žiauri buvau) dar brolis norėjo man tarantulą pirkti, bet dėl kainos apsigalvojo ... ir kas keisčiausia dabar man jie nelabai prie širdies
VoraiEhemmm ..... na matot man sakė , kad kai buvau maža aš auginau vora, ir kai jis atsivedė voriuku mama jį su jais išmetė ... paskui aš pati prisimenu šėriau vora po kėde (laukia) , na ir kai užaugo gana labai didelis aš jį na jį emm... (pritrėškiau ..
žiauri buvau) dar brolis norėjo man tarantulą pirkti, bet dėl kainos apsigalvojo ... ir kas keisčiausia dabar man jie nelabai prie širdies -------------------------------------- Jetau, man skaitant šiurpuliukai per kūna pradėjo bėgioti, dar ta foto...
Nu nieko, dar tie egzotiški, stori, spalvoti, aš dar pernešu, jei jie tik paveikslėliuose. Bet tie dideli, plonom ilgom kojom... Fu fu fu fu... Negaliu.... Vos ne fobija man nuo jų ![]() Aaaa!!!!!!!Baikit foto dėt : D. Fūūū. paniškai bijau, jei pamatau rėkiu ir prašau kad kas nors užtrėkštų nes pati bijau : D. Prie ežero buvom ir jau einam miegot žiūriu riebus didelis voras leidžiasi nuo lubų tai paskui bijojau naktį pro burną kvėpuot nes taip išsigandau : D
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

Pamačiusi koma gauti galiu o jai dar tie didesni su plaukais rudi . . . Mirčiau .