Futuristų spėjimas: jau po 20 metų būsime nemirtingi
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Na nežinau koks darbas [kalbu apie paprastus darbus] gali būt kad per tiek laiko susitaupysi ilgam laikotarpiui. Visgi, tau ir tu kelių milijonų neužtektų. Aš vat kai pažiūriu į tas įvairias žvaigždes. Aš visgi neįsivaizduoju, kad nors ir turėdami jie ten kelis šimtus milijonų, ar jiems nepritrūks. Nes man atrodo, kad net ir tiek turint gali pritrūkt.
-------------------------------------- Blem, žmonija turėtu išsipręst savo problemas prieš žengiant tokį žingsnį, smagu turbūt būtu gyvent AMŽINAI pasauly kuriam visi kariauja, vogia vieni iš kitų, pjauna vieni kitus ir tt. O šiaip pati idėja gyvent amžinai nėra bloga, bet tokiu budu, kad tave robotuku padaro nemanau, kad malonu.
Manau, kad tokia teorija gan logiška. Tačiau nemirtingumas sukeltų per ne lyg daug problemų. Pats nemirtingumas taptų problema:
1. Skirtumas tarp socialinių sluoksnių padidės. Labai. Bet tai su laiku išsispręstų. 2. Žemėje nebeliks vietos. Juk žmonės dauginsis. O jei niekas nemirs? Į Marsą? Bet ir Marsas kada nors "baigsis". 3. Tai, kas gimė, turi numirti. p.s. Sakot, kad būtų smagu gyvent amžinai? Ar tik nepabostų? Esu visiškai įsitikinęs, kad amžinas gyvenimas virstų nepakeliama našta. Galbūt - Pragaru. nu bet visi toliau kruštus kaip krušos tada persipildytų žmogais pasaulis, dar mažiau liktų tikrosios gamtos, visiškai žlugtų pasaulio ekonomika ir visas kitas biesas, kaip tas bairis vadinas kuris įvyksta kas kažkiek ten metų žemės istorijoj kai viskas sunaikinama ir iš naujo gyvybė vystos ir visa kita : D va taip ir bus jei žmogai eis prieš gamtą.
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |