Kokia šventė jums labiausiai patinka?mėgstamiausia šventė? Kūčios. vienareikšmiškai. man patinka... viskas. man patinka daryti dovanas, sukti galvą kas žmogui labiausiai patiktų, patinka net pasninko laikytis. tada tas laukimas toks apčiuopemesnis pasidaro turbūt. kiekvienais metais nusiperku advento kalendorių ir pasikabinu, žiūriu kiek dienų liko iki Kūčių. dievinu suktis su močiute virtuvėje ir žiūrėti įvairius kalėdinius filmus bepjaustant burokėlius ar bemalant grybus su mėsmale. o tas kvapas... kai virtuvė prisipildo garų ir įvairiausių kvapų kvapelių... bei laukimo ir meilės. patinka eiti sutemus per laisvės alėją kai visi medžiai papuošti, visos vitrinos šviečia. o jeigu dar sninga... mmmm. geera.
-------------------------------------- Man tikriausiai irgi Kalėdos ir Naujieji.
Tik kad šiais metais jie nelabai šventiški bus, manau, nes blogai diedukui su sveikata, nežinau ar pratems iki Kalėdų. O jei ir pratems, tai kvailai bus, norėsis ir su seneliu pabūt, bet juk nešvęsi ligoninėje. Juo labiau, dar neaišku, ar jis visą tai suprastų... Kalėdos man nepatinka,kaip daugumai....
nes jau pas mus tokia kaip ir tradicija per Kaldedas susipykt
Šiaip dažniausiai per švenyes niekada nebūnam kartu,tėvui kartais tenka dirbt per švents,o man su mama tenka varyt pas senelių, giminių... nuobodu Tai ko gero man geriausia šventė Naujieji Žinau, Kalėdos šeimos šventė, bet MAN ji nuobodi ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |