Keletas [mano nuomone] gerų filmų rimtam žiūrėjimui: - Šokėja tamsoje,
- Edith Piaf. Rožinis gyvenimas,
- Deivido Geilo paslaptis,
- Skaitovas,
- 21 Gramas,
- Keista Bendžamino Batono istorija,
- Pykšt pokšt - tu negyvas,
- Gyvenimas yra gražus (šitas gal ne visai rimtam žiūrėjimui, bet palieka tikrai gilų įspūdį ir suteikia didelę dozę optimizmo),
- Requiem svajonei,
- Mergina verta milijono,
- Dogvilis (filmas, kuris arba labai patiks, arba labai nepatiks. Vidutiniškai jo tikrai nieks neįvertins),
- Skrydis virš gegutės lizdo,
- Septyni.
Iš tavo išvardintų tuos kurių nežiūrėjau, jau turiu parsisiuntusi :} Jei patiko "Gyvenimas yra gražus", tai būtinai pasižiūrėk to paties režisieriaus "Tigras ir sniegas" :}
lengwai rašė:Keletas [mano nuomone] gerų filmų rimtam žiūrėjimui: - Šokėja tamsoje, - Edith Piaf. Rožinis gyvenimas, - Deivido Geilo paslaptis, - Skaitovas, - 21 Gramas, - Keista Bendžamino Batono istorija, - Pykšt pokšt - tu negyvas, - Gyvenimas yra gražus (šitas gal ne visai rimtam žiūrėjimui, bet palieka tikrai gilų įspūdį ir suteikia didelę dozę optimizmo), - Requiem svajonei, - Mergina verta milijono, - Dogvilis (filmas, kuris arba labai patiks, arba labai nepatiks. Vidutiniškai jo tikrai nieks neįvertins), - Skrydis virš gegutės lizdo, - Septyni.
Reikės pažiūrėt "Deivido Geilo Paslaptis" nes jei jau visi sako, kad geras
Man parekomendavo 2 baisiausius filmus kuriuos tik yra žiūrėję.
1. Paranormal activity. Tikrai geras, pati tik iki pusės pažiūrėjau, nes laaabai buvo baisu (nors šiiap tai aš siaubo filmams tokia atspari, nebijau, o dabar.. net dažiūrėt negaliu).
2. The Blair Witch Project Tai senas filmas, be jokių naujoviškų efektų, bet draugas sakė kad čia siaubo filmas nerealus, sako pats bijojo, nu vnž, pati jau siunčiuos tik nžn kada pažiūrėsiu, nes baisu.