Kosmetikos platinimasMes platinam avoną. Užsakinėjam ne kiekvieną mėnesį, o tada kai kažkas kažko paprašo arba mums patiems reikia. Nu ta prasme kad visi žino kad platinam avoną, ir tiesiog jeigu reikia kokio tušo ar lūpdažio, tai mum pasako, ir mes tada užsakom. Nu tada tai būna ir mama darbe paklausia ar niekam nieko nereikia, ir aš ar sesė draugėm pasiūlom. Tam, kad būtų daugiau nei 120 litų, ar kiek ten, nes tada nemokamai atsiunčia. Nežinau kiek ten ''uždirbam'' iš to avono, bet tai tikrai ne dėl pinigų, o dėl patogumo ir t. t. . Va dabar pvz kai žinom ką tetos naudoja kokius lūpdažius, tai va dabar Kalėdom nupirkom, ir gerai, nebereiks jau sukt galvos ką nereikalingo ir nenaudingo galima nupirkt parduotuvėj.
--------------------------------------
Joo,kad kainos pakeltos tai tikrai,dar net daugiau.. ![]() Bet galima juk mėginėlių užsisakyt.. bet vistiek dėl dydžio tai laisvai apsigaut galima.Nusivilia žmonės ir nebeperka po to.. Iš O.R.I. daug daugiau pinigų užsidirbu nei iš Avon..Bet man pats katalogas Avon fainesnis .. ![]() Neseniai pasidomėjau, kad Avon kai kurios prekės yra pačios blogiausios dėl savo sudėties pasaulyje..Dar L'oreal,Maybelene ir kitos. Bet Avon...nesitikėjau,kad taip žiauriai ,tikrai ;/ Atsimenu norėjau kažkada platint, kai pas pusseserę atsiuntė siuntinį + su dovanėlėmis. Bet kažkaip praėjo vėliau noras, kai pagalvojau kaip reiks surinkt tam tikrą sumą pinigų. O vėliau kažkaip ir nesigailėjau, nes pasirodo daug platint pradėjo kažkaip. Dbr jei užsisakau tai iš mamos pažystamos platintojos : ))
Mano mama platino bet užsakymo seniai jau labai nedarė tai aš va sugalvojau pasiimt naują katalogą ir nusinešt į šūlę. tai nemažai draugių užsisakė, o mama sutiko, kad pinigus galėsiu gaut aš. Ir dar jos draugė kaip tik nori užsisakyt. . . Aš manau, kad užsisakinėt apsimoka kai sudarai normalų užsakymą, o juk nieko neatsitiks jei neužsakysi kelis mėn. . . O šiaip norėdama žmonių rasi tikrai
![]() ![]() Aš tai Oriflame. Dabar vykdau kažkokią pasveikinimo programą, tai reik surinkt per 3 savaites 100BP, t.y. ~350lt užsakymą, ir gaunu vertingų daiktų dovanų. Ką tik 3 žingsnį įvykdžiau - su sekančiu užsakymu dovanų gausiu, ir vykdysiu ketvirtą - paskutinį.
Bet kažin, ar vėliau dar taip aktyviai užsakinėsiu.. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |