Įvairūs Studijos, mokykla

Pagalba su namų darbais

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 04, 19:39

MuOn rašė:Aš lygtais moku fiziką, bet vat tokios lengvos užduotys būna man sunkiausios. : DD
Kokia čia tema pasakyk, tada gal ką nors patarsiu.

akurat, ir man :/

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 18:17

Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra :D Gal kas paaiškinsit? :D

Autobusas važiuoja 72 km/h greičiu. Kiek kartų per vieną sekundę apsisuka automobilio ratai,kurių skersmuo lygus 80cm?

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 18:23

Aš tai bandyčiau spręst paprasta kelio formule. S=vt :D

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 19:32

su kelio formule neišeis, nes reik sužinot periodą, ir skersmuo dar duotas.
aš tai taip išsprendžiau :
v= 2(pi)R/T
T=2(pi)R/V= 2x3,14x40/20=251,2/20= 12,56
aš kažką taip apskaičiavau, bt nežinau ar teisingai

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 20:43

gal gali kas padėt? rytojui reikia parašyt kaip taikoma priešpaskutinio skiemens taisyklė? (čia kirčiavimo.)

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 20:52

Kyberiz rašė:Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra :D Gal kas paaiškinsit? :D

Autobusas važiuoja 72 km/h greičiu. Kiek kartų per vieną sekundę apsisuka automobilio ratai,kurių skersmuo lygus 80cm?

500

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 21:16

Fobija. rašė:gal gali kas padėt? rytojui reikia parašyt kaip taikoma priešpaskutinio skiemens taisyklė? (čia kirčiavimo.)

Am, nežinau, gal nevisai tiksliai atsakysiu, bet gal čia tau aie tas priegaides reikia? Nu tipo kad kai tvirtapradė priegaidė tai dažniausia žymima dešininiu kirčio ženklu, o tvirtapratė riestiniu kirčio ženklu. Nu o kairiniu, tai aišku kai trumpas. Tai va iš kirčiavimo taisykles tik tokias žinau, gal pagelbės. : )

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 21:18

Kyberiz rašė:Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra :D Gal kas paaiškinsit? :D

Mano buka galva tai atrodo, kad reikia apskaičiuoti rato ilgį, tada greitį paversti kad būtų per sekundę, Nu ir tada padalint.

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Spa 05, 22:58

Duota f(x)=225/x
A(15;-15)
Tai čia turėtų būti -15=225/15=15 ir tada A (/ f(x) ? :D čia tik pasitikslinimui

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 16:28

Pukuse rašė:O Božena, kokiai pamokai jum čia reikia tokius dalykus rašyt? : o

O aš norėčiau jūsų paprašyti pagalbos, ir vėl dėl rašinėlio. :oops:

Man reikia rytojui parašyti tik įžangą ir užsklandą, dėstymo ačiū Dievui nereik. O temos yra tokios:
1. Kelios vaikystės nuotraukos.
2. Kodėl ne visų vaikystė laiminga.
3. Mano tėvų [senelių] vaikystė.
4. Mano vaikystės žaislai ir žaidimai.
5. Palieku vaikystės šalį.

Tai va man reik įžangos ir užsklandos, parašyt vienai iš šių temų. Būtų laabai gerai jei pagelbėtumėt, nes man pačiai tik viena mintis į galvą atėjo, o toliau - tuščia. Va aš tipo kažką panašaus prikūriau:

Vaikystė - tai yra pats nerūpestingiausias žmogaus amžiaus laikotarpis, ir mes visi norėtumėme nors trumpam į ją sugrįžti, pakartoti visas tas nutrūktgalviškas išdaigas, kokias tik esame prikrėtę.

Na man tik tiek pavyko iš savęs išspausti, ir tai, net nežinau kam čia - įžangai ar užsklandai labiau tinka, ir kuriai temai irgi nenumanau. Turbūt nei vienai. :D

Tai plyyz'as didžiulis, gelbėkit mane. Jei tingit ką nors mąstyt, galit ir pasakyt ką saviškiame galėčiau pataisyti, ar padarimų duokit.. :prašau:

Prisišnekėjau, ryt rašysim ir dėstymą. Tai aš ir vėl labai norėčiau paprašyt pamėtyti minčių tema Mano vaikystės žaislai ir žaidimai.
Rašysim per pamoką, tai reik tiktai tokį ale planelį atsinešt, apie ką rašysiu. Tai labai labai paprašyčiau, gal kam nors tik šiaip kokia mintis šovė į galvą, apie ką parašyt, ką paminėt galima būtų? Nes man reikia trijų pastraipų t. y. trijų naujų minčių. Pvz kad ten kiekvienas turėjome savo mėgstamiausius žaislus, kad vertinga savo žaislus palikti savo būsimiems vaikams, ką dar?..

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 17:12

Prašau vyresniųjų pagalbos :} Visai nepamenu braižybos. Kaip nubrėžti čia trečią vaizdą? Žinau kad iš viršaus reikia, bet man maišosi kas matosi, o kas ne.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 17:24

Paskutinio aš išvis ni bum bum. ;oo

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 18:08

Nebereikia, išsiaiškinau katik :}

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 18:08

Pukuse rašė:Prisišnekėjau, ryt rašysim ir dėstymą. Tai aš ir vėl labai norėčiau paprašyt pamėtyti minčių tema Mano vaikystės žaislai ir žaidimai.
Rašysim per pamoką, tai reik tiktai tokį ale planelį atsinešt, apie ką rašysiu. Tai labai labai paprašyčiau, gal kam nors tik šiaip kokia mintis šovė į galvą, apie ką parašyt, ką paminėt galima būtų? Nes man reikia trijų pastraipų t. y. trijų naujų minčių. Pvz kad ten kiekvienas turėjome savo mėgstamiausius žaislus, kad vertinga savo žaislus palikti savo būsimiems vaikams, ką dar?..

atsimenu kai rašėm šitą tookių pievų prikūriau,dar 9 gavau,

conis

Lankytojas

36.34 Lt

Standartinė » 2009 Spa 06, 18:27

Gal galit padet parasyti sio monologo interpretacija, neateina y galva jokios mintys :D. Nekrepkit demesio y ta pabraukima, ten ne prie ko :D
Paveikslėlis

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių