Įvairūs Straipsniukai

Mažiausia mama pasaulyje pagimdė

Standartinė DoMyyy » 2009 Gru 07, 22:01

Mažiausia mama pasaulyje Stacey Herald pagimdė trečią vaiką.

Gydytojai perspėjo Stacey, kurios ūgis siekia 70,96 cm, kad ji niekada negalės turėti vaikų. Tačiau miniatiūrinė 35 metų moteris įrodė medikams, kad jie buvo neteisūs ir per trejus metus pagimdė tris vaikus.

Jos naujagimis sūnus Malachi, gimė aštuoniomis savaitėmis ankščiau ir sveria šiek tiek daugiau nei 900 gramų.

Stacey, apie savo kūdikį sakė: „Jis yra pats gražiausias berniukas, kokį tik esu mačiusi“. „Viskas, ko dabar aš noriu, tai būti šalia jo.“

Ji tikėjosi gimdyti prieš pat Kalėdas, tačiau gydytojai nusprendė, kad laukimas gali būti per daug pavojingas.

Trijų vaikų motina iš Kentukio, JAV, turi trapių kaulų sindromą, dėl kurių jos kaulai itin trapūs, jos plaučiai neišsivystę, ūgis nedidelis.

Padedama vyro ji rūpinasi trejų metų Kateri ir 18 mėnesių Makya.

Stacey gydytojai sakė, kad trečio vaiko laukimasis yra pavojingas jos gyvybei, nes augantis vaisius galėjo sutraiškyti vidaus organus.

Moteris pasakoja: „Net mano mama sakė: „Ar žinai, kad gali neišgyventi?” Aš jai pasakiau: „Jau vien stebuklas, kad aš gyvenu, kodėl tai negali būti dar vienas stebuklas?”

Dabar pora turi tris vaikus ir neatmeta galimybės susilaukti daugiau atžalų. Stacey sako, kad rūpintis vaikais jai padeda jos vyras. „Dabar, kai pagimdžiau Malachi, vėl galėsiu rūpintis savo mergaitėmis. Viską, ko negalėsiu padaryti, man padės Wilas. Jis keliasi naktimis, keičia sauskelnes ir maitina vaikus.“
Mažiausios pasaulio moters naujagimis dar daug laiko turės praleisti ligoninėje, kol sustiprės ir galės keliauti namo. „Man plyšta širdis, kiekvieną kartą, kai turiu jį palikti ligoninėje. Nekantriai laukiame, kada jis galės būti pakankamai stiprus, jog galėtų keliauti į namus.“

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Šaltinis : alfa.lt

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Gru 08, 15:33

Zinau sita mama, daug kartu ja rode per telika, bet seksas turbut nelabai malonus su ja :D

Vartotojo avataras

Linksmukas

Didžgalviukas

The Land of Joy

113,312.13 Lt

Standartinė » 2009 Gru 08, 16:30

Atpraskit į šią skiltį dėt visokius tokius.
Čia vieta rimtesniems straipsniukams, o ne visokiems, kas ką pagimdė, kas numirė ir pan.

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių