KnygosM.Burgess visos kiek skaiciau geros. Cia va ivairiu rasytoju nerealios knygos: heroinas, ledi.kales gyvenimas,eipriles meile,kende,seseliai veidrodyje,klaidinanti tapatybe. Dabar skaitau M.Burgess mejos angelas. Bet kazkaip nelabai idomi.
-------------------------------------- kaip bebūtų visos sitos knygos tikrai geros...taciau musu kulturinis ir istorinis knygu paveldas yra nepaprastas vien tuo kad jis amzinas...visi siuolaikiniai bestseleriai yra musu amziaus pamastymai bej troskimai....o senesnes knygos yra amzinos, vertybes aprasomos jose nesensta....nu cia taip...
"Mažasis princas"...myliu..... anksciau skaitydavau lengvus, vaikiskus romanus, dabat skaitau daugiau psichologines knygas ir taip rimtesnius kurinius man ir romanu tai labaiusiai patiko ,,Monikai reikia meiles", is psichologiniu Og Mandino ,,Sekmes universitetas", dabar tai sakitai paulo Coelho knygas, labai patiko ,,Alchemikas", ,,Veronika ryztasi mirti" ir kt... niekada manes per daug netrauke skaityti knygu, nes man jos atrodydavo nuobodzios... kaip ir visiems viskas parsidejo nuo pasaku, paskui nuotykiu knygos, romanai ir galiausiai psichologines ir kitos rimtesnes...
nemegstu detektyvų, fantastinių ir siaubo knygų
, taip pat nevertinu tų knygų, kurias pardavinėja spaudos kioskai ir maximos lentynos ( turiu omenyje populiarius meilės romanus), manau toks skaitymas nenaudingas, bet netgi žalingas. šiaip patinka Egziuperi,Bacho,Vaildo,Selindžerio ir daug kitų knygų.Paskutinė knyga kurią perskaičiau buvo "Pragaro viruvės vaikėzai arba miegaliai" išties nereali knyga,o dar kai pagalvoji, jog tai tikri įvykiai...Knyos yra gerai, šito nepaneigsiu, tik vis dažniau tenka nusivilti, jog, kai kurių knygų nėra lietuviško vertimo... ![]() aš be knygų negaliu gyventi, skaitau daug ir visko po truputį, dažniausiai tai priklauso nuo nuotaikos. Mėgstu ir fantastiką, ir siaubaukus, mistiką, detektyvus, meilės romanus ir t.t. buvo laikas kai peno sielai reikėjo rimtų knygų, psichologinių, filosonių ir pan.
megstu skaityt, o megstamiausios knygos kaip ir neturiu.. kokia tik perskaitau paskutine ta buna mano megstamiausia
nu bet yra ir nesamoningu knygu, kurias esu skaiciusi, bet dazniausiai tokiu neperskaitau, nebaigus skaityt numetu kur nors i kampa.. siaip db mano megstamiausia knyga selindzerio "rugiuose prie bedugnes" tikrai gera knyga ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

gaila kad is tavo paminetu knygu tik vieninteli heroina skaiciau kuris patiko nerealiai 

patinka siaubiakai

kadagi daug tai gal ir nera tos pacios geriausios.. vat dabar pries savaite perskaiciau "montesumos dukte" uzkrito rasytojo pavarde
, taip pat nevertinu tų knygų, kurias pardavinėja spaudos kioskai ir maximos lentynos ( turiu omenyje populiarius meilės romanus), manau toks skaitymas nenaudingas, bet netgi žalingas. šiaip patinka Egziuperi,Bacho,Vaildo,Selindžerio ir daug kitų knygų.Paskutinė knyga kurią perskaičiau buvo "Pragaro viruvės vaikėzai arba miegaliai" išties nereali knyga,o dar kai pagalvoji, jog tai tikri įvykiai...Knyos yra gerai, šito nepaneigsiu, tik vis dažniau tenka nusivilti, jog, kai kurių knygų nėra lietuviško vertimo...