Įvairūs Studijos, mokykla

Vilniaus Licėjus

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 27, 13:44

Na, nežinau, nesimokau pati, nieko patart negaliu. Bet nei iš vieno, kuris ten mokosi, nieko blogo negirdėjau :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 27, 14:16

Jiems ten kaip tik būna visokių renginių, atrodo pavasarį kažkokios mados dienos, ar kažkas panašaus kiek prisimenu buvo, būna filmų festivaliai kažkokie (būtent licėistų), tai nemanau, kad ten tik visokiem "lėtūnam". :D

Best'ė

Lankytojas

74.80 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 27, 20:27

Sveiki. Aš irgi šiemet įstojau į Vilniaus licėjų. :D Labai laukiu rugsėjo, džiaugiuosi pakeitusi aplinką, trokštu naujovių.
Prieš stojimą nieko papildomai nesimokiau, tiesiog pasitikėjau savo jėgomis. :D Nors šiaip egzamino šiek tiek bijojau. :P Visus dalykus išlaikiau gerai. :lol:
Dabar mane labai domina klasių sąrašai, nors nemanau, kad daug bendraklasių pažinosiu. Mano pusbrolis mokosi licėjuje, jis bus tb2 klasėje. Iš jo girdėjau tik malonius atsiliepimus apie šią mokyklą. :clap:

Best'ė

Lankytojas

74.80 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 27, 20:29

Taip, ten tikrai pilna veiklos ir renginių, taigi tikrai yra vietos pasireikšti ir meniškos sielos ar tiesiog orginaliems žmonėms. :D

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 03, 22:27

O norėčiau ten :) Ir pažymiai pas man neblogi :D Bet ką tu, čia svajuko dramblionės man :D Toli važiuot :D

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 09:37

Tie neblogi tai kokie?

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 14:31

Pusmety - 9,10 metinis vidurkis - 9,6 :)

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 14:34

Vistiek klausimas ar patektum. Pažymiai ten nežymiai ką reiškia. Ten jau reik žinių kad patektum, ko nereik kitose gimnazijose.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 15:05

Mano sesė ten mokosi, dabar trečiokė [vienuoliktokė]. Tai šiaip jai manau nėra labai sunku mokytis, manau vistiek labai labai daug kas priklauso ant kokios mokytojos papulsi, kaip ir visur. Tai šiaip, sakė kad iš licėjaus atseit daugiau šansų įstot, bet nežinau net, tiesa tai ar melas. O aš tai stot nenorėčiau, nes, tiesą pasakius aš nematau reikalo mokytis daugiau, kai galima pasimokyt mažiau, ir tai tik truputuką mažiau. O pavyzdžiui mano mokykloje mano lietuvių ir matematikos mokytojos yra labai stiprios, ir manau kad neprastesnės nei licėjui. Sesė sakė, kad muzikos jiem užduoda išmokt atskirt dainas. Ta prasme kad duoda apie 50 dainų, ir per man atrodo mėnesį reikia jas kaip ir atsimint. ir tada mokytojas paleidžia vieną dainą, ir tada mokiniai turi parašyt kokia čia daina. Nesąmonė. Ir jūs man pasakykit, kam šito reikia? ir taip tris kartus per metus. O dailės mokosi tik teoriją. Tai aš ir dėl šitų dalykų nelabai noriu. O šiaip tai nežinau ar ten geresnė mokykla, tiktai tiek kad licėjuje yra egzai spešil licėjaus, atranka ir t.t. Bet va ką pasakysiu - man septintokei per savaitę yra dviem pamokom daugiau nei sesei vienuoliktokei licėjuje. Tai kur šiam pasauly teisybė?

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 15:09

Kiek tau tarkim istorijos pamokų, ar biologijos ar velniai žino ko per savaitę? Tikriausiai mažiau nei sesei. Koks pas ją tempas (tarkim istorijos, tai ką tu praeisi nuo 5 iki 10kl, ji turės pereit per 11-12kl). Tau yra muzikos, technologijos, o jai nėra. Normalu. Ir patikėk. Tu tiek nesimokai kiek ji.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 15:42

Nu gal, bet vistiek pikta. :D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 16:04

Pukuse rašė:man septintokei per savaitę yra dviem pamokom daugiau nei sesei vienuoliktokei licėjuje. Tai kur šiam pasauly teisybė?

so what? man yra 6 pamokom daugiau nei sesei vienuoliktokei.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 16:12

Kiek tau pamokų? o.O

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 16:18

Ėm... 30. Bet man regis dar keletą pridės paskui, kažką auklėtoja minėjo.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 16:21

Guminukas. rašė:Kiek tau pamokų? o.O

jei čia man,tai 34

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę