Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

Ta*pati

Įsijaučiantis

3,482.53 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 00:22

Na man labai gražiai atrodo naturalūs juodi. : ) Dabar nusidažiau šokoladine spalva bet manau dar keisiu. Juos dažiau su Londa dažais bet sakė nepatartina su jais dažyti. ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 12:44

Man jau nusibodo mano natūrali spalva, vis noriu patamsint bet visi sako kad durna, jog ir taip gražu. O ir plaukų gadint nesinori. Nžn, neapsisprendėle žodžiu. :fear:

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 12:45

Dažyk sruogelėm. : )

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 12:47

Aš norėjau, bet man tinka tik blondiniškos sruogelės, o tamsios tikrai bus negražu. :]

karaja

Lankytojas

190.54 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 14:37

aš dažau baltom sruogelėm visą galvą, tai kai nusidažau labai gražiai atrodo, bet po dviejų mėnesių bėgte reikia į kirpyklą :D

Vartotojo avataras

8z6xdty6Hb35

Įsijaučiantis

Utena

2,385.09 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 18:08

Buvau nusidažius šviesiom sruogelėm, tada norėdama atgauti natūralią spalvą netyčia nusidažiau juodai, apsižliumbiau, bet dabar išbluko todėl labai džiaugiuosi savo natūralia spalva.

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 20:08

che... :D
buvau aš šią vasarą padažius 3 ar 4 sruogas, bet jau beveik jos pas mane nusiplovė. Labai nemėgstu dažytis plaukų...Niekada gyvenime nesidažyciau visos galvos ... čia buvo pirmas ir paskutinis kartas... xDD Pas mane dažai (nu tos sruogos) ilgai nesilaiko/ė nes pas mane stori plaukai ir jie nusiplauna. Džiaugiuosi kad jie nusiplauka. Jau beveik jų neliko xDD

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 20:31

ok KLAUSIU CIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pasakykite, ar plaukų dažai nusiplauna?
Na aš šią vasarą buvau padažius 3 ar 4 sruogeles ir jos jau beveik nusiplovė, nes mano plaukai nelaiko tų visų dažų D pas mane stori ir stiprūs plaukai ir nelaiko jų... bet aš bijau kad jie nenusiplaus ilgai D
(dar noriu pridurti, kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai aš dažiausi plaukus... D) man mama sako kad jie žinoma nusiplaus, kad tai ne visam gyvenimui ir kad aš durna pergyvent... bet noriu kad patartumėt man ir nuramintumėt. Tai kaip? ;DDD

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 21:58

Em.. Visi dažai (kad ir kokie brangūs jie būtų) anksčiau ar vėliau nusiplauna..
Ryški spalva išlieka daugiausiai mėnesį, gal du. Vėliau jau pradeda blukti ir galiausiai išvis nesimato.

Vartotojo avataras

Ta*pati

Įsijaučiantis

3,482.53 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 22:00

Tai jo. Kai nusidažiau plaukus jie blizgejo, bet daba jau praejus keliems mėnesiams reikės vėl dažyti, nors nėra dar nuaugę :roll:

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 13:07

Nuoriu vyšniavų kirpčių ir patį priekį vyšniavai, o daugiau naturaliai palikt ;D bet jaučiu mama iš namų išvys jei užsiminsiu :D

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 13:37

Man mano plaukai patinka tokie kokie yra t. y. tamsiai rudi. Visai norėčiau kelias sruogeles nusidažyt šviesiai, bet tada žvilgteliu į veidrodį ir pasakau sau gražu tai, kas sveika ir natūralu :roll:
Spėsiu dar plaukus dažyt, o dabar nereikia gadinti storų, purių ir švelnių plaukų :D
Prisimenu kaip buvau nusipurškus vieną sruogą mėlynai, kai mokykloj buvo profesijų diena. Atrodė žaismingai, bet buvo vienkartiniai ir tuo džiaugiausi nes tokia spalva greitai būtų nusibodusi ir kitiem atrodytų net šiek tiek kvailai :play:

Vartotojo avataras

Jun.

Dalyvis

2,624.32 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 18:52

JO. Pritariu. Man irgi mano plaukai patinka tokie kokie jie yra, ir as nesiruosiu ju gadint. Pas mane stori, grazus , rudi plaukai...
Visi mane uz juos giria, ir as tikrai nesiruosiu atsisakyti nuo komplimentu ;DDD :love:

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 19:30

Patariu jaunimui dažyt su ne oksidaciniais dažais, kas dažnai dažo plaukus ;]
po dažymo plaukai nuostabiai blizga, lieka nepažeisti ir sudaro sveiko plauko įspūdį. Ir spalva gera. Man nudažė ir neturiu priekaištų :D [tik man spalva per tamsi, bet čia jau man aišku, kad ryškios ant savo plaukų sunkiai gausiu ;x ]

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 20:27

Pamačiau, kad plaukų dažai neima mano baltos sruogos. Mistika : :).

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių