Eksperimentą kažkada seniai žiūrėjau kino teatre (taip seniai, kad jau beveik nepamenu siužeto). Manau reiks pakartot kada.
O jei kalbant apie žmogiškumą ir jo nebūvimą, tai galėčiau parekomenduot filmą Aklumas / Blindness. Švelniai tariant, šokiruojantis filmas. Nors tiesą sakant manau retam šitas filmas patiks. Per jauna auditorija čia renkasi, kad ištvertų tokius "neįdomius" filmus. Reik kantrybės su tokiais filmais.
Iki širdies gelmių sukrėtė vieno vargšo, vargšo, žmogelio pasakymas, kad nematė Stalkerio.Tarkovskio Stalkerio. Žiūrėti ir leisti griauti viską aplinkui -
MuOn rašė:Man parekomendavo 2 baisiausius filmus kuriuos tik yra žiūrėję.
1. Paranormal activity. Tikrai geras, pati tik iki pusės pažiūrėjau, nes laaabai buvo baisu (nors šiiap tai aš siaubo filmams tokia atspari, nebijau, o dabar.. net dažiūrėt negaliu).
2. The Blair Witch Project Tai senas filmas, be jokių naujoviškų efektų, bet draugas sakė kad čia siaubo filmas nerealus, sako pats bijojo, nu vnž, pati jau siunčiuos tik nžn kada pažiūrėsiu, nes baisu.
O aš žiurėjau, ta paranormal activity, tai šiaip visai geras, bet kad būtų labai baisus tai ne. Dar nesu mačiusi tokio filmo kur man tikrai būtų baisus.
France, aš žiūrėjau pranormal activity būdama viena, nakty. Man tai baisoka buvo.
Bet kai dieną dažiūrėjau, visai nebaisus.
Ir šiaip nebuvo tokio siaubeko kuris mane stipriai paveiktų. Draugas siūlo pažiūrėt The Blair Witch Project, sakė pats baisiausias.