mhm, na taip, tai jau susizinojau ; DD
va dar vienas kls...
kas daroma kai karsta vasaros diena nesiseka uzkurti krosni..?
Pagalba su namų darbaisO Božena, kokiai pamokai jum čia reikia tokius dalykus rašyt? : o
O aš norėčiau jūsų paprašyti pagalbos, ir vėl dėl rašinėlio. ![]() Man reikia rytojui parašyti tik įžangą ir užsklandą, dėstymo ačiū Dievui nereik. O temos yra tokios: 1. Kelios vaikystės nuotraukos. 2. Kodėl ne visų vaikystė laiminga. 3. Mano tėvų [senelių] vaikystė. 4. Mano vaikystės žaislai ir žaidimai. 5. Palieku vaikystės šalį. Tai va man reik įžangos ir užsklandos, parašyt vienai iš šių temų. Būtų laabai gerai jei pagelbėtumėt, nes man pačiai tik viena mintis į galvą atėjo, o toliau - tuščia. Va aš tipo kažką panašaus prikūriau: Vaikystė - tai yra pats nerūpestingiausias žmogaus amžiaus laikotarpis, ir mes visi norėtumėme nors trumpam į ją sugrįžti, pakartoti visas tas nutrūktgalviškas išdaigas, kokias tik esame prikrėtę. Na man tik tiek pavyko iš savęs išspausti, ir tai, net nežinau kam čia - įžangai ar užsklandai labiau tinka, ir kuriai temai irgi nenumanau. Turbūt nei vienai. ![]() Tai plyyz'as didžiulis, gelbėkit mane. Jei tingit ką nors mąstyt, galit ir pasakyt ką saviškiame galėčiau pataisyti, ar padarimų duokit.. ![]()
cia manes? fizikai ![]() o ta rasini tai ir man reikejo kazka panasaus rasyt, apie vaikystes nuotrauka ir apie kazkokius zaislus, bet tai sry nezinau kur ta sasviuni nukisau, nepadesiu ![]()
Ooo. Atsimenu, kai rašiau ''palieku vaikystės šalį'' gal rasčiau dar sąsiuvinį. paieškosiu Dėja būtent to sąsiuvinio neradau,o gal rašinys buvo rašytas lapelyje? Vienžo..
O man šiaip irgi reiktų pagalbos.. yra toks veiksmas. Rašysiu žodžiu nes neišeina kitaip forume. (na pvz jei reikia parasyti kad pakelta laipsiu. Taaigi; Dvi trečiosios pakelta minus antruoju * dvi trečiosios pakelta minus pirmuoju + Vienas sveikas penkios aštuntosios. nu ir aš parasiau = dvi trečiosios pakelta minus trečiuoju + vienas sveikas penkios aštuntosios = Na ir kaip toliau? ta prasme ką man su tom dvejom trečiosiom daryt? ar panašiai..?
Gal nufotkink ar nuskenuok? :] ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |