksėjimo ar paukščiukų čiulbesio, kai nereikia daug prisirengti ir t.t.
Kiti metų laikai turi irgi savų pliusų. Pavasaris gražu, kai viskas pradeda tik žydėti ir toks lengvas, vėsesnis vėjelis būna, tada taip malonu. Rudėnį patinka pati pati pradžia, kai dar būna sausa ir medžiai nusidažo įvairiom spalvom. Žiemą visada laukiu Kalėdų, tai mano mėgstamiausia šventė metuose ir nors kartu ir greitai pabosta tą ankstyva tamsa, bet kai esu namuose žiemos metu, tai patinka tą namuose tvyranti ramuma, kai visi užsiema savo kambariuose kas kam patinka, nes vasara paprastai vienas pabūsi sunkiai, nes traukia į lauką, kai šilta, o ten ir visi kiti būriuojasi. Šiaip mėgstu visus metų laikus, gal ne vienodai, bet mėgstu.
*Vasara man patinka, nes važiuoju maudytis, galima mautis maikutes, sijonus, suknes, šortus. Nereikia jokių striukių. Taip pat patinka, nes būna šilta. *Ruduo šiaip galbūt mažiausiai patinka, nes (dabar tiksliai nežinau, bet man atrodo) dažnai lyja, o aš to nemėgstu. *Žiema. Patinka, nes mano gimtadienis ketvirtą kalendorinės žiemos dieną. Patinka, nes yra kalėdos, naujieji metai. Bet žiemą mėgstu kai yra šaltoka, bet ten nepučia žiauriai šalta vėjas, į veidą nepučia stipriai sniego, ant žemės daug sniego, bet geriausiai, kad būtų takeliai visi nuvalyti normaliai. *Pavasaris. Viskas atbunda, gražu visur žiūrėti. Bet ne pradžia pavasario, o jau įpusėjusi kai būna. Pritarsiu saulei.pasaulio. ;d
Kiekvienas metų laikas man kažkuo patinka. Vasara, nes mano gimtadienis, atostogos, smagus oras, stovyklos, kelionės ir t.t. :} Ruduo, patinka, nes mėgstu pasivaikščioti po kokį parkelį, nukritę spalvoti lapai labai gražu :} Taip pat rudenį 4 artimųjų gimtadieniai. :} Žiema, juk kalėdos, nauji metai, turbūt smagiausios šventės neskaitant mano gimtadienio :} Sniegas, apšerkšnyje medžiai, rogės, kalnai... mm. :} Pavasaris, nekenčiu pavasario pirmo mėnesio, balos, šlapia, brr. Bet pagalvojus kad gamta vėl ''atbunda'', ir nuotaika pakyla ir smagiau, nes žinai, kad greit baigsis mokslo metai : D Na bet vistiek labiausiai patinka Vasara. Nors ir kiti mėnesiai kažkuo būna įpatingi :} labiausiai patinka laikotarpiai iš pavasario į vasarą (ne tik, kad atostogos, bet šiaip oras toks nėra karštas, sausas, po dežmperiu gali kokiu, vakarai vėsesni tik), ir iš vasaros į rudenį (saulėtos nekarštos dienos, vakarai.ech, alus rankoj : D ir dar visus draugus susitinki)
Sutinku, tik gal alaus man nereikia.:DD ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

ir t.t.