Pagalba su namų darbais
Žmogau, nejuokink. Mokausi 8-10 pažymiais.
O dėl šito, tai mes kartojamės, tai ir pamiršau kaip reikia daryti.
Nereikia čia iš musės pūst dramblio. Guminuk. - Jai rimčiau tai aš septintokė. ![]() Ryt rašysim rašinį, Pavadinimu "Šių laikų herojai" , o rašiniai man niekados nesisekdavo.
Herojų pasirinkau Ž.Savicką. Su įžanga manau susidorosiu, bet visai nenumanau ką rašyti dėstyme, ir apibendrinime. Tai labai prašau, gal galit padėti sukurti planą? Įžanga. 1.Herojai antikoje. Mano supratimas apie herojus. Arba gal žinot kokį kitą herojų apie kurį galima būtų daug prirašyti? Ir tikrai nepagailėsiu +karmos Patarimas. Pradėk rašyt dėstymą, tada parašyk pabaigą, o tik tada įžangą. Nes tu parašysi įžangą, tačiau dėstyme turėsi ir rašyt apie tai ką paminėjai įžangoje. O tas sunkiausia. Ką tu rašysi dėstyme jei parašysi ne tokią įžangą. O vat įžangą sukurt jau parašius dėstymą yra labai lengva.
Gal yra forume ekonomistų
?
na va reikia pagalbos. Lentelė:
Firmos gamybos veiksnių sąnaudos, gaminant 18vnt. produkto skirtingomis technologijomis vaizduoja lentelė. Kurią technologiją siūlytumėt? kokio pelno firma gali tikėtis, parduodama produktą po litą už vienetą? Gal kas žino bent vieta atsakymą? ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |