Įvairūs Mistika

Mirę artimi žmonės

Vartotojo avataras

Gabry

Įsijaučiantis

1,678.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 16:49

Ar jums nebuvo pvz tokiu dalyku, kad jus naktimis sapnuojat neseniai mirusi zmogu?

Man tai buvo toks dalykas kad mano mama sapnavo mano seneli ir jis su ja kalbejosi tikroviskai mama klausia jis atsako ir pvz vel mano mociute sapnavo mano senelio pinigine atsikelia ryte o ten guli 200... :shock: :shock:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 16:51

mano mam, močiutė seneliui mirus lyg ir sapnavo.o gal ir prieš mirtį, jog kažkas puotą ruošia ar pan.nebepamenu.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 18:46

Aš pati sapnavau, mano mama ir močiutė sapnavom, kad senelis sako, kad jį aplankytumėm, kad jis jaučias vienišas. Nuėjo močiutė su mama prie kapo ir nebesapnavom. Vsio.

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 19:00

Tėtį kiekvieną naktį sapnuoju :(

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 19:07

Man mistika yra čia yra tai, kodėl temos pavadinime tik kas antras lietuviškas simbolis pavartotas.

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2009 Lap 22, 14:52

For SS -> tikra mistika :D
Šiaip mama sapnavo savo mamą, kad ji labai pyksta ant jos,
barasi, bet kai užpirko mišias, susapnavo ją laimingą ir viskas pasibaigė :>
Šiaip esu girdėjusi, kad mirusieji su žmogumi gali susisiekti tik sapnais,
todėl jei jie nori ką nors pranešti, prašyti, ir panašiai, tada dažnai jie sapnuojami :)
nu nežinau, kiek čia teisybės :|

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 17:57

Aha, gerai kad nėjo : )

O aš sapnavau senelį gal antrą dieną po jo mirties, jis man lyg paskambino į namų telefoną ir sakė, kad negailėtumėm jo, nes ten jam daug geriau, jam nieko neskauda ir jis sveikas : )) Šiaip galvojau, kad dėl to, nes labai gaila sapnavau, kad skaudu ir daug apie jį galvojau, bet kai papasakojau močiutei, ji sakė, kad čia tikriausiai lyg jo žinia mums ir dar minėjo, kad jai laabai palengvėjo, nuo tada kai pasakiau apie sapną : ))

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 18:06

Turiu mirusį brolį,tai sapnavau jį tada,kai buvo sunku. Kai norėjau mirti, jis atėjo į mano sapną , lyg norėdamas sustabdyti.
O šiaip mirusių nesapnuoju - kiti sako,kad jei sapnuoji mirusį,tai reikia mišias už jį užpirkti. Kažkur girdėjau.

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 18:15

Ai su tom mišių užpirkimais man nesąmonė. Niekas nei ten gaili tose mišiose nei ką. Tik perskaito vardus, o dažniausiai dar neteisingai...

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 18:23

Tai čia faktas, kunigui svarbu pinigai pasiimt.
Jei yra noras,galima namie pasimelst už artimąjį...

Vartotojo avataras

Svajoklė*

Lankytojas

Kaunas

172.74 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 18:58

Kornė rašė:Ai su tom mišių užpirkimais man nesąmonė. Niekas nei ten gaili tose mišiose nei ką. Tik perskaito vardus, o dažniausiai dar neteisingai...

Būtent.
Bet būna kartais, kad prisisapnuoja tas artimasis ir prašo mišių už save. [kaip mano močiutei]. :roll:
[/i]

vikute_kvadratu

Lankytojas

Kaunas

1.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 10:12

mano mamai ir sesei daznai budawo kad sapnuodavo mama (mama) sese (mociute) kad kalbedawos ir panaiai... tai nuejo uzpirkt misias ir kuri laika nebesapnavo. as tik viena ar du kartus sapnawau mocite. bet wa pavyzdziaui pusesere lygtais buwo sapnawus deduka ir kad kwiete ja ateit pas sawo.... tai zinau kad jeigu kwiecia mires zmogus atiet tai reikia tam pasipriesint ir negalima eit nes gali nebeatsikelt :roll: bet kiek tame tiesos nezinau :)

Vartotojo avataras

eugute:*

Dalyvis

marijampole

1,920.93 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 14:00

aš sapnavau savo prosenelę, gal kokį mėnesį po laidotuvių

Vartotojo avataras

Auryzzz

Apšilinėjantis

46.24 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 14:50

Cia ne mano pazystama susapnavo , bet mamos drauge.Tai pasakojo kad jai prisisapnavo jos sese ar kas ten.Tai sapnavo kad atejo jos sese su kalendoriumi ir parode viena diena,tai ta diena kaip tik ji ir numire

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 16, 17:35

Sapnavau karta seneli ir prosenele, kurie jau seniai mire... Sapne ejau tamsiu koridorium nakti ir pamaciau is tamsaus kambario iseinanti seneli. Jis buvo kazkoks sviesus ir su taip drabuziais kuriuos prisimenu. Atsimenu issigandau, po to pagalvojau, kad cia juk senelisĄ Jis man istiese ranka ir as daviau savo. po to nebeatsimenu nieko.
O dar sapnavau kad taip pat ejau tuo tamsiu koridoriumi, norejau ijungti sviesa ir staiga pajauciau kad priesais stovi "kazkas". Tokia baime uzpludo.... nieko nemaciau bet supratau kad tai mires zmogus, kad prosenele, kurios beveik neatsimenu. Prabudau, visa issigandusi ir nuo stipriu sirdies duziu. Po to karto eidama tuo koridoriumi visada bijodavau, bijojau vel pamatyti ta prosenele. Ir dabar dar kartais bijau. :cry:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių