Man tai buvo toks dalykas kad mano mama sapnavo mano seneli ir jis su ja kalbejosi tikroviskai mama klausia jis atsako ir pvz vel mano mociute sapnavo mano senelio pinigine atsikelia ryte o ten guli 200...
Mirę artimi žmonės
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ar jums nebuvo pvz tokiu dalyku, kad jus naktimis sapnuojat neseniai mirusi zmogu?
Man tai buvo toks dalykas kad mano mama sapnavo mano seneli ir jis su ja kalbejosi tikroviskai mama klausia jis atsako ir pvz vel mano mociute sapnavo mano senelio pinigine atsikelia ryte o ten guli 200... -------------------------------------- For SS -> tikra mistika
Šiaip mama sapnavo savo mamą, kad ji labai pyksta ant jos, barasi, bet kai užpirko mišias, susapnavo ją laimingą ir viskas pasibaigė :> Šiaip esu girdėjusi, kad mirusieji su žmogumi gali susisiekti tik sapnais, todėl jei jie nori ką nors pranešti, prašyti, ir panašiai, tada dažnai jie sapnuojami nu nežinau, kiek čia teisybės Aha, gerai kad nėjo : )
O aš sapnavau senelį gal antrą dieną po jo mirties, jis man lyg paskambino į namų telefoną ir sakė, kad negailėtumėm jo, nes ten jam daug geriau, jam nieko neskauda ir jis sveikas : )) Šiaip galvojau, kad dėl to, nes labai gaila sapnavau, kad skaudu ir daug apie jį galvojau, bet kai papasakojau močiutei, ji sakė, kad čia tikriausiai lyg jo žinia mums ir dar minėjo, kad jai laabai palengvėjo, nuo tada kai pasakiau apie sapną : )) Turiu mirusį brolį,tai sapnavau jį tada,kai buvo sunku. Kai norėjau mirti, jis atėjo į mano sapną , lyg norėdamas sustabdyti.
O šiaip mirusių nesapnuoju - kiti sako,kad jei sapnuoji mirusį,tai reikia mišias už jį užpirkti. Kažkur girdėjau. mano mamai ir sesei daznai budawo kad sapnuodavo mama (mama) sese (mociute) kad kalbedawos ir panaiai... tai nuejo uzpirkt misias ir kuri laika nebesapnavo. as tik viena ar du kartus sapnawau mocite. bet wa pavyzdziaui pusesere lygtais buwo sapnawus deduka ir kad kwiete ja ateit pas sawo.... tai zinau kad jeigu kwiecia mires zmogus atiet tai reikia tam pasipriesint ir negalima eit nes gali nebeatsikelt Sapnavau karta seneli ir prosenele, kurie jau seniai mire... Sapne ejau tamsiu koridorium nakti ir pamaciau is tamsaus kambario iseinanti seneli. Jis buvo kazkoks sviesus ir su taip drabuziais kuriuos prisimenu. Atsimenu issigandau, po to pagalvojau, kad cia juk senelisĄ Jis man istiese ranka ir as daviau savo. po to nebeatsimenu nieko.
O dar sapnavau kad taip pat ejau tuo tamsiu koridoriumi, norejau ijungti sviesa ir staiga pajauciau kad priesais stovi "kazkas". Tokia baime uzpludo.... nieko nemaciau bet supratau kad tai mires zmogus, kad prosenele, kurios beveik neatsimenu. Prabudau, visa issigandusi ir nuo stipriu sirdies duziu. Po to karto eidama tuo koridoriumi visada bijodavau, bijojau vel pamatyti ta prosenele. Ir dabar dar kartais bijau. ![]()
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |