Keturkojai paplūdimiuose ne visiems poilsiautojams kelia malonius jausmus. Ne visiems poilsiautojams patinka, kad šeimininkai vasarą šunis netrukdomi maudo vandenyje. Beje, tai daryti draudžia taisyklės, o prasižengusieji gali būti nubausti.
(...)
Pranešti apie neleistinose vietose vedžiojamus arba maudomus šunis gyventojai gali policijai
Lietuvos paplūdimiuose draudžiama dresuoti ir maudyti šunis ir kitus gyvūnus. Manau tai pritaikyta ir ežerams.
Bet būtent kodėl (pagal įstatymus) neradau.
Šunų maudynės ežeruose ir kt.
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Na as pati turiu suni, mauditis jis nereliai megsa kai nueinam prie ezero i mane visi zmones ziuri itartinai, o ypac mamos su vaikais as nesuprantu ju mano suo net muses nenuskriaustu, bet ne jos mane visalaika apreke ir pradeda moralus skaititi, tai tada einu toliau nuo zmoniu.As nematau nk blogo jeigu suo maudosi ezere juk jis irgi nori linksminti.
![]() Jo, bet gi žmogus jei vandeny atlieka gamtinius reikalus tai nieko tokio, tegul ir toliau atlieka, bet šuo tegul nesimaudo... Nesuprantu tokių dalykų... Tai gal ir žuvis su elektra nukratykime, juk tame ežere žmonės maudosi tai kam tos žuvys? Šunų negalima tai ir žuvis išmeskime...
Prie mūsų toks tvenkinys. Yra pliažas - ten kepinasi žmonės ir vandenyje pliuškenasi vaikai. Yra dar vienas krantas, kur galima prieit, bet ten žmonių labai retai būna, nes ten dumblas, žolės. Tai prie to kranto leidžiu saviškei pasipliuškent. Kol kas, neteko klausyt moralų prie to kranto. Šuo nuplaukia nuo kranto 10 metrų ir grįžta. Arba plaukioja ratais. O jei sėdi žmonės prie to kranto (ramiau, tie vaikai neklykauja..) tai visuomet labai geranoriškai žiūri į tą šunį. Kai manoji išlipa tai visi dešrigalius siūlo, bet ji iš svetimų žmonių nieko neiima, ir šiaip nelabai pasitiki (leidžiasi glostoma, bet pati neprieina). Tada eina nuo tokio kalniuko voliotis (ridentis į apačią) tipo, džiovinasi kailį, tuomet visa pakrantė "lūžta" iš juoko.
![]()
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |