Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų priežiūra

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 12:29

Kažkada turėjau kiaušininį šampūną, labai geras. Visi tie natūralūs yra geri.
Dabar užsisakiau iš Oriflame kasdienį šampūną, kažkokį mėlyną, draugė sakė geras.
Juk plaukų negalima kiekvieną dieną plauti, labai kenkia, bet jei šampūnas skirtas kasdieniam plovimui tai gali plauti nors ir 3 kartus per dieną, nepakenks.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 14:34

Galvą plaunu kas dvi dienas. : D šampūną belekokį žinomesnį naudoju, nes tie paprasti ir nežinomi ilgiau nei dienos išlaikyt švarių plaukų neišgali. O šiaip nelabai mėgstu savo plaukų, nes aš niekada neturėsiu ilgų plaukų, nes jie tragiškai silpni. Skilinėja kaip neaišku kas, nors ir naudoju ten visokius aliejukus ir taram param. Be to, jie linkę suktis, o po lietaus geriau manęs išvis nematyt, nes susisuka kaip neaišku kas. Žodžiu. Skusiuos plikai, ir pirksiu peruką. :play:

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 15:44

Girdėjau kad dažnai plauti galvos negalima, nes paskui jie pripras ir greičiau riebaluosis, geriausia plauti tik tada kai jau tikrai reikia, o ne tada kai šiaip norisi .. :sweeet:

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 16:22

Jo, jeigu dažnai riebaluojasi šiaip nepakenks kas dieną, tiesiog nereikia intensyviai masažuoti nes suaktyvina dar labiau riebalines liaukas.
O kam sausi plaukai, neriebūs plaukit kada jau matot kad reikia, ne ankščiau :]

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 11, 20:08

Nu vat aš buvau durna ir kažkaip netyčia pradėjau plauti kone kasdien.
Dabar jau vsio, jeigu šiandien vakare neišsiplausiu galvos, rytoj būsiu urodė. :]

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 20:33

Man tai užtenka 2 kartų į savaitę pilnai. Plaukai sausi, bet įpratinti kad ne kasdien plaunu tai ir nesiriebaluoja taip greit. Dabar naudoju kažkokį labai labai smirdantį (ramunėlėm, fee) šampūną tai tikrai geras, plaukam patiko, bet mano uoslei tai ne. O kai išsiskalauji tai kvapo nebesijaučia :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 21:30

O gal kas žinot, ką galima būtų padaryti paprasto, veiksmingo ir nekenksmingo kad plaukai nebūtų tokie sukritę? Na gal reikia plautis prieš miegą ir eit šlapiais plaukais miegot ar prasipūst su fenu šiek tiek, ar dar kažką tkio paprasto?

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 21:38

Džiovinant reiktų su šepečiu apvaliu nuo šaknų pakelti plaukus bet viena jau nepadarysi to "] dar gali iš vakaro kasytes plonystes susipinti, bus tada tokie pūsti. Pas pačią tokieee jau ploni plaukai, kai nesukelti tai žiauriai prisiploję ir negražu labai xp

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:01

Oj, kasyčių tai tikrai neturėsiu kantrybės pinti. : DD

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:05

-spychka- rašė:Džiovinant reiktų su šepečiu apvaliu nuo šaknų pakelti plaukus bet viena jau nepadarysi to "] dar gali iš vakaro kasytes plonystes susipinti, bus tada tokie pūsti. Pas pačią tokieee jau ploni plaukai, kai nesukelti tai žiauriai prisiploję ir negražu labai xp

Man tai nereikia ir pūsti, jei tik išsiplaunu ir nueinu miegoti, tai rytą kaip 220 gavus atrodau :D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:08

Pukuse, man dėstytoja patarė bet irgi nei turiu kada nei kaip, mama nenori pavargus po darbo xp
geriausia tai naudotis gofruokliu, nors ir žeidžia plauką bet man nerealiai atrodo ant mano plaukučių. Deja, jo neturiu pati namie x'[ pinigų nėr nusipirkt.

Tyliai, tau gerai kai trumpi plaukai "] o aš ryte atsikeliu [jei vakare ploviau] tokieee susilamdę, negražūs atrodo ir prisiploję dar tai tikrai nekas u.u

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:11

Pavaryk tuo kiaušininiu daiktu. Pamatysi kaip plaukai atsigaus. Man irgi iš pradžių buvo vaizdas, kad trys plaukai, kai susiplodavo. O dabar kaip nenormali atrodau :D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:17

Ane? Huum... Beje, skysto medaus neturiu >< gal kažkas kitas tiks? ;/

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:20

Tai tinka ir sukietėjąs (susicukravęs), tik reikia jį mikrobangėj ar karštam vandenyje pašildyti, kad minkštesnis būtų.:) Nes aš vakar su kietu išsitepiau, tai paskui gal pusvalandį kankinausi kol išskalavau. O šiandien mokykloj draugė dar ištraukė porą gumuliukų medaus :D:D:D tai pasijaučiau kažkokia prasta, kuri net galvos nemoka išsiplauti :D

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 12, 22:23

Kai ziauru xD nu reiks ryt vakare pasidaryt ta kauke tai ryte jau nespesiu "]

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę