Plaukų dažymasche...
buvau aš šią vasarą padažius 3 ar 4 sruogas, bet jau beveik jos pas mane nusiplovė. Labai nemėgstu dažytis plaukų...Niekada gyvenime nesidažyciau visos galvos ... čia buvo pirmas ir paskutinis kartas... D Pas mane dažai (nu tos sruogos) ilgai nesilaiko/ė nes pas mane stori plaukai ir jie nusiplauna. Džiaugiuosi kad jie nusiplauka. Jau beveik jų neliko Dok KLAUSIU CIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasakykite, ar plaukų dažai nusiplauna? Na aš šią vasarą buvau padažius 3 ar 4 sruogeles ir jos jau beveik nusiplovė, nes mano plaukai nelaiko tų visų dažų D pas mane stori ir stiprūs plaukai ir nelaiko jų... bet aš bijau kad jie nenusiplaus ilgai D (dar noriu pridurti, kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai aš dažiausi plaukus... D) man mama sako kad jie žinoma nusiplaus, kad tai ne visam gyvenimui ir kad aš durna pergyvent... bet noriu kad patartumėt man ir nuramintumėt. Tai kaip? DDMan mano plaukai patinka tokie kokie yra t. y. tamsiai rudi. Visai norėčiau kelias sruogeles nusidažyt šviesiai, bet tada žvilgteliu į veidrodį ir pasakau sau gražu tai, kas sveika ir natūralu
Spėsiu dar plaukus dažyt, o dabar nereikia gadinti storų, purių ir švelnių plaukų
Prisimenu kaip buvau nusipurškus vieną sruogą mėlynai, kai mokykloj buvo profesijų diena. Atrodė žaismingai, bet buvo vienkartiniai ir tuo džiaugiausi nes tokia spalva greitai būtų nusibodusi ir kitiem atrodytų net šiek tiek kvailai Patariu jaunimui dažyt su ne oksidaciniais dažais, kas dažnai dažo plaukus
po dažymo plaukai nuostabiai blizga, lieka nepažeisti ir sudaro sveiko plauko įspūdį. Ir spalva gera. Man nudažė ir neturiu priekaištų [tik man spalva per tamsi, bet čia jau man aišku, kad ryškios ant savo plaukų sunkiai gausiu ;x ]‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |