|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Falkona
- Aktyvus dalyvis
-
- Sidney
- 5,583.57 Lt
» 2009 Rgp 24, 20:02
"netikiu", "nepamačius nepatikesiu", "neegzistuoja", "energetiniai vampyrai" koki tušti žodžiai iems kurie žino, ad vampyrai egzituoja. taip neesu mačiusi nei vieno iš jų, bet jie yra tarp mūsų.
--------------------------------------
-

cerka
- Lankytojas
-
- jonava
- 208.07 Lt
» 2009 Rgp 25, 11:15
tai aisku yra ka twilight'o neskaite? joke o jei ant rimto tai tikiu kad egzistuoja 
-

romeo90
- Aktyvus dalyvis
-
- klaipeda
- 3,956.40 Lt
» 2009 Rgp 26, 11:50
bet kazkai zmoniu kraujo nesiurbia reiskia .nes dar niekur negirdejau kad butu rastas lavonas su isciulptu kraiju ir kandimo zymem ant kaklo. 
-

Falkona
- Aktyvus dalyvis
-
- Sidney
- 5,583.57 Lt
» 2009 Rgp 26, 18:59
neranda todel kad jie tampa to klano nariais ir tarp zmoniu stengiasi neišsiskirti kad ir kaip jiems sunku yra
-

Gretinukas
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 3,031.30 Lt
-

romeo90
- Aktyvus dalyvis
-
- klaipeda
- 3,956.40 Lt
» 2009 Rgp 26, 19:44
Falkona rašė:neranda todel kad jie tampa to klano nariais ir tarp zmoniu stengiasi neišsiskirti kad ir kaip jiems sunku yra
bla bla bla.parodyk man bent viena nary. 
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2009 Rgp 28, 18:26
Tikiu. Čia tas pats kaip ir žmogėdros - hanibalai, pedofilai, zoofilai ir pan.. Vampai ir žmonės ir tikrai jų yra. Kažkada žiūrėjau laidą apie juos. Ir yra uždara ligoninė kurioje juos bando atpratinti nuo kraujo. Kur juos maitina maistu kurio skonis lyg kraujo. duoda kartais kraujo. Niekur jų neišleidžia. O kai psichologai patvirtina jog jau tvardosi, juos paleidžia. Panašiai kaip liga. Čia maždaug kaip žmogus kuris per dieną suvalgo 30 hot dog'ų ir daugiau nieko. Dar užsigeria cola..
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2009 Rgp 28, 21:17
champ][on rašė:O čia šiek tiek faktų apie įžymiausia kada nors gyvenusi (ar geriau sakyti mirusi) vampyra Vlada Drakula:
Vladas III Drakula (gimė 1431 m. lapkritį ar gruodį, mirė 1476 m. gruodį), dar žinomas kaip Drakula arba Vladas Tsepešas (romūn. Vlad Ţepeş; iš romūn. - Vladas Pasmeigėjas) - buvo Valakijos, kalnuotos vietovės šalia Transilvanijos, princas, gyvenęs XV a.. Išlikusiuose paveiksluose ir medžio raižiniuose Drakula vaizduojamas su dideliais ūsais, aštria nosimi ir didžiulėmis išsprogusiomis akimis. Jis buvo pakrikšytas Vlado vardu, bet pravardžiuojamas Drakula, dėl šeimos simbolio „dracul“ - slibinas. Sutapimas, bet šis žodis taip pat reiškia „velnią“.
Jaunystėje Drakula buvo turkų paimtas įkaitu, iš kurių sužinojo apie kankinantį egzekucijos metodą - pasmeigimą. Atliekant šią barbarišką bausmę medinis baslys arba geležinė ietis persmeigiama per kūną. Paskui baslys įbedamas į žemę ir auka paliekamanumirti kęsdama agoniją.
1448 m. Vladas, tikriausiai tuo metu buvęs tik aštoniolikos metų, buvo turkų pasodintas į Valakijos sostą, tačiau po dviejų mėnesių pabėgo į krikščionių vienuolyną. Kai didžioji krikščionybės sostinė Konstantinopolis atiteko turkams, 1456 metais Vladas sugrįžo į savo paveldėta sostą ir pradėjo valdyti. Jo teroriškas valdymas truko ketverius metus.
Kartą dėl nepaaiškinamų priežąsčių jis užpuolė draugišką miestą, nužudė ir nukankino 10 000 aukų, daugiausia pasmeigdamas jas. Siekdamas pailginti kančias Vladas dažniausiai naudodavo nesmailius bąslių antgalius.
Dėl to jis gavo naują pravardę "Tepes" , arba "Smeigikas". Gėdingiausiose jo skerdynėse , įvykusiose 1460m. šv. Baltramiejaus dieną, viename Transilvanijos mieste buvo pasmeigta 30000 žmonių.
Drakulos kariai suklastojo laiškus, peršančius mintį, kad jis galiįs pereiti į turkų pusę, ir be ilgų svarstymų Vengrijos karalius Matijas Drakulą įkalino dvylikai metų. Tikriausiai Valakijos gyventojai kamavosi matydami stulbinančią princo bausmių įvairovę - nepaklusniesiems nudirdavo odą, gyvus išvirdavo, sudegindavo ir suluošindavo.
Visko neskaiciau, bet skaiciau, kad netiesa, kad jis buvo vampyras tieisog lb zoaurus zmogus, kadagi jis buvo toks ziaurus tai paskui ir prisigalvojo zmones visokiu nesamoiu.
-

Falkona
- Aktyvus dalyvis
-
- Sidney
- 5,583.57 Lt
» 2009 Rgp 31, 17:07
Iev. rašė:Tikiu. Čia tas pats kaip ir žmogėdros - hanibalai, pedofilai, zoofilai ir pan.. Vampai ir žmonės ir tikrai jų yra. Kažkada žiūrėjau laidą apie juos. Ir yra uždara ligoninė kurioje juos bando atpratinti nuo kraujo. Kur juos maitina maistu kurio skonis lyg kraujo. duoda kartais kraujo. Niekur jų neišleidžia. O kai psichologai patvirtina jog jau tvardosi, juos paleidžia. Panašiai kaip liga. Čia maždaug kaip žmogus kuris per dieną suvalgo 30 hot dog'ų ir daugiau nieko. Dar užsigeria cola..
jei ka sakiau kad nei vieno is ju nemaciusi esu tik zinau kad jie yra, dad gerbk kitu nuomone o jei esi skeptiskas sia tema tai yra tavo reikalas. tam ir yra forumas kad pareikstum savo nuomone
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgp 31, 17:11
Netikiu, patikėsiu kai susidursiu ir pati patapsiu. 
-

Moniuss
- Forumo gyventojas
-
- 33,130.49 Lt
» 2009 Rgp 31, 18:14
giliux1991 rašė:Aš tuom net neabejoju  mano visa giminė, kaip bebūtų gaila, yra vampyrai. ir dėja aš to neišvengiau.  kartais dėl to baisu. bet gyvenimas tarp žmonių darosi vis pakenčiamesnis. tik vat su krauju kartais bėdų kyla.  aš su tėvu važiuoju i medžioklę, bet dažnai to daryti negalima, nes tada vien dėl mūsų gali labai sumažėti gyvūnų. kai labai reikia pasisotinti o nėra iš kur gauti, tenka žaloti save arba imtis baisių veiksmų. prie savęs pridėti dar vieną šeimos narį. yra daug dalykų kuriuos pasakoja legendos, bet kaip yra iš tikrūjų žino nedaugelis. aš čia nenorėjau pasireikšti ar pasimaivyti, tiesiog papasakojau ką žinau apie save... juk ta tema susijusi...  jeigu kam kyla klausimai ar galbūt atsiras tokių kas norėtų mane išpeikti, na tiesiog galite parašyti man el paštu, jis tikriausiai matomas, o jeigu ne tai mano el-paštas giliux1991@gmail.com lauksiu laiškų. su geranoriškais žmonėmis pasidalinsiu patirtimi ir atsakysiu į klausimus, o kurie norės pasišaipyti tiek to tegul bus smagu paskaityti. 
Ha lengvai pasijuokiau  :). ngl, iš kur tokių bukų žmonių atsiranda?  . Vaikas per daug prisiskaitė Twilight XD
-

Lisa*
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius.
- 17,194.63 Lt
» 2009 Rgp 31, 19:40
Nežinau, tikėt ar ne, todėl aš be nuomonės šiuo klausimu. ; D
-

romeo90
- Aktyvus dalyvis
-
- klaipeda
- 3,956.40 Lt
» 2009 Rgp 31, 23:54
-

Falkona
- Aktyvus dalyvis
-
- Sidney
- 5,583.57 Lt
» 2009 Rgs 01, 11:25
aha girdėjau 
-

[Glo0my]
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 2,056.36 Lt
» 2009 Rgs 01, 15:53
Netikiu, ir netikėsiu tol, kol nepamatysiu tikro.  o knyga "Drakula" man patiko, kai skaičiau seniai.. 
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|