Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

vivica

Apšilinėjantis

Klaipeda

939.59 Lt

Standartinė » 2009 Bir 10, 19:31

taip pat nesioju be to ne visiem zmonem tinka akiniai tai puiki iseitis :) tik iskyla bedu kai nori eiti i pirti ir neturi kur juos padet :D ir jei kas palenda po lesiu ar jis apsinesa tai neissimsi ir nepasivalysi tai diselis minusas :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 10, 19:57

Aš tai tik kokiem konsertam, renginiam, ar vasarą kada labai pravartu šalia turėti akinius nuo saulės. įsidėti sunkoka koljkas, bet manau jei dažniau nešiočiau labai greit priprasčiau 8)
o dar vienas dalykas. man tai kažkaip keista būna, kai bernas nešioja linzes. kažkaip linzės man tik su mergaitėm derinasi :D

Vartotojo avataras

vaidile-pu

Dalyvis

Vilnius

6,566.98 Lt

Standartinė » 2009 Bir 11, 14:17

nu va, o aš jau ir juos nešioti pradėjau ((:
kažkai labaio greit išmokau įsidėt, prikau už 65lt...

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 11:38

Norėčiau pasiklaust, ar gali būti taip kad panešioji lęšius ir tada kyla kokių nors komplikacijų?
Nes klasiokė buvo nusipirkus mėnesiui, buvo viskas gerai, vėliau nusipirko 3 mėnesiams ir tada pradėjo viena akis raudonuoti ir buvo neįmanoma nešioti tuos lęšius tai išmetė.
O aš niekad jų neturėjus, dabar noriu pirkti pusmečiui iškart nes taip pigiau išeina ir man daug kas patarė ten pirktis, sako patogūs, plonučiai ir tt. Tai vat. Dėl ko gali kilti komplikacijų?

Vartotojo avataras

Wes.

Apšilinėjantis

1,125.58 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 11:48

MuOn rašė:Norėčiau pasiklaust, ar gali būti taip kad panešioji lęšius ir tada kyla kokių nors komplikacijų?
Nes klasiokė buvo nusipirkus mėnesiui, buvo viskas gerai, vėliau nusipirko 3 mėnesiams ir tada pradėjo viena akis raudonuoti ir buvo neįmanoma nešioti tuos lęšius tai išmetė.
O aš niekad jų neturėjus, dabar noriu pirkti pusmečiui iškart nes taip pigiau išeina ir man daug kas patarė ten pirktis, sako patogūs, plonučiai ir tt. Tai vat. Dėl ko gali kilti komplikacijų?

Kiekvieno individo akis lęšį priima skirtingai, todėl pati nepabandžiusi, tikrai nesužinosi ar kils komplikacijos, ar ne.(: Šiaip gali kilti dėl alergijos, dėl kai kurių vaistų vartojimo, rankų neplovimo prieš dedant ir išsiimant lęšius. Manau, jog gali kilti kažkam įkritus į akį.
Beje, jeigu jau pirksi, tai jokiu būdu nepirk pusmečiui, nes jeigu jie tau netiks, didelę pinigų sumą įmesi į balą. Pirmus lęšius geriausia pirkti mėnesiui ar dviem.(:
Aš pati nešioju jau apie metus, bet su lęšiais prie kompiuterio sėdėti man yra neįmanoma, nes labai sausėja akys.|:

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 11:48

Neseniai iš optikos prisirinkau visokių knygučių kaip prižiūrėt lęšius. Jose parašyta, kad komplikacijų negali kilt, jeigu prižiūri lęšius teisingai. Taip pat buvo parašyta kas atsitinka, kai neprižiūri: akių uždegimai, diskomforto jausmas ir t.t. Tai va, patariu pirkt lęšius pirmiausia vienam mėnesiui ir pasimokint jais naudotis ir prižiūrėt, o tada nusipirkt pusmečiui. Aš taip dariau :)

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 11:59

MuOn rašė:Norėčiau pasiklaust, ar gali būti taip kad panešioji lęšius ir tada kyla kokių nors komplikacijų?

Komplikacijų tikrai gali būti.
Gal netiks koks oro pralaidumos tos rūšies lęšių ar dar kas..
Taip kad, geriau pirkti pradžioje mėnesinius.
Pati daktarė man šitaip patarė. :]

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 13:09

Nuo kada galima nešiot lešius?

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 13:16

Pasitark su savo akių daktaru ir pasakys.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 13:17

Galima nešiot nuo tada, kada nori. O patartina nešiot man atrodo gal nuo 14 metų, bet nežinau tiksliai. Jei tik mokėsi įsidėt, tai manau kad tikrai galima nešiot.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 13:24

Aš irgi galvoju geriau iš pradžių paimti mėnesiui, bet pusmečiui išeina 90Lt. Tai nžn dar.
O dėl rankų neplovimų ir neteisingos priežiūros tai kalbų būti negali, nes aš nesu kažkokia nevala ir etc, prisižiūrėsiu taisyklingai.
O ten kai perki vietoje patikrina regėjimą ir iškart tą pačią dieną ir duoda jo? :]

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 13:36

Tai nemokamai tikrai nieks netikrins. :D
Jei žinai koks tavo regėjimas - pasakyk tai pardavėjai, ir inai tau duos 0,25 silpnesnius negu tavo diagnozė [man atrodo]. Nu ta prasme kad jei okulistas patikrino ir pasakė kad Tu matai ten sakykim -3, tai linzės turėtų būt ketvirčiu silpnesnės - -2,75.
O jei nežinai koks tavo regėjimas - tai tada reikia jau užsirašyt pas oklistą kad patikrintų, ir linzes galėsi ar tą pačią dieną prkt, ar vieną dieną prieš, ar po. Tom pardavėjom gi viestiek jokio skirtumo. :D

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 14:29

Pukuse rašė:Tai nemokamai tikrai nieks netikrins. :D

Jei jiems garantuosi,kad pirksi iš jų lešius, tai jie tau akis nemokamai patikrins.. Žinoma čia ne visur taip, tačiau didžioji dalis taip daro..

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 14:41

O geras. Mum tai tik kiek žinau davė tokią kortelę nuolaidų, lęšiam 20 procentų man atrodo. Nes aš su sese jau pakankamai ilgai einam pas tą pačią akulistę.

Vartotojo avataras

Wes.

Apšilinėjantis

1,125.58 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 12, 14:56

Jei žinai koks tavo regėjimas - pasakyk tai pardavėjai, ir inai tau duos 0,25 silpnesnius negu tavo diagnozė [man atrodo]. Nu ta prasme kad jei okulistas patikrino ir pasakė kad Tu matai ten sakykim -3, tai linzės turėtų būt ketvirčiu silpnesnės - -2,75.

O aš atėjau su savo dioptrijom į Optiką ir man ėmė aiškint, kad tipo būtinai reikia vėl pasitikrint, nes akiniams ir lęšiams kitaip tikrinasi. Su cilindrais kažkokiais ten... Žodžiu, už patikrinimą dar 30Lt nuplėšė.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių