MiegasVakar tokią frazę draugei pasakiau, kad gyvenu tam, kad miegočiau. : D Nes tikrai ganėtinai sunku keltis 6 valandą, o nors ir nueinu ganėtinai anksti miegot, vistiek pastoviai neišsimiegu. : D todėl labai miegą vertint pradėjau, ir savaitgaliais stengiuos išsimiegot. : D
Neišsimiegu nes į paskaitas reik anksti kelits o anksti miegot eiti kažkaip nlbj man....
bet miegot taip geeera po sunkios dienos griūt į lovą- šiltą, minkštą....geriausias dalykas <3 pati labai greit užmiegu. Pastaruoju metu jau ilgai miegu jeigu nereikia niekur eiti ![]() Žinai, svarbus dalykas laiku suspėti pas daktarus, dantistus
kur einu pas dantistę, AMŽINAI ten sėdi pensininkai tokie visai leisgyviai
čia jau jų kasdienybė. Bet dievaž, rimtai tokiam amžiuj jau visai nuobodus gyvenimas xp geriau prisigerčiau migdomųjų ir nebesikankinčiau ir kitų nekankinčiau x.x nes rimtai, kai vos paeini, neturi jau ką veikt......nu nebėra gyvenimo xp -spychka-, aš nieko prieš pensininkus neturiu. Gerbiu juos kaip ir visus kitus žmones. Bet tikrai natūraliai nesuprantu, ko iš pačio ryto pripildyt visus troleibusus... Juk ir pas daktarus mažesnės eilės po pietų, ir turgui didesnes nuolaidas taiko po 11 val. :]
Nu jo, kiekvienam kitaip, mane tokie senukai jau nervina, bet yra kaip yra. Neišnaikinsi gi jų
bet dėl eilių, na šiaip kadangi senukai daugiausia renkasi į tokias vietas, todėl ir susidaro eilės, tai mums tik atrodo kad visad laisva. Nepasakyčiau. ![]() Dažniausiai einu miegoti apie 1h. Dabar kažkaip anksčiau nulūžtu.
Keliuosi apie pusę 8. Tai miego dažniausiai pakanka :] Aišku būna,kad labai mažai tenka miegoti,pvz jaučiu rytoj naktį grįšiu į Kauną,tai apie 3val. nakties,šeštadienį 6val. ryto jau išvažiuosiu. Miego nulis :] O dar negaliu pervargti. Ko nepadarysi dėl krepšinio ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)