Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Sigur Rós

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 03, 19:12

Paveikslėlis
Sigur Rós – islandų post roko grupė su klasikiniais, minimalistiniais ir eksperimentiniais elementais, susikūrusi Reikjavike 1994 m. rugpjūtį. Grupės pavadinimas islandiškai reiškia „Pergalės rožė“. Pavadinimas buvo pasirinktas Jónsi ką tik gimusios sesės garbei, kuri gimė grupės suformavimo dieną. Grupė žinoma dėl išskirtinio muzikinio stiliaus ir Jónsi falseto.

Sigur Rós - Glósóli

Sigur Rós- The Nothing Song

Sigur Rós - Hoppipolla

Jų dainos yra kažkas nerealaus. Žiauriai relaxuojančios. O jie patys tokie unikalūs. Pasinešiau.

O jūs žinot ? Klausot ? Patinka ?
Paskutinį kartą redagavo Politik 2010 Bir 09, 14:13. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Lap 03, 22:07

Hoppipolla man labai patink. :o

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 20:27

Viena iš nedaugelio grupių, kuriai jaučiu ypatingas simpatijas. Siela kaifuoja beklausant jų muzikos :ying:. O kaip labiausiai patinkančias dainas išskirčiau:

Flugufrelsarinn

Starálfur

Hjartao Hamast

Ný Batterí

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 20:30

Hoppipolla lyg ir mačiau per MTV o šiaip neklausau..

Vartotojo avataras

Delilah

Įsijaučiantis

1,846.80 Lt

Standartinė » 2009 Lap 24, 17:23

Gerą muziką kuria jie. Be visų paminėtų dainų dar patinka Gobbledigook, Inní mér syngur vitleysingur, Svefn-g-englar.
Apskritai, patinka icelandic muzika.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Geg 02, 13:59

Jau ko gero metai, kaip Jų klausau. Bet anksčiau tik šiaip paklausydavau. Patiko, relaksavo.

Tačiau iš tikrųjų išgirdau ko gero tik dabar [taip - klausyti ir girdėti yra visiškai skirtingi dalykai]. Pastarosiomis dienomis pakibau ant "Viðrar vel til loftárása" ir "Við spilum endalaust". Dieviška muzika :sweet:

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 10:36

Mano draugė viena irgi labai klausos :) o aš tai ką žinau...matyt mano sielą ne tokia muzika kaifuoti verčia :)

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 17:33

Sæglópur - įsimylėjau šitą dainą. :lovegif:
Kartais, jau pykstu ant savęs, kad niekaip nepasiklausau kitų Sigur Ros dainų,nes kai tik įsijungiu Sæglópur, tai ranka nebekyla išjungt... Sunki sunki situacija...

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 21:45

Vokalistas albumą išleido, dabar siunčiuos, labai įdomu paklausyt. :}

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 06, 18:43

Tai va, jei kam įdomu, prieš keletą dienų Jónsi išleido savo solinio albumo live versiją:
"Go live" (CD/DVD)
[beje, visai patariu pažiūrėti minutės trukmės albumą pristatantį video. Stulbinama!!!]
Paveikslėlis

Šalia "senųjų" dainų, albume įdėtos net 5 naujos: Stars In Still Water, Icicle Sleeve, Saint Naive, New Piano Song ir Sticks and Stones (aišku, didžiąją dalį buvo galima išgirsti ir anksčiau).

Visas albumas - kažkas nerealaus, ypač New Piano Song :lovegif: :lovegif:

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 06, 20:12

Ooo,reiks perklausyt. Man tas jo albumas toks šviežias, energingas, bet kartu ir islandiškas labai. Animal Arithmetic priverčia šokinėt kėdėj. : D Uhh. Ir be to, aš maniau, kad čia tik pavadinimai angliški, o pačios dainos islandiškos, bet įsiklausiau geriau, kad jis čia angliškai dainuoja. Labai toks įdomus tarimas. : D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 06, 20:30

Man iš "Go" albumo ko gero mėgstamiausia yra "Tornado" (po to aišku Boy Lilikoi, Go Do ir Animal Arithmetic). Ir taip, tikrai pritariu, kad dainos pilnos gaivumo (nors ne apie visas tą pasakyčiau, kad ir Tornado - "iš vidaus griaunanti daina", kaip aš vadinu).

O dėl naujojo darbo, tai šiandien negaliu atsiklausyti. Ne tik naujosios dainos žiauriai veža, bet ir kitų live atlikimas... Ypač "Grow Till Tall (Live)";O. Ir ypač antra jos pusė (kažkur nuo 6-tos minutės). Ta dalis bent man labai primena Sigur Rós stilių (nebelieka jokio žaismingumo - tik visa persmelkianti energija)... Omg, kaip tik dabar klausau, net šiurpai per nugarą eina;oo

Vartotojo avataras

cocoheroinas

Dalyvis

alytus

2,233.72 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 23:51

jie nuostabūs, tobula muzika (akkkk)

Vartotojo avataras

artcurlyfied

Patyręs forumietis

Old Trafford

7,408.23 Lt

Standartinė » 2011 Kov 03, 15:00

Nesenai Jūsų (yptaingai Artes ir Ashtray Heart) dėka atkasiau šituos. Kažkodėl iš pradžių labai nedrąsu buvo pabandyt paklausyt jų muzikos, nes aš labiau į anglišką muziką linkstu, bet dabar visai nesigailiu, kad pabandžiau. Kažkokia kitokia jų muzika,man dar nepažįstama ir neištyrinėta ir tikiuos per ateinančius man likusius gyvenimo metus labiau įsijaust į islandišką kultūrą (gerai, gerai. TIK muziką), nes mane tai labai labai žavi.
Kas liečia vien Sigur'us, tai man labai patiko ( ) ir Takk.. albumai, ypatingai Hoppipolla, Starálfur, Ný Batterí, Sæglópur, Við spilum endalaust ir visos Untitled dainos. Pats Jonsi albumas irgi neblogas, labai jo įdomi tartis (vien dėl to thumps up).
Gyvai jų dar nesiklausiau, bet parsisuntus diskografiją radau ir Heima filmą/koncertą, kurį ketinu artimiausiu laiku pažiūrėti ;>

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 03, 21:40

Heima būtinai pažiūrėk! Aš kažkodėl pačiam gale susigraudinau, nežinau dėl ko net. Bet toks šiltasšiltasšiltas filmas. : >

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių