Bataitai as laukiu nesulaukiu, brolis uzsake man bilieta i anglija lapkricio 19, o dabar neseniai mama buvo tai grizo prisipirkus nesveiku rubu, ir svarbiausia lietuvoj dar ju nera, na nebent, gucci, prada ir panasiose parduotuvese, o tose kur akropoly tai ateis veliau.. nu pas mus truputi atsilike yra, o fashionTV tai butent tokio fasono rubai vaizduojami kokius mama parsiveze ir anglijoj pigiau palyginti ir dar naujos kolkecijos.. aisku mama man ne vieno rubo nenupirko, pasiteisinimas: vistiek pati skrisi, pati ir nusipirksi..nu tai laukiuuuu...
![]() kas dėl uggs'ų, tai man kai tik pasirodė jie užsieny, galvojau, kad gal ir nieko batai, šilti, etc, o dabar.. vaikšto pilnos gatvės su tipo uggs'ais ar tipo emu, ir kuo daugiau žiūriu, tuo balvoniškesni man tie batai atrodo.. ;\ gražų patys patys originalaus nebent - bet kelių šimtų jiems tikrai neaukočiau, sugebu sunešiot greit batus.
pas mus klasėj apskritai, tik kelios panos yra,k urios neturi tipo uggs'ų.. oO kažkaip, manau, galima ir originaliau apsieit. Ne ne balerinoms. Japonijoj tokia mada. Jei atkreipėt dėmesį, geišos ant tokių batų vaikščiojo, tik viršus kitoks. O čia tiesiog priedas tie raiščiai, kad gražiau būtų :]
kojos neišsisuktų, nes priprantama vaikščiot ir nedideliais žingsniais reik. Jeigu žinai kaip eit, tai viskas normaliai. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |