Užsienio kalbosMoku anglų ir rusų kalbas.Kai kas rašė,kad norėtų italų mokytis,man irgi patiktų mokėt.Italų kalba tokia "minkšta"ir mums lietuviams nėra taip sunku žodžius tarti.
Kalbas mokėti yra liuksiškas dalykas:dabar darbiniesi,kur nors, reikalinga dažnai anglų kalba.Į keliones važiuoji, irgi gelbėja ta pati anglų kalba.Praktiškai visose Europos šalyse šiaip taip gali susikalbėti jei moki anglų.Aišku yra išimčių,kai nenori su tavim kalbėti angliškai.Bet aptarnavimo sferoje visur maloniai bendrauja. Man rusų kalba irgi gerai.Mokėdama rusų,po truputį gali susikalbėti su slavų tautomis:lenkais,čekais,slovakais na ir žinoma buvusiose SSSR šalyse. Literatūrą originale skaityti irgi labai puiku,nes vertimai daug,ką atima iš kūrinio. As moku Lietuviu ,Rusu,Anglu,Ivrita (Hebrew) susisneketi galeciau lenkiskai šiaip lenku usprantu beveik viska,dar moku ukrainieciu bet nelabai gerai ir susisnekeciau beveik viska suprantu noreciau ismokti iki galo vokieciu gal dar pancuzu ir orlandu arba italu ! Daug noriu bet esu dydelis tinginys !
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |