maniškis SE z310i jau 3 kartus buvo taisytas.
dėl to, kad lankstomas nepriskirtas mano dideliam žinučių kiekiui, dėl to greit pareina. ;dd
Sony Ericsson mobilieji telefonaigal kas turit sony ericsson w595? Pirkt norėčiau. Geras tlf?
http://www.cellphonehits.net/uploads/20 ... icsson.jpg aš tokio nesveikai norėčiau tik ar tokios spalvos lietuvoje yra.. Gal kas žinot?
pirk,patariu. pati turiu tai neiškeiščiau į jokį kitą. daug funkciju,gerai groja,foto kamera irgi nebloga.;] ir šiaip,patogus. Ai dar norėjau paklaust, kaip dėl sony ericsson w595. Jo kaina apie 800 tai sakau lyg truputi per daug. Tai yra vienas salonas "Lintella" ten mano draugė sake pirko tai tikrai nepasigailėjo. O kainos ten tikrai numuštos. Jei norit nueikit pažiėkit www.lintella.lt gal kas turi tlf iš ten? Kokybė tikrai neprastesnė?
Mano draugas pirko, jo telefonas veikia kuo puikiausiai, o kainą jam numušė apie 100litų. Patarčiau tau ten ir pirkt, nepasigailėtum.
the same goody
wat, gerulis mano dar gerai, ir ausinės ir kolonėlė ir usb pridėta buvo, tai pilnos kelnės laimės DD šiaip turiu ir nesiskundžiu. Tik kad draugai vis dangtelį nukniaukt bando, nes kas turi, kažkaip pas juos nebėra to daikčiuko šiaip laiko 5-6 dienas. Palyginti ilgai. PAtenkinta, niekuo nesiskundžiu. Foto kokybė visai normali. Kompiuteryje gana pakoreguot įmanoma ![]() ‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

[/list]