Stranded IINu blemba, sunervino negaliu. Kažkada seniau buvau atsisiuntus, tai ta pati bėda buvo. Kai užseivinu, ir išjungiu žaidimą. Tada įsijungiu žaidimą iš naujo, bet rodo man kad nieko nėra užseivinta. Ir šiandien visą dieną pražaidžiau šitą sušiktą žaidimą, ir tada neapsigyniau nuo liūto, ir neturėjau vandens kad sustabdyt kraujavimą. Nu ir miriau. Nors jau buvau beveik perėjus pirmą salą. Viskas, supykau, ištrinsiu žaidimą, ir daugiau niekada niekada, niekada niekada gyvenime jo nebesisiųsiu. Niekada. Eina jis šikt, sunervino.
Man irgi tas pats buvo kelis kartus.
Kai truputį praeini ar padarai, reikia paspausti Esc, save suvesti žodį ir vėl save.
Kai antra kartą savinsi, tai viską taip pat daryk, tik, kad tą patį failą rinkis savinti, nevesk naujo žodžio. O tas kur yra automat ar kažkas tokio save. Tai ten kai užmiegi užseivina Nesinervuok - viskas ore! ![]() MODAS:
The MASSIVE MOD adds countless new buildings, skills, materials, and other expanded options to Stranded II. Just extract the Massive Mods folder to your Stranded II folder, it will automatically replace the games default \mods\ folder with these updated options. Torrent: http://torrents.thepiratebay.org/381738 ... PB.torrent ‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |