Tėvas su dukra įkliūva tarp judančių stiklinių sienų ir susiduria su galingomis kerštingomis šmėklomis. Įkliuvėliams padeda ekscentriškas vaiduoklių gaudytojas. Jis įsitikinęs, kad reikia išlaisvinti name įkalintas dvasias. Naujieji namo gyventojai pagaliau suvokia, kad vienintelė išeitis – įminti didžiąją namo mįslę.
13 vaiduoklių
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Viena šeima iš keistuolio dėdulės paveldi seną namą. Ir paaiškėja, kad name reikia griežtai laikytis tam tikrų taisyklių, arba gresia mirtis.
Tėvas su dukra įkliūva tarp judančių stiklinių sienų ir susiduria su galingomis kerštingomis šmėklomis. Įkliuvėliams padeda ekscentriškas vaiduoklių gaudytojas. Jis įsitikinęs, kad reikia išlaisvinti name įkalintas dvasias. Naujieji namo gyventojai pagaliau suvokia, kad vienintelė išeitis – įminti didžiąją namo mįslę. -------------------------------------- O jaa, šitas geras
Baisiausias man šitas buvo: http://i249.photobucket.com/albums/gg23 ... ackyl2.jpg ; D
Jo man tas irgi baisiausias siaip susigundziau dabar paziuret ![]() Esu mačiusi. Man išties labai patiko. Net du kartus mačiau.
Toks siaubo, bet ne siaubo. Nieko šlykštaus, nieko tokio gąsdinančio, kad wa staiga išlenda kažkoks baubas. Viskas palaipsniui, viskas iš lėto, bet ne per lėtai. Nebuvo taip, kad mirė ir nekalti žmonės, mirė tik blogiukai. Mačiau gal du kartus, o gal netgi tris. Bet po kiek laiko vėl manau laisvai žiūrėčiau. Žiūrėjau šitą filmą kai tik pasirodęs buvo, man tada aštuoneri buvo ir tada ir dabar maniau kad tokio šlamšto dar reikia paieškot, nei logikos, nei minties, nei siaubo kažkokio nemačiau. Kažkas rašė kad tai "Dar viena amerikietiškų siaubo filmų šlamšto versija" - sutinku 120%
![]()
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |