Tikra moterisTemos pavadinimas priminė ant šaldytuvo kabančią iškarpą:
*Tikra moteris - dovana sutuoktiniui, o pati tikriausia moteris išsirenka sutuoktinį kaip dovaną sau. *Tikra moteris pavydi vyro slapta, o pati tikriausia moteris, vos atsiradus pavydo prielaidai, pamiršta apie to vyro egzistavimą. Na, matyt, aš visai ne moteris, nes man paprasčiausiai nepatinka ir galų gale netinka suknelės ir sijonai, mėgstu džinsus ir paprastus džemperius ar šiaip palaidines.. atsimenu, kai prieš porą metų buvo labai madinga nešiot ilgus sijonus iš lino, tai va, turėjau tokį (mama siuvėja, pasiuvo, nenorėjau įžeist, teko nešiot), visi kas mane tokią matė stebėjosi ir labai.
Joo, mes ne moterys XDD
o šiaip pati turiu suknelių. Irgi tik tam tikrom progom "] per diplomo įteikimą, paskutinį skambutį ir šimtadienį buvau su suknelėm. Nemėgstu kablų ir niekad nepatiks. Nemoku vaikščiot ir ne man. Geriau basutės ant kulno aukštesnio, bet ne per aukšto u.u Sijonų neturiu. Na žodžiu, mano apranga tikrai ne moteriška ![]() nors dabar šiaip kitas amžius, kitas supratimas kiek apie moteris. Parodykit moterį kuri ne karto gyvenime neužsidėjo kelnių ![]() Aukštakulnių nenešioju, bet suknelės ir sijonai man patinka. Na, žinoma ne pokilinės suknelės, bet tokios paprastos, kasdieninės. Tai vasarą tikrai neturiu jokio noro vaikščiot {tiksliau šust : D} su džinsais, tai neretai panešioju kokį sijoną, ar sukneles neilgas. Na ir šortus žinoma, bet čia jau nelabai.. tikramoteriška. : D
Man juokingiausia kai 13,14 metų merginos nešioja aukštakulnius ,dėvi skraistes ,vaikšto su juodomis tašėmis kai nors galėtų nešioti ryškiasnes spalvas,prisidažo kaip išprotėjusios.
Iš ko sprendi , kad tu jau pusiau moteris? ![]() Čiort znajet, kas iš manęs yra. Ar labai mano stiliuke daug 'moters',ar ne...
Nešioju ir sijonukus, ir kablus kai kada, ir megztą suknytę... Iškirptė man , khem, 'tinka', mat nesimato jos vistiek. Nesipurtau suknelių,sijonų, nesibijau ir kelnių. Įvairiapusiškas tas stilius, tai kažin ar aš labai jau "tikra'' moteris. Tik švaros nerealiai vaikausi. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |